Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_LordKoks

Nie rozumiem placzacych prawiczkow...

Polecane posty

" niegroźny humor/przekomarzanie się." i dlatego czuję że powinienem ci współczuć. bo zdaję sobie sprawę że ty takie obrzucanie się wyzwiskami traktujesz jako normę. że podłość to dla ciebie "humor". że jesteś niesłychanie wręcz emocjonalnie upośledzony jeżeli to co wypisywaliście z koksem to dla ciebie "przekomarzanie się" i coś normalnego.

Off - mamy przez to rozumieć, że Twoje wyzwiska i język rodem z meliny to zupełnie poważne zachowanie z Twojej strony? I kto tu komu może w tym momencie współczuć...

jak bys tak nie zaciskal ust to bysmy trafili ;) spokojnie to nie tata probujacy wepchnac swoja knage w twoje gardlo ;)

Gość IMO13855
!offerma "i dlatego czuję że powinienem ci współczuć. bo zdaję sobie sprawę że ty takie obrzucanie się wyzwiskami traktujesz jako normę. że podłość to dla ciebie "humor". że jesteś niesłychanie wręcz emocjonalnie upośledzony jeżeli to co wypisywaliście z koksem to dla ciebie "przekomarzanie się" i coś normalnego." Trochę dystansu do siebie staruszku. Z tego co widzę automatycznie popuszczasz na samą myśl, że ktoś miałby z Ciebie zażartować. Zabawny jest także fakt, że osobnik wyzywający wszystkich dookoła, współczuje (czy może raczej gardzi) ludziom swojego pokroju. Ale chyba się powtarzam. :classic_cool:

Dobra chłopaki, zmykam spać. Postaram się nie zapomnieć i wrzucić te nazwiska. Póki co dobranoc wszystkim :)

Gość IMO13855
_LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl'; "....spokojnie to nie tata probujacy wepchnac swoja knage w twoje gardlo" Spadł mi kamień z serca. Miałem pewne obawy, ale skoro TY zapewniasz, że to wcale nie takie straszne, to "luzik". :P

Gość IMO13855
No i poszła sobie nasza rodzynka. Także spadam, bo ile można. Koksik - powiedziałbym "ręce na kołdrę", ale Ty raczej bawisz się palcami, dlatego rób co chcesz, ale nie opowiadaj nam tego. :P

"język rodem z meliny" a skąd jest twój język? z salonu? tak cię właśnie rodzice wychowali? twoje "wyższe sfery" tak się zwracają do ludzi? jesteś chamska i wulgarna, zdaj sobie z tego sprawę wreszcie. a ja zwyczajnie nazywam to wprost. jak to mówią: "nie nazywajmy szamba perfumerią". choć z pewnością sama bardzo chciała byś wierzyć w to że jesteś kulturalna.

nie ma co ;) hahaha jaki kretyn :D aa naiiwnyyy, jaki glupi uuuu glupi jak nieinteligentny PEDAUU :D jak dziecko ktorym wmawia sie przy szczepionce czy u dentysty ze nie bedzie bolalo :D hahaha IMO13855 rozumiem EMO ze to 13855 to ilosc gardlowan przez twojego starego :D to teraz masz 13856 bo takiego glupiego PEDAUUUaa zgardlowala nawet Moorland plastikowym hujem na szelkach ahahaha HA HA a teraz caluj moj pierscien marny przegrancze :D

"Tylko ty zostaniesz i to Tobie nawóz będzie ciekł po nogach ze złości" ach to twoje "poczucie humoru", gdzież mi do takich wyrafinowanych zartów. naprawdę co się z tym światem porobiło, chamstwo się zlazło i arystokrację udaje :D

Gość ecfhvgjbn
ja mam na dysku looosera zdjecie kiedys przyslal mi na maila :D

Gość asasassadfsfdf
Jak można być takim pojebem jak autor tematu. Widać w necie czuje że może sobie pofolgować.