Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_LordKoks

Nie rozumiem placzacych prawiczkow...

Polecane posty

nie rozumiem ich, jest ich tu pelno placza nad soba uzalaja sie maja po ponad 20 lat.. a ja wracajac dzis z silki mijalem sie z kobieta kolo 30stki byla podpita z piwem i cieszyla do mnie chamskiego beza ze prawie jej sie kark nie skrecil... jak bym chcial to bym zagadal i jeszcze tego samego wieczora bym ja pyknal, a ci tu placza i wyzalaja sie zamiast ruszyc dupe na miasto i sie porozgladac hahaha jedni marza by tylko zaruchac inni sa wybredni :P

Gość a jeszcze inni fantazjuja
w piatek wieczorem na damskim forum

my po prostu nie jesteśmy takimi kozakami jak ty i na nas laski nie lecą. to tak samo proste jak to że na ciebie lecą tylko w drugą stronę.

Gość kamelija
cześć KOKS :-) czemu nie ówiłeś? pożyczyłabym ci na gumy i byś tu dzisiaj nie kwitł.

a skad wiesz ze na ciebie nie leca jak nie probujesz ? skad wiesz ze zadna na ciebie nie poleci ? kazda jest inna i statystycznie w koncu trafisz na taka ktorej sie spodobasz tylko zeby to przyspieszyc trzeba samemu dzialac :P zreszta zeby byc "takim kozakiem" nie trzeba miec miesni :P zerknij na forum z linku w mojej stopce ucz sie i dzialaj :) chyba ze chcesz byc prawiczkiem z wyboru :D

"a skad wiesz ze na ciebie nie leca jak nie probujesz ?" no bo widzę. ty też nie spróbowałeś (dzisiaj) a wiesz. do tego nie trzeba einsteina.

kamelija bo ja z tych pozadnych i wybrednych idealistow jestem do tego trzeba jutro wstac rano do roboty... a kase zostaw na te gumy swojemu lubemu co by genow swoich nie przekazac dalej ;)

!offerma "a skad wiesz ze na ciebie nie leca jak nie probujesz ?" no bo widzę. ty też nie spróbowałeś (dzisiaj) a wiesz. do tego nie trzeba einsteina. ------------ noo jak nie probujesz lapac kontaktu wzrokowego nie idziesz z podniesiona glowa i sie nie usmiechasz to sie nie dziw :P

kafelatte85 nawet dla prawiczka byloby upokarzajace pykac zalana babke. co za radosc, ze leci na Ciebie pijana 30tka? placza tu ze zadna na nich nie spojrzala inni placza ze nigdy sie nie calowali wierz mi ze dla tych niektorych 20 paru letnich prawiczkow byla by to wielka radosc... a podpita a zalana to spora roznica...

Gość amreffo
offerma ma juz tyle lat ze wie dokladnie o co biega. mialby zaczynac po 30 tce? takie sprawy to sie przerabia juz w wieku nastoletnim.

"noo jak nie probujesz lapac kontaktu wzrokowego nie idziesz z podniesiona glowa i sie nie usmiechasz to sie nie dziw" jakieś dziwne założenia przyjmujesz nie wiadomo skąd wzięte a nic o mnie nie wiesz. naprawdę, istnieją powody że jest tak jak jest i nie ma co szukać dziury w całym.

Gość kamelija
pewnie za inteligentna z paszczy była... KOKS, czy ty raz w tygodniu się seksisz i czy jest to jutro ? :-)

wiem, ze placza.. nie jestem tu od dzis. ale prawiczek tez czlowie:) wiec nie sadze, zeby to byla radosc dla nich, tymbardziej ze wlasnie przez nich zainteresowanie ze strony kobiety ma byc potwierdzeniem ich atrakcyjnosci (cyz fizycznej czy charakterologicznej) a wstawiona (nie zalana- na Twoje zyczenie) kobieta nie zapewnia wiarygodnej percepcji;)

Gość kamelija
nie jestem chętna, tylko pytam czy mlody jurny podrywany przez obce babki byczek, TYLKO raz w tygodniu może ? dzisiaj nie mógł. bo jutro do pracy idzie , to znaczy że cąły tydzień nie może oprócz soboty wieczór.

Lord Kóks(aniec za pomocą krzesła w czoło) jest prawdziwym facetem. Pogardza kobietami, przy czym ma nieziemskie powodzenie, te donoszą mu browar do meczu, kiedy nie ma czym zalać owłosionego brzusia. Bierzcie przykład prawiczki, jaki on jest mięski, tylko pozazdrościć tej atrakcyjności. Całować pierścień mentora. :D:classic_cool:

kam cos tam jestes tepakiem i wbijasz sie ze swoim nochalem w moja dupe co cie to obchodzi ile moge i kiedy moge ? chcesz to sie poznamy przypadniemy sobie do gustu to sie przekonasz... ---------------------------------------------------------- kafelatte85 wiem, ze placza.. nie jestem tu od dzis. ale prawiczek tez czlowie wiec nie sadze, zeby to byla radosc dla nich, tymbardziej ze wlasnie przez nich zainteresowanie ze strony kobiety ma byc potwierdzeniem ich atrakcyjnosci (cyz fizycznej czy charakterologicznej) a wstawiona (nie zalana- na Twoje zyczenie) kobieta nie zapewnia wiarygodnej percepcji nie rozumiesz.. znalazl by sie tu pewnie nie jeden prawiczek ktory zdesperowany i pod presja otoczenia bzyknal by nawet nie zbyt urodziwa nie przytomna/wpol przytomna kobiete jak by mieli tylko okazje

Gość kamelija
to jest grane, że jeden raz w tygodniu to mizeryjka więc o co to halo ???

Gość kamelija
sam napisałeś, że w tygodniu nie roochasz, to co sie ciskasz? nikt cię o to nie pytał

kamelija sam napisałeś, że w tygodniu nie roochasz, to co sie ciskasz? nikt cię o to nie pytał // tak napisalem mowisz ? to lepiej wylecz zeza i zakup mocniejsze okulary :P

nie rozumiesz.. znalazl by sie tu pewnie nie jeden prawiczek ktory zdesperowany i pod presja otoczenia bzyknal by nawet nie zbyt urodziwa nie przytomna/wpol przytomna kobiete jak by mieli tylko okazje mylisz sie, nie znasz naszych prawiczkow, oni sa tak zakompleksieni/niesmiali, ze nie bzykneliby:D do prostytutki tez sie boja pojsc:P

Gość kamelija
23:19 [zgłoś do usunięcia] _LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl'; kamelija bo ja z tych pozadnych i wybrednych idealistow jestem do tego trzeba jutro wstac rano do roboty... nie zaroochałeś tej podpitej, bo " trzeba jutro wstac rano do roboty..." to twoje słowa Koksik, na bryle też ci mogę pożyczyć. :-)

kamelija a jak twoj luby cie nie zaspokaja i chcesz zebym cie bzyknal to powiedz wprost a nie jakies podchody robisz i badasz grunt przeprowadzajac wywiad....

kamelija bo ja z tych pozadnych i wybrednych idealistow jestem do tego trzeba jutro wstac rano do roboty.. tak dokladniej napisalem a ty reszte sama wywrozylas rownie dobrze mogla bys wyciagnac wnioski z kawy patrzac na fusy czy grzebiac patykime w gownie :P

Dlaczego wzorzec "prawdziwego faceta" jest kojarzony z przypakowanym wieśniakiem gardzącym kobietami? Potem rośnie taka "magnateria". :classic_cool: