Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrząśnięta...

umieralnie dzieci w Chinach

Polecane posty

Gość Apolityczny
Do osoby, któa napisała o 16:08 Naucz się czytać, bo napisałem wyraźnie, że nie jestem kobietą! Po drugie, to piszesz nieprawdę! W UE (w większosći krajów) kobiety poiddają się aborcji na życzenie! W Europie w ogóle nie szanuje się życia, a ty i inni tutaj wyskakujecie z Chinami! Chiny są tu, w Europie, to tu się zabija i nie szanuje człowieka!

Gość Apolityczny
Idioto, który napisął o 16:08 ty mas zrodzinę w Chinach, akurat, w sieci to każdy głupek może sobie nakłąmać! Ja mam rodzinę w Brazyli i co? Wiesz jak w Poslce wygląda kapitalizm? Ludzie charują u prywaciarza za najniższą krajową, prawie 10% bezrobotnych, nikogo nie stać na własne mieszkanie i założenie rodziny, wszyscy coś wynajmują, albo biorą kredyty i gdzie ty widzisz dobrobyt? Telewizja ci mózg wyprałą, że w Chinach jest źle i chlapiesz te bajki na prawo i lewo, a żadnej rodziny tam nie masz! Po drugie pomyśl ilu mieszkańców ma ten kraj! Tam jest przeludnienie! ps. co 30 Polak jest podsłuchiwany. Widać nie tylko w Chinach to robią!

Gość una567
apolityczny, przenies sie do chin, skoro tu ci tak zle

Gość una567
zatrudnij sie jako opiekun w domu dziecka krocie zarobisz

Gość una567
i posada panstwowa a nie u prywaciarza w polcse

Gość W Chinach lepiej niż w UE!
Piszecie osły, że w Chinach jest cenzura, a w UE co? Jeszcze gorzej, tylko wszystko jest robione w białych rękawiczkach! Wszystkie fora są ostro cenzurowane, portale społecznościowe też! Prawda jest taka, że celowo kłamiecie bluzgając na Chiny, ponieważ w tym kraju nie ma złotej wolności. I dobrze! W Chinach za zboczenia, morderstwa, poważne kradzieże i działanie na szkodę państwa dostaje się kulę w łeb, a wam pajacom podoba się naginanie prawa i demoralizacja dlatego plujecie na Chiny!

Gość APOLITYCZNY
Widać, że macie ciepłę posaki za biurkiem lub jesteście w młodym wieku! Polska to drugie Chiny! Pracodawcy płacą za cieżką robotę najniższą krajową swoim pracownikom i jeszcze łamią ich prawa! I kto tu zaprotestuje? Nikt, bo straci robotę! Słyszeliście, żeby jakiś zakłąd protestował? Tylko budżetówka strajkuje! Taki prywaciarz zarobi (w zależności od wielkości firmy) na tydzień od kilkuset tysięcy do paręu milionów i jeszcze się drwiąco śmieje, że nie ma na pensje (1100 zł.) dla pracowników! Oczywiście auto i dom jak najdroższe, a jeszcze dzieciom dom funduje, a co tam!

Gość una567
w Polsce w domach dziecka też przywiązują dwulatki na cały dzień do krzesła żeby za nimi nie biegać? Nie leczą chorych dzieci bo nie ma pieniędzy a i tak nikt ich nie chce?

Gość una567
i nie mam ciepłej posadki, mam małe dziecko i jestem na wychowawczym z tej perspektywy patrzę na ten problem

Gość Do Una
Taaa... Nie możesz zaprzeczać temu jak jest bo robisz z sibie idiotkę na forum! Skąd się wzięły takie ruchy jak ''15 maja'' lub ''15 października''? Ponieważ ludzie są wkurzeni, że jest wysokie bezobocie, niskie emerytury, niepełnosprawni mają problemy z uzyskaniem rent, pracodawcy zatrudniają ich na czarno bez ZUSów, płacą kiedy chcą i to jeszcze marną najniższą krajowa z której trudno wyżyć i zapłacić podatki. Takiego robotnika nie stać na własne mieszkanie, często z wynajmem trudno! Gówno wiesz! Masz pracę gdzieś za biurkiem i myślisz, że każdy zarabia tak jak ty. Porozmawiaj sobie z takimi robotnikami, oni są traktowani po chińsku! Nie ma tu czego ukrywać!