Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość se sseee ssss

Dlaczego kobieta która umawia się na seks jest uwazana za dziwke ??

Polecane posty

Ja osobiście nie zaufałabym facetowi przed ślubem, żeby się bzykać, bo bym się bała, że mnie potem zostawi i se pomyśli, że jestem łatwa i dziwka.

Gość y54u37u
a ja tam sie bzykalam z jednym bez slubu bylo fajnie;) bylismy razem prawie 2 lata nie widzialam powody zeby nie uprawiac seksu(po pol roku)-zreszta ciezko bylo sie powstrzymac hehe chemia ciagnelo nas do siebie strasznie:) ne zaluje dzisija z nim nie jestem ja go zostawilam;/ po 2 latach okazał sie nieco inny niż na poczatku, nie był dobrym czlowiekiem, nie był kims z kim chcialabym ukladac sobie zycie i miec dziecko po prostu die pomylilam mam prawo, jestem tylko czlowiekiem mimo wszystko nie zaluje nawet ciesze sie bo dzisiaj wiem jakiego chce mezczyzne a jakiego unikac;)

No ja wiem, że nie każdemu się marzy praktykujący katolik za męża, ale jak będziesz miała takiego to masz pewność, że Cię nie zostawi. Bo zgodnie z wiarą jeśli zależy mu na tym, żeby pójść do nieba, to nie może Cię zostawić - żyłby wtedy w grzechu. " Kaitana --> do tanga trzeba dwojga, sama chyba bys sie nie bzykala tylko on razem z toba, to jakim prawem ma tak pomyslec, dlaczego stawiasz sie na pozycji nizej od niego? sama z wlasnej woli do tego." Nie chce być uważana za "łatwą" i niewartościową tylko na jedną noc.Wiesz jak niektórzy faceci myślą

y54u37u - a jak znajdziesz porządnego faceta, a potem zrezygnuje ze związku z Tobą i w ogóle z planów z Tobą bo nie jesteś dziewicą (zakładamy, że on jest prawiczkiem)? Nie uważasz,że seks po 6 miesiącach to troche za szybko?

To nie chodzi tylko o katolicyzm. Po prostu jak ktoś ma szacunek do siebie, nie chce sie rozmieniać na drobne, to bedzie chcial miec jednego partnera w życiu. Wtedy miłość jest najpełniejsza. No i rzeczywiscie jak pcozeka do ślubu to znaczy, że naprawde kocha, ciaza nie bedzie problemem itd.

Tak jak looser powiedział - tu chodzi o szacunek do swojego ciała, żeby się nie oddać byle komu

Gość y54u37u
uwazam ze za szybko;p ale bylismy parą :) niektorzy po pol roku sie hajtaja wiec wiesz zreszta jesli facet ma mnie oceniac przez pryzmat dziewictwa to ja podziekuje sama za takiego ideała:o ja nie wymagam prawictwa ale tez nie chce kurwiarza rowniez cos sie znajduje posrodku droga kolezanko:) nie ma tylko czarnego i bialego

Gość y54u37u
looser a bedziesz taką utrzymywał az do smierci?? moze tak moze nie:) ja bym nie ryzykowala praca normalna spokojna zarobkowa -to nie zadne kariery tylko madra zyciowo decyzja

praca to nie tylko kariera,ale też zarabianie potrzebnych pieniędzy.Niektórzy mają w dupie karierę,wolą się zająć rodziną,a nieraz muszą iść do pracy, bo jest za mało kasy.

Gość y54u37u
kaitana zrozumiesz kiedys:) jestes mloda dziewczyna prawda??

Gość kamelina
Loooosr dorobił sie dziewczyny, Kaitana ma na imię szkoda że to jego własny projekt ;-)

Gość mireczkaa
a co ma wspólnego szanowanie się z uprawianiem seksu z ukochaną osobą? Kaitana- nie będziesz uprawiała seksu przed ślubem bo jak facet Cię zostawi to może pomyślec, że jesteś łatwa??? Żyjesz dla opinii innych ludzi?

Gość y54u37u
zrozumiesz ze najwazniejsza jest samodzielnosc i niezaleznosc dla czlowieka(kobieta to tez czlowiek;P)

Loooosr dorobił sie dziewczyny," pewnie wydał na nią i na pompkę ok 300 zł :) :P

a co ma wspólnego szanowanie się z uprawianiem seksu z ukochaną osobą? Kaitana- nie będziesz uprawiała seksu przed ślubem bo jak facet Cię zostawi to może pomyślec, że jesteś łatwa??? Żyjesz dla opinii innych ludzi? To nie tylko opinia innych ludzi, ale też i MOJA. Ja wtedy sama bym sie za łatwą uważała, gdybym poszła do łóżka z facetem bez ślubu.

zrozumiesz ze najwazniejsza jest samodzielnosc i niezaleznosc dla czlowieka(kobieta to tez czlowiek;P) No ok. Jak ktoś chce być niezależny,to proszę bardzo. Ale niektóre nie chcą i nie muszą. Nie wierzę,że wszystkie kobiety na świecie mają mężów niegodnych zaufania.