Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorne pytanie

ktory prawik z kafe ma najwieksze szanse na sex?

Polecane posty

ja jej reakcji sie nie dziwie, chociaż jest prawdziwa, każda patrzy głównie na wygląd, niepotrzebnie ona temu zaprzecza

Gość szczera małpa
ja bym chciała zeby przystojny facet do mnie podszedł i zaprosił na kawę, paszteta bym przegoniła:D

Gość IMO13855
śp. ten ostatni niedziel "Ale to głupie podchodzenie do całkiem obcej osoby i zapraszanie ja na kawę." TO WCALE NIE JEST "GŁUPIE"! Masz KAŻDĄ napotkaną kobietę traktować jako potencjalna partnerkę! Zastosuj się do owych rad! ! A jak odniesiesz porażkę, to od tych samych osób usłyszysz, że takie traktowanie kobiet trąci desperacją i jest bardzo niepożądane. :classic_cool:

Imadło, naprawdę już mnie wkurzasz, skoro się czepiasz to mi zacytuj gdzie ja jakąś wielką głębię zobaczyłam, co? :| Nic się nie zmieniło.

Gość IMO13855
Kocico - umiejętnie wyginaj ciałko, a nuż wylądujesz na czterech łapach. :P

Gość ty nigdy nie pojdziesz
"ile dziewczyn by chciało żeby tak ktos do nich podszedł" A ile dziewczyn zaluje ze w miedzyczasie nie krecil sie kolo nich jakis mily pan policjant coby pogonil takiego delikwenta za nachalnosc :classic_cool: "Po czym zapragnęła ukazać jemu swoją "głębię". " Ale dziewicy takie akty nieprzystoja no chyba ze to ten jedyny :classic_cool:

Gość IMO13855
Kocico - po raz kolejny ja się pytam - czemu nie tylko ja odniosłem podobne wrażenie, związane z Twoim "pozytywnym zaskoczeniem"? Czyżby jakaś masowa symbioza fal mózgowych? ;)

Gość ismail
tylko debilka zawoła policje, bo ja chłopak w publicznym miejscu zapytał o pójście na kawę, takie debilki nie istnieją

IMO13855 Otóż to Józku! Otóż to. A jestem jeszcze ciekaw ile z tych udzielających tych rad zgodziłoby się iść na kawę z facetem którego pierwszy raz na oczy widzą i po którym na dodatek "widać że mało z ludźmi rozmawia".

Gość IMO13855
Stev "na IMO to Ty nie zwracaj uwagi" O! Wibra - Stev pokazuje spróchniałe kiełki! Jak już skończysz warczeć, to nie zapomnij dodać, że jesteś inteligentny (oczywiście pisząc to z paroma błędami ortograficznymi). :D

ok pominmy kwestie panthery to tylko dowodzi jakie zaburzenia ma sam obiekt zainteresowania 🖐️

Ale jakie wrażenie, że niby co? Że uważam coś innego o jego charakterze, czy, że stwierdziłam, że fajnie wygląda? Czy może jeszcze coś innego- na razie słyszę tylko o jakimś wspólnym wrażeniu- nieszczególnie sprecyzowanym i udowodnionym. :classic_cool:

Gość ismail
kiedys mi sie przygladal taki sierota, co pracowal jako ochroniarz łamaga z rentą inwalidzką, ciągle sie wital i jakies durne teksty wrzucał łażąc na obchodzie, w koncu wziął sie na odwagę i zaprosił mnie na kawę

Gość IMO13855
ty nigdy nie pojdziesz "ok pominmy kwestie panthery to tylko dowodzi jakie zaburzenia ma sam obiekt zainteresowania" Akurat tutaj trzeba Wiarze zwrócić honor, iż sam do tych zaburzeń się przyznaje - acz nie przeszkadza mu to w nieustannym pojękiwaniu... Kocico! Nie denerwuj się! Trochę empatii - Wiarze na pewno nie jest przyjemnie słuchać, jak się wypierasz ajlawju. :classic_cool:

na tym przykladzie widac dosyc jasno jaka role odgrywa charakter w poznawaniu kobiet :classic_cool:

Ja nigdy nic nie napisałam o ajlawju, więc się nie mam czego wypierać. Jakoś nie czuję czegoś takiego do ludzi, o których wiem tyle, co sami o sobie napiszą. Skoro już się wycofałeś o bzdurach z dostrzeganiem głębi, to może już w ogóle zarzuć ten temat, bo zaczynasz zarzucać ogólnikami. A jak nie, to mi zacytuj coś na potwierdzenie, że nie jesteś całkowitym fantastą.:classic_cool:🖐️

Gość empatyczny do kfadratu
ktos tu wspominal o empatii? :classic_cool:

Gość IMO13855
Kocico - ale ja się z niczego nie wycofuję! I doskonale wiesz, że NIE POSŁUŻĘ SIĘ CYTATAMI (cwaniaro!) - i to nie tylko z powodu lenistwa. ;)

Nie posłużysz się, bo nic takie nie napisałam z racji tego, że to nieprawda. Fantasta. Ale rozumiem to, bo wszak Krasnal postacią bajkową, gdzie mało co ma związek z rzeczywistością i wszystko jest wytworem spragnionego niezwykłych wrażeń umysłu. :classic_cool:

Teraz zauwazylem ile ma wspolnego aneta 90210 i panthera podobienstwo jest az przerazajace :classic_cool:

Gość IMO13855
Nie posłużę się, bo zadanie owe jest niesamowicie podobne do "zadania" z tego kawału ---> http://www.bzdura.pl/Kawaly/O_Polaku3/iID=12688/ ;) Czekam na kolejne obszerne elaboraty opisujące Twą neutralna pozycję do Wiary i jego fotogeniczno - charakterologicznej głębi. :P

Gość IMO13855
ty nigdy nie pojdziesz "Teraz zauwazylem ile ma wspolnego aneta 90210 i panthera podobienstwo jest az przerazajace" Ano przerażające...czym oni karmią, te dzisiejsze dzieci do cholery!? :classic_cool:

Już mi się nie chce żadnych elaboratów pisać IMO, ino zwracam uwagę, że nie poparte niczym wywody warte tyle co funt kłaków są denerwujące, no i zazwyczaj nic wspólnego z prawda nie mają.:classic_cool: Skromna sugestia-> daruj sobie. ;)

Gość IMO13855
Pink_Panther "Skromna sugestia-> daruj sobie." Czyżby Krasnal stał się niewygodną przeszkodą na ścieżce ku chwale charakteru? ;) 🖐️

Gość ismail
Ale to jest ich duma haaaaaaaaaaaaaaaa