Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorne pytanie

ktory prawik z kafe ma najwieksze szanse na sex?

Polecane posty

Gość IMO13855
ty nigdy nie pojdziesz "Nie bredz nawet ble ble mial jakas fanke w realu a ze nie wykorzystal okazji , pretensje do swojej popie**olonej glowy" Tak, też słyszałem o tym "epizodzie", co to DWIE atrakcyjne laski na niego "leciały". Chrzanisz ludku - zaraz pewnie powiesz, że WSZYSTKO zależy od charakteru.

mnie kiedyś dziewczyna chciała na randke zaprosić ale dałem se spokuj

Gość już bez nicka
Nie oszukujmy się, jeśli ktoś nie miał ŻADNYCH kontaktów z dziewczynami a często i niewiele normalnych towarzyskich, to ma problemy z ich nawiązywaniem. A to normalne raczej nie jest. Pozostaje terapia, ale do tego trzeba chcieć, a nie być leniwym tchórzem. IMO, a byłbyś taki łaskawy i rozpisał bazując na WŁASNYM doświadczeniu?;) Beliar, jak trochę dojrzejesz to będą z Ciebie ludzie:P

Gość niedziel to może jesteś chory
psychicznie??? moze masz chad???

Gość niedziel a skąd jesteś??
??

Gość ty nigdy nie pojdziesz
"Tak, też słyszałem o tym "epizodzie", co to DWIE atrakcyjne laski na niego "leciały". " Nie to mialem na mysli 🖐️ ble ble jakis czas temu mowil o innym incydencie 🖐️ "zaraz pewnie powiesz, że WSZYSTKO zależy od charakteru." Chyba zartujesz , charakter to marny argument by pocieszac prawikow ze nie przegrali jeszcze zycia 🖐️

Gość już bez nicka
Nie wytrzymam, do kur­wy nędzy, Stev, włączenie funkcji autokorekty wykracza poza Twoje zdolności intelektualne? Notabene, nad dysleksją też da się pracować, tylko trzeba chcieć.... a wiesz, że niektóre dziewczyny zniechęcają takie byki? To świadczy o braku dbałości o język ojczysty

Gość niedziel to jestes góralem
:D

Gość IMO13855
już bez nicka "Pozostaje terapia, ale do tego trzeba chcieć, a nie być leniwym tchórzem." Co ma "leniwe tchórzostwo" do pójścia na terapię, bo nie rozumiem. Jeśli mówisz o samym wysiłku (KTÓRY POTRZEBNY JEST P-O-Z-A TERAPIĄ TO JESZCZE UJDZIE), ale do wizyty u 'lekarza' potrzebny jest tylko czas i gotówka. "IMO, a byłbyś taki łaskawy i rozpisał bazując na WŁASNYM doświadczeniu?" Moje doświadczenia są BARDZO jednostronne jeśli chodzi o pewien aspekt "pociągu psychiczno/fizycznego", acz nawet fakt ów, nie sprawił, abym patrzał na te sprawy z jednej tylko płaszczyzny. Nie lubię jedynie bzdur.

"Nie oszukujmy się, jeśli ktoś nie miał ŻADNYCH kontaktów z dziewczynami a często i niewiele normalnych towarzyskich, to ma problemy z ich nawiązywaniem." Święte słowa, sam doświadczam tego problemu. No góralem... spod samiuśki Łysicy... prawie :P

Gość szczera małpa
a wy tu się naprawdę łudzicie, że kobiety lecą na charakter????? kretyni:D

Gość już bez nicka
O, kolejne mądrości IMO, wiele tygodni na nie czekałam. No tak, do pójścia na terapię potrzebne są wyłącznie pieniądze i czas, bo nie istnieją niestety w naszym biednym kraju terapie refundowane. och...

ja wiem że lecą na wygląd, dlatego sie nie łudze i ide na prostytutki

Gość niedziel przecież na studiach
masz na pewno dziewczyny, podrywaj je!

Gość IMO13855
szczera małpa "a wy tu się naprawdę łudzicie, że kobiety lecą na charakter????? kretyni" Liczba mnoga jest nie na miejscu. Acz charakter jest NIESAMOWICIE WAŻNY. Tak ważny, że jeśli podobasz się fizycznie (a charakter masz miałki), to samica ZMUSZONA jest, PRZYPISAĆ ci odpowiednie (dodanie) cechy charakteru. :classic_cool:

zabik kruk chyba tu dluzej siedzi niz fhg :classic_cool:

Terapia? Co zmieni terapia? Czy terapia sprawi że ktoś mało towarzyski z natury stanie się duszą towarzystwa? No może jakieś dobre leki to sprawią, ale czy w tym rzecz? Brak kontaktów towarzyskich może przecież wynikać z czyjejś natury, ktoś nie nauczył się nawiązywać kontaktów przez to, a potem z biegiem czasu jeszcze trudniej. Ale co zmieni terapia? Lekarz pogada swoje i co? A ty bogatszy o nową wiedzę, wiedzę teoretyczną, rób sobie z tym co chcesz. Równie dobrze można samemu dojść do tego co powie lekarz i bogatszym o nową wiedzę zrobić z nią co się chce, wg mnie szkoda czasu na terapie.

"to samica ZMUSZONA jest, PRZYPISAĆ ci odpowiednie (dodanie) cechy charakter" Masz idealny przyklad Pink Panthery wystarczyla jedna fota i od razu poznala sie na charakterze PBW ]cool]🖐️

powinny być terapie które kończyły by sie inicjacją seksualną

Gość ismail
idziesz idziesz tylko dojść nie możesz wieczne ględzenie- zero czynów dlatego nigdy nie bedziecie mezczyznami

Gość IMO13855
już bez nicka "O, kolejne mądrości IMO, wiele tygodni na nie czekałam." Jests kobietą! Ufff, a juz sie bałem, że facet chrzani te frazesy. :classic_cool: "No tak, do pójścia na terapię potrzebne są wyłącznie pieniądze i czas, bo nie istnieją niestety w naszym biednym kraju terapie refundowane. och..." A jak ma się to do "lenistwa i tchórzostwa"? Pewnie uważasz, że jak się ktoś wyzbedzie tych 'cech' i przez to skutecznie przestąpi próg gabinetu, to BUCH! Całkowita zmiana psychiki! :D

19:22 [zgłoś do usunięcia] niedziel przecież na studiach masz na pewno dziewczyny, podrywaj je! Nie umiem, no :( Nie wiem jak mam nawiązać kontakt z obcą osobą. Nie potrafię nawiązywać znajomości. A dziewczyny no są na studiach, na studiach są... ale na moim kierunku, na roku nie ma ani jednej :(

Że hę??:D A gdzie ja pisałam coś na temat charakteru Wiary po otrzymaniu jego foty i w ogóle o nim? No i skąd pomysł, że na niego lecę pomarańczo?:classic_cool: