Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rudalianka22

Fajnie, że mam wysokiego faceta:)

Polecane posty

Gość Rudalianka22

Sama mam 167cm więc jestem średniego wzrostu, ale wczesniej miałam takiego chłopaka, no fajny był ale bardzo niski 169 to max więcej nie miał. byłam z nim tylko 2 miesiące bo różnica w charakterach była za duża i się rozstaliśmy. Ale przy nim miałam przewalone, musiałam nosic płaskie buty w kółko, na te 2 mies zrezygnowalam z obcasów choc lubie je nosic. to było dawno prawie 4 lata temu ale tak sobie myślę ze dłużej bym tak nie wytrzymała tzn z takim niskim facetem. jakoś nie miałam przy nim takiego poczucia bezpieczenstwa, wiem ze to o charakter chodzi ale jednak wzrost też. Teraz od kilku lat mam narzeczonego, który ma 190cm więc jest wysoki, dużo wyzszy ode mnie i super się z nim czuje, oprocz tego że ogólnie jest wspaniały to wzrost też ma idealny. moge przy nim nosic wysokie szpile, buty jakie tylko chce a i tak jestem niższa. ciesze się ze mam wysokiego faceta, bo jednak w związku wole byc ta niższa niż wyzsza.

Gość A ja mam niskiego i tez sie
ciesze, ze mam inne priorytety niz wzrost i noszenie wysokich butow :P

Gość Rudalianka22
a ja lubie i umiem. czasem nosze takie 12cm i strasznie się ciesze ze moge sobie na takie pozwolic. i tak sobie myśle ze przeceiż jakbym była z tamtym niskim to bym nie mogła nosic takich butów bo jakby to wyglądało. ja 167+12 obcas to 179 a on 169, masakra. nie mogłabym byc całe życie z tak niskiem facetem

Gość Rudalianka22
A ja mam niskiego i tez sie ciesze, ze mam inne priorytety niz wzrost i noszenie wysokich butow Ale przyznaj, że wolalabyś zeby był wyzszy