Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość se sseee ssss

Dlaczego kobieta która umawia się na seks jest uwazana za dziwke ??

Polecane posty

Gość kamelina
dobra, niech będzie zgoda, dziewica do ślubu jest ok i taka co sie umawia na seks jest ok nikomu nic do tego, co one robia jeśli nikogo nie krzywdzą

Gość kamelina
no i jej sprawa, to co dla ciebie jest szacunkiem siebie, dla niej nie ma wartości albo inaczej to rozumie nie trzeba jej popierać tolerancja to nie jest akceptacja

Gość mireczkaa
Kaitana- a dlaczego uważasz, że kobieta, która uprawia seks przed ślubem sama się nie szanuje? Przecież nie jesteś nią i nie wiesz :) A co powiesz o kobiecie, która jest 9lat z jednym mężczyzną, tylko z nim się kocha, mają wspólne dziecko, wspólne plany. A ślubu nie chcą. Czy taka kobieta też się nie szanuje>? Bardzo jestem ciekawa Twojej opinii. Co takiego daje ślub, że seks po nim już jest szanowaniem się?

A ja qrwa nie rozumiem, czmu kobiety chcą sformalizować związek. Wyzwolone seksualnie, równouprawnione, niezależne, niepokładające zaufania w facetach. 30stka przychodzi i brzęczenie: "ślub, ślub, ślub, ślub" i tak w koło. Powiedziało się A trzeba powiedzieć i B. I zrezygnować z narzędzia wynalezionego w epoce terroru patriarchalnego, jako ochrona upośledzonej płci. :o Zasrane hipokrytki :o

Jak nie chce ślubu dlatego, bo jest niewierząca (niewierzący nie akceptują wszystkich założeń ślubu), zna go na tyle dobrze,że może mu zaufać i jest pewna, że jej nie zostawi to ok.

Chodzi o to,że ślub jest obietnicą,że się nikogo nie zostawi. Jak facet ją kocha i jej nie zostawi i nie jest taki, co by ino panienki zaliczał, to ok.

Looooser Dzięki. Kaitana wreszcie kobieta na poziomie na tym forum. Mało tu takich. Dzięki. Chociaż jeden normalny facet na tym forum.

Gość mireczkaa
Hmmm...Ślub jest tą Twoją cezurą, ze względu na Twoją wiarę? Czyli jesli ktoś jest niewierzący i uprawia seks bez ślubu to już nie uważasz, że się nie szanuje? A dodatkow jeśli ludzie są ze sobą długo to też uważasz, że jest Ok? Bo trochę Cię nie rozumiem...

Może powiem tak. Jak ktoś się szanuje, to uprawia seks tylko Z tym, komu się ufa.Jak dwoje ludzi się kocha i są na 99% pewni, że nie rozejdą się,to niech uprawiają seks. Chodzi o to, by mieć pewność, że się nie zostanie potem samym. Ślub jest że tak powiem taką obietnicą. A jak ktoś to robi "bo mu się tak chce", szuka faceta/dziewczyny na jedną noc, to już nie jest ok.

Dzięki. Chociaż jeden normalny facet na tym forum." buhahahahahahahahaha leżę i kwiczę :D:D:D:D

Gość a bo to...
Jesli ktoś się chce umawiac na jednorazowy sesk - niech sie umawia. Wolna wola. Każdy jest dorosły i odpowiada za siebie. Za swoje bezpieczeństwo, zdrowie i... samopoczucie. Każdy jest inny, z pewnością są osoby, które zaliczają seks do sportu, czy do wysiłku fizycznego. Zarówno kobiety jak i faceci. Osobiście - mając jednorazówkę na koncie wiem, że mnie to nie pasuje, nie odpowiada. Czułam się źle, fatalnie, brudna, zeszmacona. Ale to ja. Każdy ma prawo żyć jak chce.

kaitana --> zauwaz ze dla ciebie to nie jest ok, bo ci ktos to kiedys wmowil, sama bys na to nie wpadla. jezeli chodzi o szacunek dla sowjego ciala czy samej siebie to tez jest subiektywna opinia, bo dla jendego szacunkiem dla wlasnego ciala jest odmawianie sobie przyjemnosci a dla drugiego szacunkiem wlasnie jest uleganie pragnieniom ciala. twoja moralnosc jest tylko i wylacznie tobie wmuwiona. no ale najwazniejsze jest to zeby umiec sie szanowac nawzajem.

już lepiej być dziewicą/prawiczkiem, niż się dupczyć na prawo i lewo" czy raz sie sie kochać to dupczenie na prawi i lewo czy moze kochac sie z 2 róznymi partnerami to dupczenie sie na prawi i lewo czy moze 3 razy to dupczenie sie na prawo i lewo a może 5 lub 6 ? przybliżysz co to jest dupczenie na prawo i lewo? podasz jakas definicję tego sloganu?

Gość mireczkaa
Kaitana- czyli podsumowując- chodzi Ci o to, żeby seks uprawiać z człowiekiem do którego ma się zaufanie. A to się nawet mogą z Tobą zgodzić :) W sensie, że moja osobista moralność nie pozwala mi na "przygodny seks". Wydaje mi się jednak, że powinnas oduczyć się oceniania zachowań innych ludzi czy kobiet poprzez pryzmat własnych poglądów :) I wydaje mi się, że powinnaś również zweryfikowac swój pogląd, że po ślubie masz gwarancję, że mąz Cię nie zostawi. Gdyby tak było nie byłoby rozwodów, prawda? Loooser- a jeśli ktoś nie chce nawet cywilnego? To wtedy całe życie się nie szanuje? Ciekwa teoria ;)

Od 3wzwyż. 2 to jeszcze ujdzie w tłumie, bo można się wykręcić "z nim mi nie wyszło"

Gość y54u37u
looser jakbys mial troche wygladu i osobowosci tez byś dupczył nie rob z prawictwa jakiejs swietosci tylko dlatego ze jestes nieudacznikiem nie potrafiacym poderwac dziewczayny 100% ze jak znajdziesz laske nie wytrzymasz do slubu :o

Zależy jakiego sobie weźmiesz męża. Bo jak sobie weźmiesz kobieciarza,dupczyciela czy temu podobne to nic z tego.

y54u37u odczep się od niego. Niech robi jak chce. Może w jego otoczeniu żadna dziewczyna się nie nadaje na żonę,tylko jest zwykłą szmatą? W tym wypadku lepiej zostać prawiczkiem/dziewicą niż takie coś wziąć

Gość y54u37u
kaitana mialas chlopaka kiedys??nie zdajesz sobie sprawy jakich dobrych i porzadnych oni potrafia dluugooo udawac;)

Gość mireczkaa
Kaitana- w życiu pewne są tylko dwie rzeczy- śmierć i podatki :) Gdyby było tak jak mówisz nie byłoby rozwodów a są i to sporo. Ludzie w przeciągu całego swojego życia po prostu się zmieniąją- musisz wziąć to pod uwagę. Możesz sobie wziąć za męża prawiczka, który będzie Cię kochał, szanował. A po ślubie odkryje czym jest seks i dawaj stanie się, jak ładnie to określasz, "dupczycielem". I co wtedy zrobisz?

Gość y54u37u
kaitana looser tyle razy skarzyl sie tutaj i plakal nas swoim prawictwem ze nie zlicze:o on po prostu nie mial okazji podupczyc:o i robi tutaj otoczke swojej porzadnosci gdyby mogl i mial okazje juz dawno nie bylby prawikiem-zreszta zobacz sama jego nick czemu nie ma -szczęściarz ?? z ma przegraniec?? domysl sie sama;)

Bez problemu bym miał dziewczynę, jakbym chciał. Ale po pierwsze nie taka pewnie jak bym chciał, a po drugie teraz nie jest na to dobry czas, bo nei mam pieniedzy na zalozenie rodziny.

Miałam. Rzadko się zdarza, żeby ktoś udawał. Nie sądzę, żeby taki dziwkarz wolał czekać do ślubu niż wyrwać inną panienkę. Zdarzają się takie przypadki,ale naprawde jest ich stosunkowo niewiele. Ja mam silną intuicję to bym wyczuła nawet po byle jakim geście ;p

Od 3wzwyż. 2 to jeszcze ujdzie w tłumie, bo można się wykręcić "z nim mi nie wyszło"" nie mam wiecej pytan do ciebie

Gość y54u37u
klamczuszek:) wyszukac ci twoje placzliwe topiki;P???