Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_LordKoks

Nie rozumiem placzacych prawiczkow...

Polecane posty

ja pierniczę, jak się na gościa rzuciły :D wy faktycznie na tym forum jakieś niedoruchane jesteście.

Gość kamelija
Kochanie, sam nieproszony zakladasz temat i opowiadasz o swoich zwyczajach godowych :-) ale nie wyobrażaj sobie za dużo, chetnej na tak rzadkie bzykanie nie znajdziesz. pozostaje ci bzykać jednorazowo i znikać, wtedy sie panna nie zorientuje, ze częsciej niż raz w tygodniu strzelic nie wydolisz .

Gość kamelija
z KOKSEM by mi sie nie poprawiło :-) :-) :-)

kamelija Kochanie, sam nieproszony zakladasz temat i opowiadasz o swoich zwyczajach godowych ale nie wyobrażaj sobie za dużo, chetnej na tak rzadkie bzykanie nie znajdziesz. pozostaje ci bzykać jednorazowo i znikać, wtedy sie panna nie zorientuje, ze częsciej niż raz w tygodniu strzelic nie wydolisz . haha ty faktycznie jestes jakas nie doruchana i masz problemy ze soba :D noo swietnie zalozylem nieproszony temat :D faktycznie najpierw powinienem sie zapytac... to ty tepa dzido nie proszona zasmiecasz mi posta :D

Gość kamelija
Koks, nie wstydź sie , wielu zarobionych facetów nie ma ochoty na seks codziennie, wytrzepać kapucyna to niewspółmiernie mniejszy wysiłek, pracujesz w kopalni ?

widzisz oferma a same mowia ze nie lubia chamskich koksow od taka przewrotnosc kobieca :) a z toba oferma w takim razie co jest nie tak ? nie masz oka ? masz twarz rozpuszczona kwasem czy jak ? jakies defekty w urodzie ?

Gość Kuba Buka
Widać że jakiś bezmózg założył ten temat

Looooser mówi to samo, a jak kiedyś "życzliwi" kafeterianie wstawili jego fotkę to w sumie normalny facet.

Gość Kuba Buka
Loooooser dał komuś zdjęcie ? W sumie on jest psychiczny po prostu

Gość kamelija
ja nic od niego nie chcę, to dobry projekt wiec sie przekomarzam :-)

bo przecież uroda to nie wszystko. to prawda że bywają czasami brzydsi ode mnie. rzadko wprawdzie ale jednak.

Jacy WY? A co do Loooosera - nie wiem jak to z ą fotą było, ktoś wstawił link do innego forum, a on potwierdził, że to jego zdjęcie. Równie dobrze mógł sobie chłopak jaja robić, w każdym razie osoba na zdjęciu nie była wcale tragiczna.

no tak ale z tego co mowi to musi posiadac jakies defekty w urodzie :P no wiec jak ? masz cos nie tak z twarza ? skoro mowisz ze nie jestes watpliwej urody ? ja ci powiem tak u kobiet gusta maja sie troche inaczej niz jest to u facetow, kumplowi kolezanka za wyglad dawala 9 na 10 a jej siostra tylko 3 na 10 wiec jak widzisz rozbieznosc naprawde spora u facetow raczej juz by tak nie przeszlo i jak ktos by dal dziewczynie 3 to kto inny z facetow raczej nie dal by 9 my mamy raczej sztywniejsze "normy" a ile w ogole masz lat ?

LordKoks - częściowo masz rację, zazwyczaj podobają nam się osoby których rysy twarzy dobrze nam się kojarzą i kobiety zdają się mieć większe pole manewru w tej kwestii - zależy jakie cechy je pociągają i do jakich rysów twarzy je przypisują.

Gość kamelija
O! KOKS, będziesz tu robił poradnictwo dla prawików ? ale na ciebie nie lecą kobiety, ta pani dzisiaj to sie oglądała za tobą ze zdziwienia jaki dziwoląg idzie, to jaką wartość mają twoje porady, misiu ?

"A co Ty chcesz od czepiających się? Nie Ciebie się czepiamy" a to że takie debilne wpisy rozwalają tylko temat. i zamiast se na luzaku pogadać o pierdołach to się użerać trzeba z jakimiś idiotkami dotkniętymi PMSem.

Gość kamelija
Moorland, kobiety maja większe pole manewru, bo :" więcej osób kojarzą pozytywnie? co to za nowa teoria "pci"

Gość IMO13855
!offerma "a to że takie debilne wpisy rozwalają tylko temat. i zamiast se na luzaku pogadać o pierdołach to się użerać trzeba z jakimiś idiotkami dotkniętymi PMSem." Wiesz, że sam to także napędzasz?

Gość kamelija
ja mam owulację, nie PMS-a naucz sie offermo, że jak kobieta ma PMS-a to nawet nie da sie dotknąć.

Nie, mają jako "grupa" większe pole manewru, są większe "wariacje" jeżeli chodzi o gust jednostek bo parząc na twarz biorą pod uwagę wszelkie emocje jakie dana mordka w nich wywołuje. Czyli jeżeli mężczyzna ma delikatną twarz to oczywiście może spodobać się kobiecie która lubi delikatnych mężczyzn itd.

"Och, następnym razem się wyśle faks do Offermy, czy akceptuje wpisy idiotek z PMS-em. " ciocia "cięta riposta", no proszę proszę. faktycznie brak systematycznego bzykanka jest dla kobiety prawdziwą tragedią. JEBIE JEJ SIĘ W GŁOWIE od tego.

kamelija no no cool story sis ;) buziaki :* a co do wygladu zawsze mozesz zapunktowac lepszymi ciuchami dobrze dobranymi, dobra fryzura nie musi byc super wystarczy by byla zadbana no i silownia taak smiejcie sie ale tak jest i nie musisz byc koksem jak ja :D podeslalem kiedys fotke kumpla do kolezanki i zapytalem sie ile by mu dala za wyglad czy wedlug niej jest przystojny i powiedziala ze nie dala mu 2,5 - 3 minelo pare miechow kolega przez ten czas chodzil na silownie troche "podpakowal" i wyslalem jej jego nowe foto po tej przemianie z tym samym pytaniem i z tych marnych 2,5 - 3 skoczylo mu do 6 - 6,5 wiec ponad przecietnie tylko dlatego ze przybral pare kg wiecej mial ladniejsza sylwetke i... jego wyraz twarzy byl pewniejszy siebie wiec silownia nie tylko daje miesnie :P

Gość kamelija
Nie, mają jako "grupa" większe pole manewru, są większe "wariacje" jeżeli chodzi o gust jednostek bo parząc na twarz biorą pod uwagę wszelkie emocje jakie dana mordka w nich wywołuje. Czyli jeżeli mężczyzna ma delikatną twarz to oczywiście może spodobać się kobiecie która lubi delikatnych mężczyzn itd. wybacz, ale to jakiś cieżki bełkot