Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranojika

CZAS PRZECIEKA MI PRZEZ PALCE? WIECZNIE MI GO BRAKUJE!

Polecane posty

Gość paranojika

WItam. Nie bylo tu jeszcze takiego tematu wiec pisze, bo jest to dla mnie powazny problem. Mieszkam za granica, pracuje, ciagle brakuje mi czasu. nawet, jak mam dzien wolny, tak jak dzis, to leze w lozku, w pizamie i klikam na kompie, obiad nie zrobiony, mialam sie uczyc jezyka obcego, tez sie nie ucze, mialam posprzatac, a jest balagan i tak leci kazdy dzien, a jak juz do pracu chodze to w ogole nie mam na nic czasu. Z niczym sie nie potrafie wyrobic.

Gość dziunia125.
Zapisuj w kalendarzu co masz danego dnia załatwic,zrobić i trzymaj sie tego. Jak cos wykonasz z tych zaplanowanych rzeczy to wtedy to wykreślasz. Będziesz miała satysfakcję z tych wykreślonych,czyli wykonanych przez ciebie zaplanowanych spraw. Doby sie rozciągnie,ale jakoś trzeba sie postarać prawidłowo zagospodarowac te 24godz. Na leniuchowanie tez sobie trochę przeznacz czasu,wypoczynek każdemu sie nalezy. ;)

Gość Olivia765
Ja mam ten sam problem co autorka i to nie da się tego tak załatwić, że sobie coś zaznaczę w kalendarzu zrobię i ok jest bo mogę sobie zaznaczać i i tak później tylko mam obraz tego jak wiele nie zrobiłam.

Gość paranojika
sperme zdaze oblizac z palcow to mi przez nie nie przecieka