Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczotwoow

jak to zrobić na poczcie i ile zapłace mniej więcej? czy mam miec swój karton? c

Polecane posty

Gość poczotwoow

czy oni mają? chcę wysłać paczkę, ale nie jest to coś że aukcja z allegro. chcę odesłac rzeczy pewniej osobie ona o tym nie wie. mam adres, rzeczy są raczej lekkie tak z 200-400gram wyjdzie isc z tymi rzeczami opakują je i wysla? i za ile? paczka do tego samego miasta co moje

Możesz kupić karton na poczcie, ale sama musisz go opakować. Do kupienia na poczcie jest kawałek szarego papieru, sznurek i parę takich przyklejanych tasiemiek, to taki zestaw do pakowania.

Gość poczotwoow
cholera :/ a jak ja sobie z tym poradze? nie moge im dopłacić żeby sami to zrobili ? :(

Gość trampo.
w Krakowie kartonów na poczcie brak, ale możesz mu zawieźć przecież, po co ta szopka?

Nie, na poczcie mają ważniejsze sprawy. Jakoś sobie poradzisz, w końcu to żadna filozofia żeby zapakować karton w papier

Gość trampo.
"ale nie jest to coś że aukcja z allegro" - Jak Ty piszesz!

Gość ()())()))(()))
ekhem, sorry że pytam, ale czy jesteś niepełnosprawna? Bo jak masz ręce i możesz nimi ruszać to jaki problem samemu spakować paczkę???

Gość poczotwoow
nie byłam nigdy dobra z plastyki i innych działów technicznych nie umiem ulepić kartonu, jestem gamoniem i się pokleje cała :/ on mieszka 11 km ode mnie...mam autobus ale nie utrzymujemy kontaktu to niby jak mu zawioze?

Gość nie wierzę, że są ludzie
tak głupi, którzy nie umieją paczki zapakować......

Gość wpisz w google cennik poczta
to się dowiesz dokładnie ile zapłacisz.... grrrr co za ludzie... zapakować musisz sam, ewentualnie kupić na poczcie kopertę bezbelkową lub paczkę i na miejscu zapakować :O

Gość wpisz w google cennik poczta
"nie umiem ulepić kartonu" - nie no to mu si być prowo... skoro nie wierzę że istniej idiota który nie potrafi iść do spożywczaka za rogiem i poprosić o zbędne pudełko :D

Gość poczotwoow
a bedzie mi potrzebny klej czy ona jest samoprzylepna? i czemu musze robić to na miejscu? nie moge tego kartonu skleić w domu????

Gość poczotwoow
"nie umiem ulepić kartonu" - nie no to mu si być prowo... skoro nie wierzę że istniej idiota który nie potrafi iść do spożywczaka za rogiem i poprosić o zbędne pudełko że niby mam wysłać jego rzeczy (drogocenne) w jakims kartonie brudnym po bananach z afrykańskimi zarazkami?! :O bez przesady stać mnie na nowy karton