Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_LordKoks

Nie rozumiem placzacych prawiczkow...

Polecane posty

Gość IMO13855
Moorland "Poza tym muszę się zgodzić, że hipokryzja Offermy powala, chociaż so far Ty chyba nikogo nie wyzwałeś." Jeszcze - zastanawiam się, czy nie dać ofermie tej satysfakcji (acz Koksa trochę zirytowałem :P ). _LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl'; "hahaha jakiego inteligenta probuje zagrywac... noo zaiste naprawde a gowno o zyciu wie" Nie złość się - przyswajaj nowe słówka. :P Nie twierdzę, że wiem wszystko, ale z drugiej strony nie wyolbrzymiam pewnych sytuacji. ;)

"Oferma - naprawdę mam wypisać wszystkie użyte (tylko w tym temacie) przez Ciebie epitety i porównania? " ja właśnie o tym piszę. nie o "epitetach i porównaniach" tylko o tym że jedynym celem i sensem twojej bytności tutaj jest czepianie się kogoś. przekręcanie znaczenia jego słów i dopierdalanie się do niego. ja nie widziałem jednego wypadku żebyś ty napisał cokolwiek z życzliwą myślą o osobie do której piszesz. nawet jeżeli tworzysz z kimś "wspólny front" to tylko po to żeby komuś innemu dokuczyć. jesteś małym pedałem którego przez całe życie każdy kopał po dupie i właściwe powinienem ci współczuć ale tak mnie wkurwiasz że nie potrafię.

Gość kamelija
ok, zatem przygotuj sie z tematów: kształtowanie sie preferencji seksualnych teorie wyboru partnera wpływ socjalizacji pierwotnej i wtórnej na zachowania indywidualne wewnatrz i zewnatrzsterowność teorie postrzegania i orientacji w swiecie spolecznym wszystko to oczywiscie uwzględnieniem gender study ok? a potem do ludzi, teoryjki pisac po nocy.

Gość pogromca lorda koksa
rd koks robi pałeeeeee

Moorland nie ma co na sile wbijac wiedzy oferma faktycznie kiedys bylo inaczej bluzgalem sobie tu pare lat temu innych kretynow i wtedy wystarczylo 15-20 min i mi konto blokowali aa teraaaa :D Kuba Buka spokojnie nie tak szybko ;) tak czekam na oklaski, mozesz klaskac, najlepiej wpychajac swojego chuja swojemu staremu klaszczac swoimi jajami o jego brode... aaa i czekam na bis ;)

Nie ma problemu, i tak mam do napisania sporą wyprawkę na ten temat, małe kopiuj wklej z tłumaczeniem nie zaszkodzi :) Mam to napisać w wersji uproszczonej, czy jednak staniesz na wysokości zadania i nie będziesz udawać, że nie rozumiesz? :)

Mnie tylko zastanawia czemu Off bluzga jak najęty, a potem ma pretensje, że ludzie komunikują się z nim w zbliżony sposób.

Gość IMO13855
!offerma "ja właśnie o tym piszę. nie o "epitetach i porównaniach" tylko o tym że jedynym celem i sensem twojej bytności tutaj jest czepianie się kogoś." Tak , Ofermo, cokolwiek powiesz to fakt. "przekręcanie znaczenia jego słów i dopie**alanie się do niego. ja nie widziałem jednego wypadku żebyś ty napisał cokolwiek z życzliwą myślą o osobie do której piszesz. nawet jeżeli tworzysz z kimś "wspólny front" to tylko po to żeby komuś innemu dokuczyć." Bo nie chcesz widzieć. "jesteś małym pedałem którego przez całe życie każdy kopał po dupie i właściwe powinienem ci współczuć ale tak mnie wk**wiasz że nie potrafię." Skąd ten jad? Widzisz we mnie swojego oprawce z dzieciństwa? Czy może samego siebie?

imo cz tam emo ja takie teksty znam od dawna uuu znalem je jeszcze z za czasu jak twoja matka u mnie pracowala :D i napewno nie na truskawkach swoja droga bardzo mozliwe ze mowienie do mnie "tato" bylo by na miejscu ale to dopiero potwierdzic moga badania dna :D

Gość Kuba Buka
Wiadomo było że ten temat to wymysł niedorozwoja. Z Ofermą się spotkajcie i porównajcie smak swoich sperm

i dla ozdoby jeszcze te dwie przemądrzałe debilki pozujące a specjalistki od prostowania gwoździ: "ok, zatem przygotuj sie z tematów:" "Nie ma problemu, i tak mam do napisania sporą wyprawkę na ten temat" przecież to się nóż w kieszeni otwiera.

Gość kamelija
KOKS :-) ty podobno nie masz siły chętnej babki przeroochać, bo masz dylemat albo roochanie albo rano do roboty i wybierasz robotę zatem idź nyny, może jutro wystarczy ci energii na cos poza siłką i stukaniem bzdurów w kompie. ciau, kochanie...

Gość IMO13855
Oooo! Koksik pojechał stuningowanym tekstem "Twoja stara". Ach, jak młodzieńczo. :D

Gość kamelija
Moorland, napisz to prostymi slowami, ja prosta jestem- nie daje wiary okrągłym zdaniom, musze mieć dowód :-)

Off, ty jakiś nerwowy jesteś - żeby nawet wspomnienie o pracy pisemnej otwierało Ci nóż w kieszeni.

Kuba Buka Wiadomo było że ten temat to wymysł niedorozwoja. Z Ofermą się spotkajcie i porównajcie smak swoich sperm w sumie z oferma mozemy sie spotkac wezmiemy tez ciebie porownasz te nasze spermy i powiesz ktora lepiej smakuje i KUBO BUKA zrobimy takie male BUKAKE CI NA TWARZ :D tak wiadomo ze jestes nie dorozwojem a teraz czekam na twoje oklaski wystukiwane na twojego starego brodzie :D doczekam sie czy nie tych oklaskow ?

Rozbije to na tematy takie jak podałaś i dodam autorów, jak będziesz miała ochotę to spokojnie znajdziesz dokładne opisy co oni tam robili (zwłaszcza badanie preferencji twarzy u niemowląt było ciekawe). Może Cię zainteresuje.

Gość IMO13855
!offerma "ktoś cię imo w dupsko posuwa że tak jęczysz?" Jarosław Kaczyński. Ale nie martw się, jak skończy to przyjdzie do Ciebie. :classic_cool:

Gość kamelija
Kuka Buka- ty tu jesteś jedyny gość z jajami, jak dla mnie, ja oczywiscie pisze sztuke dla sztuki i offowo w temacie i kto mi zabroni ??????? :-)

kamelija KOKS ty podobno nie masz siły chętnej babki przeroochać, bo masz dylemat albo roochanie albo rano do roboty i wybierasz robotę zatem idź nyny, może jutro wystarczy ci energii na cos poza siłką i stukaniem bzdurów w kompie. ciau, kochanie... // tak kochanie jutro bede mial sporo sil zeby zrobic ci gardlowanie i przeorac jak dziki rolnik ziemie twoje dupsko by potem sie spuscic w nia ;)

"Off, ty jakiś nerwowy jesteś" nie, po prostu przemądrzalstwa nie lubię. a tekstami że "nie masz przy sobie książek" to się tylko ośmieszasz. jeżeli nie potrafisz podać z pamięci paru autorów czy tytułów to się gówno znasz a próbujesz tu udawać specjalistkę. zresztą ta z którą "dyskutujesz" wcale nie jest lepsza, niech się nie cieszy.

IMO13855 Oooo! Koksik pojechał stuningowanym tekstem "Twoja stara". Ach, jak młodzieńczo. a widzisz sie czegos emusiu nauczysz :D juz wiesz ze oprocz stuningowanej dupy przez twojego starego mozna stuningowac slowa ;)

Gość IMO13855
_LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl'; "...powiesz ktora lepiej smakuje i KUBO BUKA zrobimy takie male BUKAKE CI NA TWARZ." Ciekawe preferencje ma założyciel tematu dotyczącego interakcji pomiędzy kobietą a mężczyzną. :D

Off - nie jestem specjalistą, nadal się uczę, a temat jest dla mnie w miarę świeży. Wydawało mi się, chyba z resztą słusznie, że spokojnie mogę o tym tu wspomnieć. Nie pamiętam wszystkich autorów kilkunastu badań których, powtarzam, nadal się uczę, ale zapewniam Cię, że specjalistą kiedyś będę.

kamelija Kuka Buka- ty tu jesteś jedyny gość z jajami, jak dla mnie, hmm jak dla niego zassiesz z jajami ? :O

Gość IMO13855
_LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl'; "a widzisz sie czegos emusiu nauczysz" "Emusiu"? Zaczynam się bać, szczególnie w dobie Twych eskapad z kolegą Ofermą. :P