Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_LordKoks

Nie rozumiem placzacych prawiczkow...

Polecane posty

IMO13855 ciebie tez wezmiemy wyczyscisz jezykiem dupy po sraniu :D jestem za greenpeace wiec podzielam zeby papieru nie marnowac :)

Gość IMO13855
_LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl'; "hmm jak dla niego zassiesz z jajami ?" Człowiek z igłą na siłowni się brata, jajka pomniejsza specjalnie aby mieściły się na jedno 'chapnięcie' I NIKT TEGO NIE DOCENIA. :P

Gość IMO13855
_LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl'; "IMO13855 ciebie tez wezmiemy wyczyscisz jezykiem d**y po sraniu jestem za greenpeace wiec podzielam zeby papieru nie marnowac" Jaki ekologiczny! Nie ma to jak porządne wartości wyssane z mlekiem ojc...matki (Widzisz? Ja też jeszcze nie zapomniałem jak 'tuningować'). :D.

"_LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl' ; "a widzisz sie czegos emusiu nauczysz" "Emusiu"? Zaczynam się bać, szczególnie w dobie Twych eskapad z kolegą Ofermą. " IMO13855 zaczynasz sie bac ? i to mowi ten ktorego kaczynski w dupe jebal przed chwila :D uuu zaiste dla ciebie to chleb powszedni przydaz sie jak sie spuscimy kubie na twarz, zlizesz mu z mordy sperme.. jak przystalo na tania brzydka szmate :D

no i rozpieprzyliście kolejny temat swoją głupotą i złośliwością. jednak z pewnością nie widzicie w tym swojej winy. jakoś tak "samo" się dzieje że gdzie się nie pojawicie nikt już nie mówi nic na temat i pozostaje tylko obrzucanie się gównem.

Gość IMO13855
_LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl'; "...jak przystalo na tania brzydka szmate" Widzę, że trauma z dzieciństwa się kłania. Ech, wystarczy chwila zapomnienia przy alkoholu, a dzieci przez całe życie pamiętają. :P

Uuu, Moorland przepraszam, ale sama widzisz taki nie wychowany, nie okrzesany gbur zasluguje na pogarde :) ;)

Powiedział facet który wyzywa każdego jak leci, sam siebie uważając za alfę i omegę :) Poza tym temat był raczej szybki do wyczerpania, a jeżeli nie wdziałeś jego konkluzji, to z grzeczności Ci jej nie napiszę dosadniej.

Gość Kuba Buka
To nie jest temat. To kupa gówna. Zwykła prowokacja mająca na celu ośmieszyć ludzi. Szkoda tylko że ktoś w necie wieczorem potrafi tylko wyśmiewać się z innych

IMO13855 _LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl' ; "...jak przystalo na tania brzydka szmate" Widzę, że trauma z dzieciństwa się kłania. Ech, wystarczy chwila zapomnienia przy alkoholu, a dzieci przez całe życie pamiętają. ---------------- no skoro mowisz ze tak jest to musi cos w tym byc :) ty najlepiej w sumie to wiesz :D

Gość IMO13855
!offerma "no i rozpieprzyliście kolejny temat swoją głupotą i złośliwością. jednak z pewnością nie widzicie w tym swojej winy." Oczywiście, że widzimy swoją 'winę'. A Ty co? Gestapo tematowe? "jakoś tak "samo" się dzieje że gdzie się nie pojawicie nikt już nie mówi nic na temat i pozostaje tylko obrzucanie się gównem." To błyśnij jakimś odkrywczym przemyśleniem, a może podejmiemy poważne dyskusje - czy ograniczysz się tylko do szczekania?

"Poza tym temat był raczej szybki do wyczerpania" natomiast twoje przemądrzalstwo i złośliwości w stosunku do innych nie wyczerpują się nigdy. to możesz długo i wielokrotnie.

Kuba Buka nie denerwuj sie EMO przed zlizywaniem spermy z twojej twarzy na pewno umyje zeby ;) zabawa zabawa ale trzeba przestrzegac zasad higieny ;)

Gość IMO13855
_LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl'; "Uuu, Moorland przepraszam, ale sama widzisz taki nie wychowany, nie okrzesany gbur zasluguje na pogarde" My tylko żartujemy! Nie musisz brać tego tak do siebie. ;)

Gość kamelija
Koksik, misiu, wstrzymaj, wstrzymaj rącze konie, bo tryśniesz i kto to bedzie wycierał? ja ślepa jestem i zezowata, no... oczywiście jeśli założymy że da się znależć te pare kropel buzujesz aż kipi, tylko że goowno z tego masz, Pamietasz, kocie? już rozmawilaliśmy o przyczynach agresji, o tym, że jeśłi nie będziesz bluzgał to ludzie będą dla ciebie milsi, że poprawisz tym jakosć swojego życia, osiagniesz jakieś konkretne rezultaty i wymierne korzysci, zamiast tylko upuszczać z coraz wiekszej frustracji eh, sklerę ma autor/ka tego projektu, a tak nie lubie sie powtarzać...

"To błyśnij jakimś odkrywczym przemyśleniem" tu nie są potrzebne "odkrywcze przemyślenia" bo temat nie jest specjalnie odkrywczy. ale jest taki "do pogadania" tylko że ty tego nie potrafisz. jedyne co potrafisz to doprowadzić do obrzucania się gównem. i nie mów mi że to moja wina bo to nie ze mną się tu obrzucasz.

Gość IMO13855
!offerma "natomiast twoje przemądrzalstwo i złośliwości w stosunku do innych nie wyczerpują się nigdy. to możesz długo i wielokrotnie." GDZIE ona była złośliwa? To raczej Koksik i ja "chlew" robimy jakby nie patrzeć. Aha, rozumiem - stała się złośliwa w momencie, gdy przestała się z Tobą zgadzać.

!offerma "no i rozpieprzyliście kolejny temat swoją głupotą i złośliwością. noo widzisz EMO akurat ma nie male obycie w rozpieprzaniu, lubi rozpieprzac usta swojej mamie :D

Off- czyli uważasz, że powinnam udawać skończoną idiotkę i idąc za Twoim przykładem nigdy nic nie wnieść do tematu? Nigdy nie napisać o czymś co wiem i co wydaje mi się ciekawe bo ktoś kto tego nie wie będzie miał problem z samoakceptacją do końca tygodnia? I oczywiście - albo wie się coś w 100%, albo wcale, w związku z tym powinnam od razu wrzucić informacje której nie jestem pewna i świadomie wprowadzić rozmówcę w błąd miast poczekać dwa dni i nie nie pomylić :) Swoją drogą, masz niesamowity talent doszukiwać się złośliwości tam gdzie jej nie ma, nie wiem kto Ci to zrobił, ale cholernie Ci współczuję - być kozłem ofiarnym dla rówieśników musiało być ciężkim przeżyciem.

Koksik, misiu, wstrzymaj, wstrzymaj rącze konie, bo tryśniesz i kto to bedzie wycierał? przepraszam bardzo a od czego mam takiego wycierucha jak ty ? hmmm ja trysne odrazu ci w gardlo, nie bedzie trzeba wycierac, strawisz odbije ci sie i po problemie kociaku ;) mraauuu :D

Gość kamelija
jesli Moorland będize słowna to ja wyniosę coś z tego plytkiego tematu, wiec idę spać z usmiechem na ustach :-) bye bye , panie, panowie... Koks, idziesz? powiedz ładnie dobranoc i biegusiem za panią, godzinami czekać nie będę !

Gość IMO13855
!offerma "...jedyne co potrafisz to doprowadzić do obrzucania się gównem. i nie mów mi że to moja wina bo to nie ze mną się tu obrzucasz." I tutaj się różnimy. Koksik, Murland i spółka rozejdzie w zgodzie, po tej sesji ciskania kałem. Tylko ty zostaniesz i to Tobie nawóz będzie ciekł po nogach ze złości, iż majestat Wielkiego Ofermy został narażony na (nie najwyższych lotów) niegroźny humor/przekomarzanie się.

Jak tryskasz to jest wielorybkiem, a wielorybki nie robią "mrauuu" - tylko pojęcia nie mam jak zapisać dźwięk który wielorybki wydają. :P

"Off- czyli uważasz, że powinnam udawać skończoną idiotkę" ależ ty jesteś idiotką i nic nie wnosisz tylko się wymądrzasz podpierając się "badaniami" które "ktoś, gdzieś" zrobił ale nie wiesz kto i gdzie bo "nie masz książek". no to jest kurwa żenujące.

bye bye , panie, panowie... Koks, idziesz? powiedz ładnie dobranoc i biegusiem za panią, godzinami czekać nie będę ! wiec idę spać z usmiechem na ustach // chyba z moim hujem w ustach :D zaraz bede wiem dziecinko ze bez mojego huja jak bez smoczka nie zasniesz... zlubis sobie possac przed snem z tego co mowilas to cie uspokaja i wycisza :D

I tutaj się różnimy. Koksik, Murland i spółka rozejdzie w zgodzie, po tej sesji ciskania kałem. noo wlasnie my tu tak ciskamy tym kalem a ty skacz pierdolic i rozdziabiaj szerzej usta bo nie mozemy trafic :/

Gość IMO13855
_LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl'; "chyba z moim ch*jem w ustach" Zdecyduj się wreszcie. Pracujesz jutro, idziesz na lody, czy na bicie śmietany z Ofermą? :P

Wiesz, numer z uczeniem polega na tym, ze nie sposób jest w tydzień zapamiętać wszystkich nazwisk i dokładnych danych. Wolę odczekać do poniedziałku i upewnić się, że nie pomyliłam dwóch badań niż właśnie zrobić z siebie idiotkę i sypnąć coś co nie jest prawdą. To nie ma nic wspólnego z byciem przemądrzałym - mówię to co wiem na pewno, skoro ktoś chce wiedzieć więcej to skoro zaczęłam o tym mówić wolę sprawdzić nazwiska. Jeżeli bardzo chcesz mogę Ci teraz opisać wszystkie te badania - ale doskonale wiem, ze gówno Cię to obchodzi, bo nie jesteś typem osoby którą interesuje cokolwiek poza....no właśnie...to pozostaje wielką niewiadomą.

Gość IMO13855
_LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl'; "noo wlasnie my tu tak ciskamy tym kalem a ty skacz pie**olic i rozdziabiaj szerzej usta bo nie mozemy trafic :/" Było nie spoufalać się z tatą za młodu, to byś teraz nie miał problemu z celowaniem. :classic_cool: