Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość se sseee ssss

Dlaczego kobieta która umawia się na seks jest uwazana za dziwke ??

Polecane posty

Gość se sseee ssss

Co w tym złego? Jakos w internecie facetów ktorzy szukaja łatwego numerku nikt nie nazywa kurwami albo dziwkarzami :O Pojebani pomyleńcy :O

Gość przelot_em
Bo trzeba nazywać rzeczy po imieniu, tak jak na to zasługują. Piszę "rzeczy" bo taka kobieta jest wtedy jak rzecz.

Gość y54u37u
normalka a czego sie spodziewalas?? rownouprawnienia nie ma mezczyzni tylko krzycza ze jest rownouprawnienie wiec uff -nie trzeba placic na 1 randce za kawe kobiety warta 2 zlote-SUPER -nie trzeba przepuszczac kobiet w drzwiach -kobiety maja 2 etaty-w pracy i w domu dzieki rownouprawnieniu;) -seks oczywiscie to inna sprawa-"BO JA JESTEM FACETEM MAM SWOJE POTRZEBY" a kobieta najwidoczniej nie;) -kobieta ktora spotyka sie z murzynem-kurwa i wszystko co zle mezczyzna spotykajacy sie z murzynka-wow jaki ogier, prawdziwy facet, znawca orientalnych zwyczajow:p

Wsadź sobie takie równouprawnienie w dupe. Mają dwa etaty z wyboru, a nie z przymusu (nie mam na myśli tu feminizmu). Nikt jej nie każe pracować lub mieć dzieci.

-nie trzeba placic na 1 randce za kawe kobiety warta 2 zlote-SUPER -nie trzeba przepuszczac kobiet w drzwiach te teksty świadczą o Twojej kulturze ;)

Gość y54u37u
jestem kobieta :o piszaca ironicznie o rownouprawnieniu wedl. mezczyzn to swiadczy o twojej malej spostrzegawczosci;p

"Za 30 lat bedzie lepiej ." jezeli mowimy o polsce to jeszcze tak z 50 potrzeba zeby nas to zblizylo mentalnie do zachodu. ale oczywiscie zawsze bedziemy te kilkadziesiat lat wstecz. chociaz ja nie wiem czy taka mentalnosc istniala w krajach europy zachodniej nawet w sredniowieczu.

Gość y54u37u
nikt nie kazał pracowac ani miec dzieci?? a za co chcesz zyc?? wierzysz ze ten jedyny utrzymywac cie bedzie cale zycie?? a jak spotka lepsza, mlodsza kiedy ty bedziesz sporo po 40 stce bez zawodowego doswiadczenia?? wiesz ze na kase fiskalna w biedronce wymagaja doswiadczenia i znajomosci obslugi kasy!!! myslisz ze wezma pierwsza osobe z ulicy?? Nie NAWET TAM TRZEBA MIEC DOSWIADCZENIE ja nie polegalabym na mezczyznie-za duze ryzyko:o

y54u37u nikt nie kazał pracowac ani miec dzieci?? a za co chcesz zyc?? wierzysz ze ten jedyny utrzymywac cie bedzie cale zycie?? a jak spotka lepsza, mlodsza kiedy ty bedziesz sporo po 40 stce bez zawodowego doswiadczenia?? wiesz ze na kase fiskalna w biedronce wymagaja doswiadczenia i znajomosci obslugi kasy!!! myslisz ze wezma pierwsza osobe z ulicy?? Nie NAWET TAM TRZEBA MIEC DOSWIADCZENIE ja nie polegalabym na mezczyznie-za duze ryzyko Ja też nie zrezygnowałabym z pracy z tego powodu, ale niektóre mogą sobie pozwolić na ten luksus - mają dobrych mężów, którzy dobrze zarabiają, ale im się kariery zachciewa. Można jeszcze nie mieć dzieci ;)

Zdesperowana Domowa Żona y54u37u --> brawo za spostrzegawczosc, wlasnie tak wyglada ROWNOUPRAWNIENIE! a faceci spie**alac do pracy i nas utrzymywac. Ja bym nie chciała być zależna od męża.

y54u37u - właśnie niektórzy tak myślą jak napisałaś i w ten sposób pokazali swoją pracę

Ale nie wierzę, że żadna kobieta na świecie nie może sobie pozwolić na zostanie z dzieckiem w domu ;p

Boże co ja wypisuję... Z mojego wpisu z godz. 9.06 nie miało być na końcu "pracę", tylko "klasę" xd

Gość y54u37u
ale przeciez mozna zostac z dzieckiem w domu z malym dzieckiem ale ty chcesz miec ciagla kontrole nad swoim potomstwem do 18 roku zycia?? ewentualnie 25(studia) jaki jest tego sens?? dziecko 10 letnie doskonale potrafi wlozyc kluczyk do drzwi przekrecic, zrobic sobie kanapke po powrocie ze szkoly, wlaczyc bajke/film i poczekac godzine,dwie po szkole na mame lub tate jeszcze jest instutucja babci;) opiekunka?? dorabiajaca studentka/? po co chcesz siedziuec cale zycie w domu?? emerytura chociaz mala zawsze sie przyda na stare lata;) serio

Dlaczego kobieta która umawia się na seks jest uwazana za dziwke ??" przejmujesz się zdaniem prawiczków i gimgówna?

ale przeciez mozna zostac z dzieckiem w domu z malym dzieckiem ale ty chcesz miec ciagla kontrole nad swoim potomstwem do 18 roku zycia?? ewentualnie 25(studia) jaki jest tego sens?? dziecko 10 letnie doskonale potrafi wlozyc kluczyk do drzwi przekrecic, zrobic sobie kanapke po powrocie ze szkoly, wlaczyc bajke/film i poczekac godzine,dwie po szkole na mame lub tate jeszcze jest instutucja babci opiekunka?? dorabiajaca studentka/? po co chcesz siedziuec cale zycie w domu?? emerytura chociaz mala zawsze sie przyda na stare lata serio No ale ja wiem ;p Nie zaprzeczam temu. Tylko niektóre narzekają, że mają za dużo roboty - w pracy i w domu

Gość y54u37u
regres-spoleczeenstwo tez ma takie zdanie myslisz ze porzadny facet zechce dziewczyne przelecona przez polowe miasta?? zreszta w druga strone to dziala tak samo

regres-spoleczeenstwo tez ma takie zdanie myslisz ze porzadny facet zechce dziewczyne przelecona przez polowe miasta?? zreszta w druga strone to dziala tak samo Właśnie. Lepiej być czystym do ślubu.

Gość y54u37u
no wlasnie:/ praca w domu i praca w pracy powinno byc tak ze mezczyzna tez bierze udzial w obowiazkach domowych ale z tym bywa roznie;/ bardziej brudza niz pomagaja ech

Gość y54u37u
rozrozniasz czystosc do slubu a bzykanie sie z polowa wsi?:D widzisz cos posrodku?:D

Widzę coś pośrodku. Ale ja osobiście wychodzę z założenia, że lepiej być czystym do ślubu. Jeśli się weżmie na męża porządnego wierzącego praktykującego katolika to masz pewność, że po ślubie Cię nie zostawi.