Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorne pytanie

ktory prawik z kafe ma najwieksze szanse na sex?

Polecane posty

Gość już bez nicka
Tak, słowa osoby która nigdy nie była na terapii i nawet do głupiego okulisty nie chce iść są MEGA znaczące.... A więc kochaniutcy, miłej dyskusji🖐️

Gość IMO13855
ty nigdy nie pojdziesz "Masz idealny przyklad Pink Panthery wystarczyla jedna fota i od razu poznala sie na charakterze PBW ]cool]" Nie zapominaj o Drabinie. Ale pewnie nawet ja, bym zareagował tak na zdjęcie Wiary - po uprzednim wyhodowaniu cipki oczywiście. :classic_cool:

Gość niedziel jak to możliwe, że
w ogole nie ma dziewczyn????? to co ty studiujesz???? pewnie cos na politechnice

Właśnie siedzi w drugim pokoju rodzina, którą widziałem ze 3 razy w życiu, jakaś dziewczyna którą pierwszy raz widzę. Żeby ich uniknąć poszedłem na spacer do Rynku, prawie 2 godziny byłem, wróciłem a tu dalej siedzą. Jak wróciłem, to się przebrałem i poszedłem do swojego pokoju. Ale jestem aspołeczny. Jakoś nie widzę sensu tam siedzieć jak na kazaniu. Ciekawe czy mnie opieprzą rodzice i dziadek.

Gość już bez nicka
IMO, byłam na terapii więc proszę Cię Panie Jestem Najmądrzejszy IDlatego Samotny, nie wmawiaj mi co przeszłam a czego nie, OK? 🖐️

Gość IMO13855
Pink_Panther "Że hę?? A gdzie ja pisałam coś na temat charakteru Wiary po otrzymaniu jego foty i w ogóle o nim? No i skąd pomysł, że na niego lecę pomarańczo?" Uderz w stół...:classic_cool: już bez nicka "Tak, słowa osoby która nigdy nie była na terapii i nawet do głupiego okulisty nie chce iść są MEGA znaczące...." To jakieś projekcje, czy już science fiction? :D

Gość niedziel nie masz dziewczyn
u siebie na kierunku, ale na wydziale na pewno jest ich full wiec do dziela!! bierz się za jakas!!

Gość ismail
Loooser on isie ciesza ze tam nie polazłeś, przynajmniej wstydu sie nie najedli omowią warunki twojego ślubu z tą dziewczyną przyjdziesz na gotowe i bedzie za późno zeby sie dziewczyna wycofała.

Gość ty nigdy nie pojdziesz
"IMO, byłam na terapii więc proszę Cię Panie Jestem Najmądrzejszy IDlatego Samotny, nie wmawiaj mi co przeszłam a czego nie, OK?" Za kazdym razem jak czytam podobne brednie pekam ze smechu , jestes KOBIETA 🖐️ inne normy spoleczne cie obowiazuja my czekamy na FACETA ktory po takiej terapii zmienil sie nie do poznania 🖐️

Gość IMO13855
już bez nicka "IMO, byłam na terapii więc proszę Cię Panie Jestem Najmądrzejszy IDlatego Samotny, nie wmawiaj mi co przeszłam a czego nie, OK?" Spokojnie, bo bieliznę pobrudzisz. Przeczytaj moje posty jeszcze raz - bez emocji i ze zrozumieniem. :D

Gość ty nigdy nie pojdziesz
"No i skąd pomysł, że na niego lecę pomarańczo?" Nie siedze tutaj miesiac czy pol roku 🖐️ takich jak ty wiara mial chyba z tuzin a reakcje tych dziewczyn byly ludzaco podobne do twoich zastanawiajace ze zawsze po tym jak otrzymaly jego fote :classic_cool:

Gość IMO13855
Pink_Panther "IMO, nie wkurzaj mnie. Jak ja znowu zareagowałam? Po prostu się pozytywnie zaskoczyłam forrumowy mentorze." Kocico - jedna malutka kwestia. Czemu NIE TYLKO JA, zauważyłem w podobny sposób Twe "pozytywne zaskoczenie"? Hmmm? :classic_cool:

Gość niedziel podjdź i zaproś na
kawę

wiara też jest nieśmiały i macie przykład jak to potrafi wszystko psuć, mimo że on jest przystojny i wkształcony

Gość ismail
A co powiecie na to nicniemogące ciule ? 00:26 567567n5ne ja tam ich rozumiem bo byłem niedawno w podobnej sytuacji ..nawet nie wiecie ile w tym wieku ma się w sobie żalu z powodu tych blokad...miałem takie okresy że płakałem po pijaku ,a w zasadzie to wyłem ...ale przełamywałem się i w końcu się udało ..nie tyle co zaruchać bezmyślnie ,a ruszyć z kopyta poznawać ludzi w tym kobiety i sex z nimi wspaniałe przeżycia , coś przeżyć fajnego....więc się DA. Choć żal pozostał do dziś że zmarnowałem 10 lat na bierną stagnację ,ale lepiej późno niż wcale. można/ można tylkoTRZEBA CHCIEĆ.

Ale to głupie podchodzenie do całkiem obcej osoby i zapraszanie ja na kawę. No jakby się jakaś mijając mnie uśmiechnęła no to jeszcze może bym się przełamał i zaprosił na kawę, ale do mnie żadna dziewczyna nigdy się nie uśmiechnęła.

Gość IMO13855
ty nigdy nie pojdziesz "Nie siedze tutaj miesiac czy pol roku takich jak ty wiara mial chyba z tuzin a reakcje tych dziewczyn byly ludzaco podobne do twoich zastanawiajace ze zawsze po tym jak otrzymaly jego fote" Hola, hola! Nie przesadzaj! Wszakże fotka jest jednym z bardzo ważnych czynników potrzebnych do dogłębnego poznania charakteru. Być może stąd zachwyt Kocicy - po prostu ujrzała "głębie" Prawika, której my maluczcy, zauważyć poprzez słowo pisane nie mogliśmy. 🖐️ ... Po czym zapragnęła ukazać jemu swoją "głębię". :classic_cool:

Gość niedziel moze nie zauważasz
znaków od kobiet?? albo sam wysyłasz przegrane sygnały i tym odstaraszasz?? a skoro boisz sie podejsc na zywo, to moze jakies portale randkowe?? probowałes już w ten sposób??

Ja uważałam i wcześniej, że Prawik jest spoko, opinia ta nie uległa w żaden sposób zmianie po otrzymaniu jego foty. Cóż zatem dziwnego w moim pozytywnym zaskoczeniu? :classic_cool: Ja zresztą faceta na forum nie szukam i mógłby mnie ktoś nie wiadomo jak zaskoczyć, a i tak nic więcej w tym temacie powiedzieć by nie można.

Gość ismail
w tym nie ma nic głupiego, podchodzisz, prosisz na kawę, ile dziewczyn by chciało żeby tak ktos do nich podszedł

ismail A co powiecie na to nicniemogące ciule ? No właśnie! Można? Można! Za rok też już nie będę prawiczkiem... i będę miał do wyboru do koloru! Jak mnie będzie stać to sobie nawet Indiankę zażyczę u alfonsa, a co...