Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorne pytanie

ktory prawik z kafe ma najwieksze szanse na sex?

Polecane posty

Gość IMO13855
Pink_Panther "Ja nie szukam faceta na forum, także żadna mi przeszkoda." Tak, tak **klepie kocicę po główce**, już, cichutko, ciiiiiiii...:classic_cool: malinowamandarynka*** "głupi temat, nabijac się ze słabości innych nie problem" Poszła won, na temat o brzydkich dziewicach! :P

Gość ismail
IMO masz zero punktów nad tym sie zastanów

Gość ty nigdy nie pojdziesz
IMo jest juz wiekowy by sie zastanawiac nad takimi pierdolami bez znaczenia :D🖐️

Gość IMO13855
malinowamandarynka*** "ja mam temat o ładnych dziewicach IMO, czytaj ze zrozumieniem!" "Ładnych dziewicach"?! O nie! Nie mam nic przeciwko czytaniu ze zrozumieniem, ale to się po prostu w głowie nie mieści! :P Pink_Panther "Jak Cię klepnę zarraz to zobaczysz Krasnalu. Gwiazdy." Jaka agresywna! Chyba wyślę Ci swoje zdjęcie, abyś przestała tak surowo oceniać moją osobę! :classic_cool:

abyś przestała tak surowo oceniać moją osobę! czyżby kolega z wyglądu wzbudzał litość ?:P

Gość IMO13855
ismail "IMO masz zero punktów nad tym sie zastanów" ty nigdy nie pojdziesz "IMo jest juz wiekowy by sie zastanawiac nad takimi pie**olami bez znaczenia" Wszakże hormony nie są wieczne. :classic_cool: ike "o! na miarce? wiedziałam!" Tylko nie patrz na miarkę dołączona do swojego wiadra, bo perspektywę zagubisz. :P

Gość IMO13855
Pink_Panther "Nie mogę. Znowu to samo. No nic, lecę. Miłego fantazjowania." Zwycięstwo!!! http://www.youtube.com/watch?v=04854XqcfCY&ob=av3e ike "czyżby kolega z wyglądu wzbudzał litość ?" Cicho tam siedź, albowiem jestem od Ciebie WIĘKSZY i silniejszy...wiem, wiem to było BARDZO złośliwe. :classic_cool:

Jak szaleniec dowiaduje się od lekarza prowadzącego, że a i owszem, jest Chrystusem, a teraz powinien iść spać, to też jest zwycięstwo. :classic_cool:

Cicho tam siedź, albowiem jestem od Ciebie WIĘKSZY i silniejszy...wiem, wiem to było BARDZO złośliwe. o masz eksperymentalnie dałeś się nadmuchać? czy przedmuchać ? czy jak to szlo...?:P

Gość IMO13855
Skąd ten nacisk na dmuchanie? Ike! Czyżby jakieś braki? :P

Gość IMO13855
To myśl kobieto! No dobra chyba zbyt wiele wymagam. Jakbym został przedmuchany, to co robiłaby moja kandydatura na liście? Hmm? :P

kandydatura? na liście? a co? krasnale maja niedługo wybory?

Gość IMO13855
Uważaj - jak wygrają wybory, to każą zatkać wszelkie wiadra...chociaż Ty pewnie byś się ucieszyła. :P

cholera mogłam się z kimś założyć w momencie kiedy pisałam "nie takie wiadro straszne" tak myślałam, że cię natchnę 😡 :D

to każą zatkać wszelkie wiadra...chociaż Ty pewnie byś się ucieszyła. no pewnie, że każą bo same to mogą zatkać...dziurkę w nosie jakiejś norki:P

Gość IMO13855
ike "cholera mogłam się z kimś założyć w momencie kiedy pisałam "nie takie wiadro straszne" tak myślałam, że cię natchnę" Trochę współczucia..wiesz jakie emocjonalne straty mogą wyniknąć od natchnień tego "typu"? :P

Gość IMO13855
ike "no pewnie, że każą bo same to mogą zatkać...dziurkę w nosie jakiejś norki" Z dnia na dzień, coraz bardziej solidaryzuję się z Twoim mężem. :classic_cool:

Trochę współczucia..wiesz jakie emocjonalne straty mogą wyniknąć od natchnień tego "typu"? no tak te kontrasty..... wiaderko (:P) kontra szpilka :P to musiało cię boleć :P i dobrze ci tak :P

Z dnia na dzień, coraz bardziej solidaryzuję się z Twoim mężem. on z tobą niekoniecznie:P :classic_cool: ...........

Gość IMO13855
Raczej ryzyko agorafobii. :P Trzymaj się Ike - LUŹNA z Ciebie babka. :classic_cool: 🖐️

Gość dogorytemate
do gory