Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona__

CENA wyzyty prywatnej u ginekologa i wymazu pochwy

Polecane posty

Gość zakrecona__

Hej, Mieszkam za granicą ale jestem obecnie w Polsce- chcialabym wybrac sie do jakiegos prywatnego ginekologa i zrobic wymaz z pochwy bo nie moge pozbyc sie infekcji ( zawsze mialam problemw ciazy juz masakra). Ostatnio u prywatnego gina w PL bylam wiele lat temu wiec ZUPEŁNIE nie mam pojecia jak wygladaja cenowo wizyty i taki np. wymaz? Rzad wielkosci bo kiedys 50 zl wizyta z badaniem. Teraz domyslam sie zupelnie inaczej :/

Gość teraz jest drogo
ja zapłaciłam 105zł z cytologią w prywatnej przychodni (są tam lekarze wszystkich specjalizacji)

Gość sdfghjkl
ja płaciłam 200 zł.Fotel,cytologia,usg przezpochwowe i usg piersi

Gość zakrecona__
dzieki daje to jakis obraz.. Chyba obejdzie sie bez usg bo niedlugo połówkowe :) Wiec cos kolo 100 , heh jakby nie patrzec dwa razy tyle co kilak lat temu! ciekawe jak to dalej pojdzie ;)

Gość noooaaa
oj nie wiem czy za 100 zł to zrobisz...zalezy jeszcze czy duże miasto, czy małe...

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Warszawa, wizyta z usg 80 zł, wymaz pewnie ok 50 zł

Gość zakrecona__
No jak na Wawe pozytywne zaskoczenie :) Dzieki za odpowiedzi!

Gość Wszystko zależy.....
Kraków przychodnia podgórska (prywatna), wizyta 60 złotych, cytologia 30, wymaz nie wiem. Przeciętny gin - wizyta ok. 100 złotych. Znany gin wizyta 150 złotych plus wymazy, mykologia 80 złotych. Są jeszcze inni, u których same wizyty sa po 200 złotych..., więc rozpiętość w ramach jednego miasta wielka. Notabene też jestem w ciąży, pozdrawiam:)

Dlaczego chodzicie do ginekologa prywatnie i płacicie 200 zł skoro na nfz możecie mieć za darmo? Nie rozumiem. Do ginekologów nie ma długich kolejek przecież.