Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usmiecham sie od rana

mam faceta gapę

Polecane posty

Gapa taka :D Zakręcony, roztargniony. Tu zapomni, tam przekręci. Pływać nie umie, do samochodu go lepiej nie wpuszczać. A to dopiero początek :D Ale kurczę przekochana ta moja gapa :)

Gość ona32
na poczatku to cie cieszy , ale wierz mi na dłuższa mete bedzie cie to wkurzało , wierz mi , zyje z taka gapa juz 12 lat i o wszystkim musze mu przypominać , myslec za niego...

no to fajnego masz yy ekchm ... "Faceta" :D narazie sie cieszysz potem zobaczysz ze to ciota nie facet :P

jejku naprawdę? Bo my to dopiero na początku związku jesteśmy. On jest jest taką zupełna sierotą, ale jednak bliżej mu do gapy. Z drugiej strony byłam już z takim 100% macho i dobrze, że nie wylądowałam w psychiatryku przez niego :/

miało być "nie jest zupełną sierotą" :) Ani ciotą. Nie, nie. Nie roztkliwia się, nie rozkleja, nie jest nadwrażliwy, postawić się potrafi. Ale roztargniony i postrzelony jest.

Gość ona32
na początku tez mi to nie przeszkadzało , ale teraz juz i to .. bardzo, o wszystkim zapomina , jestem w pracy , a dzwonie do domu , czy dziecku dał lekarstwa , czy wyłaczył kuchenke , czy to zrobił tamto, i wiesz co najczesciej słysz? NIE , NIE , NIE..

ona 32- a jak sobie z tym radzisz?

Gość ona32
szczerze? coraz trudniej..

ona32- ja jestem po tzw. przejściach i dzięki niemu widzę, że są na tym świecie faceci zwyczajni, sympatyczni, fajni, bez zadęcia. Rozśmiesza mnie, słucha, setki malutkich gestów, których wcześniej nie doświadczyłam :) Tylko, że ja poukładana jestem, a on wręcz przeciwnie. Jesteś z nim już tak długo, to chyba uczucie jest jednak ponad jego gapiostwo :)

Gość ona32
tylko w miare uplywu czasu to gapiostwo sie pogłebia, a najgorsze sa komentarze znajomych , ze ty za niego załatwiasz , nawet jeden jego kolega powiedział , ze on nie nadaje sie na męza dla mnie , ani na ojca..

Gość mi mala z pracy
nie cierpie takich podziwiam, autorko a mialas kiedys faceta z prawdziwego zdarzenia? bo moze nie masz porownania;)

Gość oooonnnnnnnnnnaaaaaaaaa123
wiesz że taki facet nic nie załatwi w urzędzie, nie przypilnuje dziecka-strach z nim zostawić, będzie miał problem ze znalezieniem pracy, nie mówiąc o tym że nigdy nie zapamięta o tym co gdzie leży??? Ty będziesz nie tylko kobietą w związku ale i mężczyzną, a on to dzieckiem będzie całe życie.Mojego do tej pory z rana trzeba wyszykować, bo flaki mi się przewracają jak słyszę 10000000 pytań o duperele. Ostatnio mąż został cały dzień z dzieckiem (5 lat) i psem. Okazało się że nic nie jedli, siedzieli do 17 w piżamach, pies nie wyprowadzony.........

Gość mi mala z pracy
no i przeciez taki facet jest aseksualny. przynajmniej dla mnie...

miałam "normalnego", twardziela, który co prawda potrafił się wszystkim zająć, ale pomiatał mną :/ Miałam drugiego "normalnego", który nie pomiatał, ale znowu był bufonem. Więc jakieś porównanie mam. A ten mnie ujął życzliwością i optymizmem i tym jak fajnie mnie traktuje. On ma pracę, rozwija się, dokształca, nie jest kompletną nie zaradną życiowo popierdułą. Ale jest roztrzepany i zakręcony jak słoik :D Aseksualny też nie jest, oj nie :)

Gość mi mala z pracy
Pływać nie umie, do samochodu go lepiej nie wpuszczać. No ale widzisz, ja np tego bym nie mogla zaakceptowac:D Lubie facetow ktorzy potrafia plywac, uprawiaja rozne sporty, bywaja na silce (nie mylic z bezmozgim karkiem), znaja sie na samochodach, na drobnych naprawach, pracach remontowych, potrafia sie bic jakby przyszlo co do czego i w lozku tez wiedza po co maja sprzet:P poza tym lubie zaradnych, niezle zarabiajacych, niezaleznych, pracowitych i samodzielnych zyciowo (bo sama taka wlasnie jestem) gapy tez znam, przyjaciolmi sa OK, ale nic wiecej jak dla mnie...

mi mala z pracy - rozumiem :) tak się tylko zastanawiam, czy potrafię zaakceptować pewne rzeczy, bo w zamian dostaję mnóstwo innych:) Bo jak sobie o nim myślę, to mi się buzia śmieje i mam gdzieś, czy potrafi pływać, czy nie :D Ale trochę mi dałyście do myślenia.

Gość mi mala z pracy
mam niestety małą i wąska cipcię i mój facet nie ma satysfakcji pełnej ale pomagam mu dojść pyszczkiem

Gość koles nie potrafi plywac
rzuc go :D

Gość mi mala z pracy
13:28 [zgłoś do usunięcia] mi mala z pracy mam niestety małą i wąska cipcię i mój facet nie ma satysfakcji pełnej widac, ze nie masz pojecia o satysfakcji;)

Gość mi mala z pracy
ide- pozdrawiam podszywy 🖐️