Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_LordKoks

Nie rozumiem placzacych prawiczkow...

Polecane posty

Gość IMO13855
_LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl'; "...nie musisz byc koksem..." "...jak ja podeslalem kiedys fotke kumpla do kolezanki i zapytalem sie ile by mu dala za wyglad czy wedlug niej jest przystojny i powiedziala ze nie dala mu 2,5 - 3 minelo pare miechow kolega przez ten czas chodzil na silownie troche "podpakowal" i wyslalem jej jego nowe foto po tej przemianie z tym samym pytaniem i z tych marnych 2,5 - 3 skoczylo mu do 6 - 6,5..." To nie musisz być koksem, czy jednak trzeba? ;)

Gość Kuba Buka
Najważniejsze to wiedzieć kim się jest i nie pchać się tam gdzie nie jest miejsce. Ktoś nie ma szans na dziewczynę ? Trudno. Zostaje mu trzepanie kapucyna

Postaram się to wytłumaczyć prosto i niewulgarnie, ale nie obiecuje, że mi się to uda: mężczyźni mają zazwyczaj podobne gusta bo patrząc na kobietę biorą pod uwagę mniej cech - pierwsze wrażenie to zwykle ocena tego czy jest seksowna i ładna. Kobieta natomiast patrząc na faceta to czy jest ładny oceni (podświadomie) na podstawie tego z czym kojarzy się jej jego wygląd. Jak dalej nie rozumiesz to kapituluje i zostawiam Cię w Twoim prostym świecie :)

Gość IMO13855
Murland - Ty to wysuwasz dzikie teorie...:D

Nie, dlaczego? Jedna z prostszych, jakbym chciała bardziej zamotać to powiedziałabym, że to mniej więcej tak samo działa u mężczyzn, ale ich gust jest dużo bardziej podatny na czynniki zewnętrzne czyli na o co od małego jest im przedstawiane jako "ładne".

ooo oferma dokladnie cos takiego :) noo chyba ze ktos uwaza ze on jest koksem a nie facetem z fitnesowa sylwetka :D i kazda noo prawie jakis odlam zawsze sie znajdzie wolala by tego po prawej niz po lewej :)

Gość IMO13855
_LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl'; "IMO13855 najwidoczniej slabo kapujesz i kulejesz z czytania ze zrozumieniem" Problemów z czytaniem nie uświadczyłem. Zastanawia mnie tylko, że najpierw mówisz coś o siłowni bez sterydów, a potem wyskakujesz z historyjką o koledze co to zauważalny postęp w kilka miesięcy zrobił. Sprecyzuj. Bo mi się wydaje, że albo nie masz pojęcia o czym mówisz/radzisz, albo gubisz się we własnych bajeczkach.

Gość kamelija
mężczyźni mają zazwyczaj podobne gusta bo patrząc na kobietę biorą pod uwagę mniej cech - pierwsze wrażenie to zwykle ocena tego czy jest seksowna i ładna." to zdanie jest bełkotem nadal mężczyźni maja podobne gusta- do kogo podobne ? do siebie? do innych mezczyzn? "pierwsze wrażenie to ocena tego czy jest ładna"- nic nie piłam jeszcze ale ty chyba trzeźwa nie jesteś, to nawet nie jest sensowna składnia, sensu za grosz, pierwsze wrażenie jest oceną- a ocena daje odpowiedź czy jest ładna, bełkot masakryczny... "Kobieta natomiast patrząc na faceta to czy jest ładny oceni (podświadomie) na podstawie tego z czym kojarzy się jej jego wygląd. " No to już sensowniejsze, ale: skąd przeswiadczenie,że męzczyzna nie oceni kobiety na podstawie tego z czym kojarzy sie mu jej wygląd? czym jest pierwsze wrażenie? co je powoduje? co sprawia, że jest dobre lub złe? coś walnęłaś i koopy sie to nie trzyma

Gość Kuba Buka
Jeżeli ktoś nie wzbudza obrzydzenia albo współczucia moze coś działać.

Gość IMO13855
_LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl'; "ooo oferma dokladnie cos takiego noo chyba ze ktos uwaza ze on jest koksem a nie facetem z fitnesowa sylwetka" Hahahahaha! Tak kreatynka i kurczaczek! Jednak opcja numer jeden - nie masz pojęci o czym piszesz. :D

Szczerze mówiąc na zapodanych zdjęciach najpozytywniejsza - moim zdaniem - zmiana zaszła na warzy, tylko nie umiem ocenić czy to kwestia ogólnej zmiany sylwetki czy zarostu.

Gość kobiety ..../
was prawiczki nie rozumieja.. ale bardziej sie was boimy. serio

IMO13855 to chyba ty nie wiesz co mowisz i silownie to widziales tylko w filmach... w pare miesiecy niecaly rok DA SIE ZROBIC WIDOCZNE POSTEPY !! BEZ KOKSU I ODRZYWEK

IMO13855 haha jestes kretynem badz kretynka :D i sie nie znasz pewnie jestes grubasem z kompleksami a takim mowimy nara :D

Gość IMO13855
_LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl'; "IMO13855 to chyba ty nie wiesz co mowisz i silownie to widziales tylko w filmach... w pare miesiecy niecaly rok DA SIE ZROBIC WIDOCZNE POSTEPY !! BEZ KOKSU I ODRZYWEK" Bredzisz. Widoczne postępy, ale na plaży. Jednak gdy trzeba zarzucić cokolwiek na gnaty, to postępów już nie widać. A odżywki są najzwyklejszym jedzeniem - tyle, że w proszku (zabawne jest stawianie ich w jednym rzędzie ze sterydami). Widać jak się znasz.

Może gdybym napisała "seksowna i ładna" dodając cudzysłów fakt, że chodzi mi o ogólnie przyjęty kanon urody. Oczywiście chodziło mi o to, że mężczyźni jako grupa przedstawiają mniejsze wariacje w kwestii tego co uważają za "ładne" (przyrównując do wariacji jakie występują w ocenie kobiet). A przeświadczenie - cóż, z badań. To co uważamy za atrakcyjne stanowi sporą część zagadnień psychologii socjalnej. Jak dodałam w następnym poście - dobre skojarzenia również odgrywają istotną rolę, ale mężczyźni są bardziej podatni na wpływ otoczenia który przedstawia im dany model piękna.

ale ja nie lubię siłowni. źle się tam czuję i nie będę się zmuszał. tobie się może podoba, mi nie.

Gość kamelija
jakbym chciała bardziej zamotać to powiedziałabym, że to mniej więcej tak samo działa u mężczyzn, ale ich gust jest dużo bardziej podatny na czynniki zewnętrzne czyli na o co od małego jest im przedstawiane jako "ładne"." to dopiero jest zrozumiale przedstawienie twojego poglądu, już kumam o co ci biega, ale jakie masz podstawy, żeby twierdzić, że facetom podoba sie to, co im mówiono, ze ma sie podobać, i jakie masz podstawy, żeby twierdzić, że na kobiety nie ma wpływu opinia otoczenia o tym, co jest ładne ?

Gość IMO13855
Nie kompromituj się już chłopaczku. Po prostu ogranicz się do "obelg" i nie próbuj wypowiadać się na temat sportów siłowych, tudzież "kulturystyki", bo nie bardzo Ci wychodzi. ;) 🖐️

ja pierdolę. dopiero kiedy miałem okazję popatrzeć na to wszystko z boku zobaczyłem jacy wy wszyscy nabzdyczeni i agresywni jesteście. faktycznie się ta kafeteria zmieniła. weźcie se coś na uspokojenie :D

Gość kamelija
IMO, proszę nie podkopywać autorytetu mojego ulubionego projektu w kwestii "wiedzy siłowniowej" :-(

Gość Kuba Buka
Jakby prawiczek dobrze wyglądał to by miał dziewczynę chyba że ma fobię jak PBW

Moorland tam tez pewnie nieznacznie swoje zrobil czas no i przez cwiczenia twarz tez ciut sie zmienia nieznacznie ale jednak chodzi mi o np przybranie na twarzy badz wyszczuplenie bardzie wyraziste rysy i jak pisalem poprawia sie pewnosc siebie a wiadomo ile daje pewnosc siebie wyobrazcie sobie dziewczyny jakiego aktora ktory wam sie podoba a teraz wyobrazcie sobie go tylko mniej pewnego siebie speszonego cichego ze wzrokiem wedrujacym po podlodze bojacego sie zabrac glos, zagubiobego... czy w takim wypadku jego atrakcyjnosc spada? :)

Gość IMO13855
!offerma "ja pie**olę. dopiero kiedy miałem okazję popatrzeć na to wszystko z boku zobaczyłem jacy MY wszyscy nabzdyczeni i agresywni JESTEŚMY. Poprawiłem Twą wypowiedz, teraz jest cacy. ;)

hahaha IMO13855 ja z toba nie bede gadal bo sie gowno znasz :D jak chcesz sie czegos dowiedziec to zapytaj ale nie udawaj madrego i obytego a jak nie to zamilknij i nie wprowadzaj fermentu :P

nie imo, ty mały, zadziorny, nabzdyczony koguciku. to ty tu przyszedłeś i naskoczyłeś na koksa nie wiedzieć z jakiego powodu a nie ja.