Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem ofiarą

zemszczę się na tobie dupku żołędny

Polecane posty

Gość nie jestem ofiarą

za kłamstwa, za udawanie uczuć, za to że jesteś żonaty i mnie w to wrabiałeś

Gość nie jestem ofiarą
popamiętasz mnie długo. mówisz że jestem zajebista i taka będę dla ciebie zawsze? to popamiętasz tę ''zajebistość''. chcę poznać zdanie twojej małżonki na twój temat gdy się dowie. jebany sukinsynu.

Gość dziwne rzeczy
zrób wszystko żeby się dowiedziała jakiego ma skurwysyna

Gość uuuu.....grubo
to ci chujek

Gość PoCoMiToBylo
pewnie powinna .....co za gn...uj:!!!

Gość ja mściwa uu
a ja kiedys zemszczę się na swoim koledze z biura, zapewne daje dupy szefowej jebaniec jeden dlatego ma fory jak nikt inny w tej firmie, dosłownie robi co chce, nie ma na niego mocnych, mam nadzieje że zdechnie tłusty prosiak jeden !!!!!!!!!!!

Gość nie jestem ofiarą
odczekam aż przestanie być czujny i wtedy dopierdole mu z grubej rury. powiem żonie, przedstawię jej wszystkie smsy, fotki i rozmowy i całą tę sytuację. nie wybaczę mu pierdolonemu tchórzowi, że sobie siedzi zadowolony cichutko teraz jak grzeczny, niewinny mężulek. pierdolony gnoju, dostaniesz za swoje!

Gość nie jestem ofiarą
i nie mówcie, że zemsta poniża mszczącego się, że nic nie daje, że jest niegodna, bez klasy itp szczerze mam to gdzieś, krzywda wróci do każdego z nas ,więc krzywda którą mi wyrządził niech teraz wraca do niego. w postaci mojej zimnej zemsty.

Gość uuuuuuuuuuuuu
zabawil sie tobą ty sie na to godzilas a teraz masz pretensje? chore

Gość nie jestem ofiarą
warto. zniszczę mu to plastikowe udawane szczęście małżeńskie. a chore to jest gdy się kończy w taki sposób.

Gość bzbzbz
i dlaczego Cię olał?

Gość nie jestem ofiarą
zawsze szczery - wybacz, ale ty nie jesteś godny mojej odpowiedzi. widziałam twoje pseudo mądre wypowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuu
chora to ty jestes , idz sie lecz

Gość bzbzbz
ale dlaczego miałabyś być ofiarą? Dlaczego Cię olał i po jakim czasie "zabawy"?

Gość nie jestem ofiarą
dlaczego? bo jest pierdolonym tchórzem? nie wiem do końca, za świeże to jest, nie mogę wyciągnąć od neigo dużo. jedno wiem- za oszustwo odpłacę mu pięknie z nawiązką.

wiesz co ? jestem kochanką zonatego .i wiem , ze jak w koncu zechce skonczyc ze mną to nigdy w zyciu nie narobie ani sobie ani jemu kwasu. Po co ci to dziewczyno?Obiecywał ci cos? czy sobie ubzdurałaś?To wielka różnica, bo jak obiecywal ... no coz klamca , nie warto wierzyc we wszystko co sie slyszy.A jak ty sobie ubzdurałaś , to nie miej to nigogo pretensji.

Gość bzbzbz
ale dlaczego Cię oszukał? Nie wiedziałaś, że to bez sensu? Poleciał po całości?

Gość nie jestem ofiarą
nie ubzdurałam. obiecywał, zakochał się, ale moim zdaniem udawał wszystkie uczucia albo pomylił je ze zwykłym pożądaniem. mówiłam od początku- chcę prawdziwie i szczerze,a potem gdy się dowiedziałam o wszystkich jego sprawach... uwierzyłam w słowa i to co mi okazywał. zemsta jest może chora, ale nie będzie sobie dziad żył jak pod kloszem teraz! niech jego żona wie, z kim jest. bo ona wierzy w jego wierność...buahahaha

Gość nie jestem ofiarą
stokrotko - było,minęło. ale emocje nie opadły jeszcze.

Gość bzbzbz
ale chcesz się z nią spotkać?

Gość nie jestem ofiarą
nie wiem czy się spotkam,na pewno wyślę jej wszelkie ''pamiątki'' po naszej znajomości.

dorosnij dziecko. co ci da ta zemsta? ze bedzie sie zarł ze swoją zoną? skąd masz pewnosc ze bylas pierwszą kochanką? myslisz ,że jak powiesz zonie to on do ciebie wroci z podkulonym ogonem? nie licz na to, bo jak mu pokazesz jaką jestes zołzą to bedzie cie omijal szerokim łukiem , a poza tym , moze powiedziec zonie ze sama sobie ubzduralas ten romans , a ze nie chcial miec z toba nic wspolnego ... to sie mscisz.

bylo -minelo wiec sobie odpusc i nie rob z siebie kretynki nastepnym razem nie ufaj ot tak.ja wiem ze lepiej uczyc sie na bledach [najlepiej cudzych], a po prostu czasami zycie przynosi nam takie niespodzianki i trzeba sobie z nimi radzic po ludzku.