Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce999999

zakupy w sklepie internetowym USA z wysylka do PL znacie adresy?

Polecane posty

Gość chce999999

hej, w jakich sklepach w USA robicie zakupy i oferują wysyłkę do Polski? Nie interesują mnie oferty pośrednictwa w takich zakupach tylko sklepy, w których bezpośrednio można zrobić zakupy.

Gość Nie ma takich. Tylko eBay.
.

Gość chce999999
dlaczego nie wyslaja do pl?

Gość Ich się zapytaj. Pewnie żeby
nie ponosić dodatkowych kosztów i nie zawracać sobie głowy z shippingiem, zwrotami, reklamacjami, serwisami i nieuczciwymi klientami.

Gość Jest jeszcze sears.com
!

Z tego co wiem to www.childrenplace.com; oldnavy.com; amazon.com; Jest tez duzo mniej znanych sklepow ktore oferuja miedzynarodowa wysylke, tylko o koszty trzeba dzwonic. Jak dla mnie koszt wysylki z wyzej podanych linkow tez jest bardzo wysoki, juz nie mowiac o przeliczniku i zmianach w cenach :/

Gość GuSka62
Ja korzystam z http://www.wszystkozameryki.com/index.html i jestem mega zadowolona! W swoim sklepie posiadają ubrania ze wszystkich sieciówek, ale oferują nie tylko to, bo i kosmetyki czy inne akcesoria nie tylko dla mnie, ale dla domu czy dziecka :) Pozdrawiam i polecam!

Gość Wspolczuje :(
Ze Stanow to nie wiem,ale z Wlk.Brytanii to na pewno sa. Ja ze Stanow do Wlk.Brytanii bym nie zamawiala nawet bo koszty przesylki sa dosyc spore, do Polski na pewno tez

Gość Agnieszka 0923
Jeżeli szukasz dobrego sklepu internetowego z artykułami prosto z USA to zobacz na www.WszystkozAmeryki.com mają bardzo szeroki wybór i niższe ceny.