Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancymonka21

slubujemy - WRZESIEN 2012 :)

Polecane posty

Pati, masz racje, nie ma co [przesadzać, tak jak piszesz suknia sama w sobie jest strojna..:) co do welonu to faktycznie, ja tak tradycyjnie podchodzę do sprawy i welon musi być. próbuj przymierzyć jakiś inny może będzie pasować, bo faktycznie...czym rzucisz na oczepinach ???:)

Pati ja też chyba będe bez welonu bo jakoś mi nie "leży" chociaż nie mam jeszcze sukienki ale myślałam albo nad stroikiem jakimś albo żywe kwiaty we włosy a welon można kupić jakiś najtańszy za pare groszy do rzucania Ania biżuteria śliczna ale ja chce coś bardziej delikatnego i kolczyki wiszące u mnie odpadają uszy mnie bolą od nich;)

Rzucę bukietem. Strasznie nie podoba mi się welon, gdyby suknia była skromniejsza to tak, a ze sukienka jest sama w sobie bogata to moim zdaniem welon do niej nie pasuje. tylko najgorsze jest to ze każdy krytykuje że jak to bez welonu, jedynie moja mama jest kumatą kobitą i też mówi ze nie pasuje, bo byłyśmy razem i ona widziała jak to wygląda razem, a reszta nie widziała sukienki i komentuje, a już Ł to tak mnie wkurzył ze szok. stroik taki bym dała. Ładny?:) http://allegro.pl/stroik-we-wlosy-irys-promocja-i2197339868.html Pola jaką ty masz sukienkę bo nie pamietam?;)

wiecie kobietki, mnie się bardzo zmieniło zdanie na temat mojego wyglądu :) na samym początku to chciałam mieć ozdobną suknię, świecącą biżuterię itd. Teraz już mi się nie widzi to wszystko :) po takiej ocenie całości stwierdziłam, ze to wszystko byłoby jak choinka i teraz tak delikatniej chcę :) jak w ogóle oceniacie ten mój zamysł na suknię? a właściwie na gorset? Pola to super, ze jesteś zachwycona sukienką :) a jak poprawinowa? w gotowości? :) Pati Twoja góra sukni jest naprawdę ozdobna i jeśli źle się czujesz w welonie, to nic na siłę. Chyba, ze możesz iść na kompromis i np jakiś delikatny welon, tylko do kościoła, a później zdejmij i Wiadomo, że chcemy się podobać swoim mężom, ale jaka w tym frajda, jak będziesz się źle czuła sama ze sobą? Ja też bym mogła mieć taką "woalkę", ale zdecydowałam się na welon taki, podwójne mnie jakoś nie przekonują http://moda.allegro.pl/welon-nowosc-2012-z-koralikami-promocja-i2220828104.html Twój stroik ładny :) nie trzeba patrzeć, co inni powiedzą, tylko co my myślimy! Taki trochę egoizm w tej kwestii nie zaszkodzi ;)

BARDZO ŁADNY TEN STROIK PATI a rzut bukietem w takiej sytuacji bedzie jak najbardziej ok. Tak jak Ania pisze, trochę egoizmu nie zaszkodzi ;p sukienka poprawinowa dopiero w maju będzie szykowana ponieważ babeczki maja zatrzęsienie z szyciem alb na komunie i na spokojnie w maju będziemy działać:)

a powiedzcie mi czy robicie etykiety na vódke, ja sie zastanawiam nad tym.. taki niepotrzebny wydatek na moje.. jak sadzicie?

my etykiet nie robimy, tak jak piszesz - niepotrzebny wydatek. Poza tym nakleić etykietę na etykietę, to nie wiem czy to nie będzie jakoś przebijać. Dawniej to była jakaś frajda, ale teraz to już parę lat na weselu nie widziałam tego.

Ania napiszę wieczorem teraz ide pocwiczyc, jestem taka nerwowa ostatnio naprawdę wszyscy mnie wkurzają, same problemy i jeszcze zle się czuje chyba po tym odchudzaniu jestem osłabiona tak czuje, często mi się kręci w glowie. szczerze to mam dosc tych przygotowań

Pati to nie przemęczaj się tak! Albo do lekarza uciekaj szybko na jakieś badania krwi, czy przypadkiem jakiejś anemii się nie nabawiłaś, skoro schudłaś znacznie. Ja już po sobie wiem, ze nie będę zaniedbywała zdrowia. W poniedziałek będę miała dużo wieści dla Was. Odnośnie jutrzejszego usg, prześwietlenia i jeszcze innej rzeczy. Dzisiaj jeszcze nic nie piszę, bo dopiero jutro i w pon się wyjaśni wszystko. A ost to jakieś fatum nade mną wisi: najpierw kręgosłup, w tamten piątek szyją nie mogłam ruszać, zawiało mnie czy coś, cała lewa strona mnie bolała. Przeszło mi w pon. A dzisiaj mnie na prawą wzięło :/ już mam dość normalnie ... Ja też ćwiczę, poprawiam kondycję trochę do biegania :) Nawet strasznych zakwasów nie mam ;)

Ania bardzo fajne te połaczenie sukienek, na pewno wyjdzie śliczna. ta pierwsza mi się bardziej podoba. a dobrze wyglądasz w tak mocno przedłużenej górze, bo ja niestety nie za bardzo, mam za duzą różnice między talią a biodrami 60-90 i najładniej mi było w księzniczce. A ten gorset cudnie błyszczący:) Fajnie masz ze krawcowa ci uszyje twoją wymarzoną:) Z naszyjników najaładniejszy dla mnie jest 1. kolczyki i te i te bo też lubie takie długie. Moja koncepcja jest taka zeby dac dlugie kolczyki wiszące i bransoletkę na rękę, tez kryształy swarovskiego. już nawet oglądałam u złotnika. jak zamówie sukieie to zaczne pomalu kompletowac dodatki typu biżuteria wąlsnie, buty, woalka itp. A jak myślicie czemu ta woalka z mojego linku jest taka tanie. z linku Poli są po ponad 100zł a tu 30 parę. nie chciałabym zeby to było jakieś badziewie, szare albo coś. na zdjeciu ładnie wygląda. Jak myślicie czy skoro cena jest niska to moze to byc do kitu? Pola- jak będziesz miala swoją sukienkę poprawinową to koniecznie musisz nam pokazac bo pamiętam ze była full wypas;) Etykiet na wódke nie naklejamy bo macie racje one prześwitują i pozniej głupio to wygląda, chyba ze się wezmie ciemną naklejkę typu bordo np bo te ecru widziaąłm ze przebijają. Ja chcę kupic wstązki na metry i robic takie pętelki na butelki tzn na szyjki. Zaraz jadę zamówic moją kieckę, choc musze ją jeszcze raz przymierzyc zeby się upewnic i porozmawiac z babką jak to jest z oddawaniaem pozniej, bo nie chcialabym płacic dodatkowej kasy jesli ten tiul na dole mi się poszarpie czy coś, a ona jest cała z tiulu, musze pogadac zeby nie wpakowac się pozniej w koszty. Tam są tez rózne sukienki wieczorowe i takie weselne to papatrzymy od razu dla mojej mamy co tam mają. A wracając do zaproszeń dla rodziców to ja wogole jestem nie w temacie dajcie czy nie? bo ja myslałam zeby dac tylko ze tam na zapr jest napisane ze zapraszają narzeczeni z rodzicami:D troche dziwne to ale pominąc ich tez glupio a specjalnych zaproszeń już nie bede chyba kupowac. Wiecie co jeszcze nie przyszły mi zaproszenia. pisałam do nich w tamtym tyg, napisali ze w poniedziałek będą wysłane. dziś piątek i nei ma, a zapłaciłam za priorytet wiec gdyby wysłali w poniedz to sroda czwartek już powinny byc. trochę sie stresuje ale mają pozytywne komentarze wiec chyba nie zostane zrobiona w balona. napisałam do nich dziś. na szczescie az tak nam się nie spieszy bo zaczynamy od maja ale wolałabym zeby już przyszły.

jeśli chodzi o zaproszenie dla rodziców to podjelam decyzje ze bedzie inne niz wszystkich o tresci takiej Kochani Rodzice Mamy zaszczyt zaprosić Was na Uroczystość Naszych Zaślubin, które odbędą się dnia 15 września 2012 roku o godzinie 16.00 W ................... zaś przyjęcie w.................. Będziemy bardzo szczęśliwi, wiedząc, że jesteście u Naszego boku w tym szczególnym dniu. W pełni wdzięczności za pomoc włożoną w przygotowanie tej wyjątkowej dla nas uroczystości. uważam, że jest to eleganckie :) Pati, sukienkę poprawinowa na pewno pokaże ale to dopiero będzie gdzieś w czerwcu :0 jeśli chodzi o woalkę.. nie raz tak jest ze cena świadczy o jakości- ale nie jest to regułą... wiesz co.. popatrz w salonach ślubnych, babki maja spory asortyment .. może coś Ci wpadnie w oko.. zamówisz i nie będziesz zadowolona- to kiepsko będzie.. zmienił mi sie pomysł na bukiecik, rozmawialam z kwiaciarka i powiedziała ze z tulipankami może być kiepsko, kalie odopadaja, róże także. Bardzo podobają mi sie takie .... z gerberek.. pierwsza fotka od góry http://i.pinger.pl/pgr61/f52bc1aa0009c5974d94d00e/Gerbera+bouquet+-+white+with+black+centers.jpg http://4.bp.blogspot.com/-2tuXqTuNwTY/ThQfEnE3v8I/AAAAAAAAB_4/qvGioWl3nX4/s1600/white-wedding-bouquet1.jpg tylko dłuższe łodyżki podobają się Wam??

ten drugi cudny! :D ja osobiście wolę takie z krótkimi łodyżkami, ale z długimi też są urocze :) a mi pewnie pasowały by dłuższe, bo w szpilkach będę miała ok. 180cm. i malutki bukiecik może zaniknąć na tle sukni... a jakie kwiaty polecacie? które są trwałe? myślałam, że właśnie róże, a tu Pola pisze, że nie...

róże jak najbardziej, tylko ja osobiście nie chce bukieciku z róż:) chcę coś innego- oryginalnego :) moga byc frezje, gozdziki, gerberki :)

Pola ten drugi bukiet fajny taki delikatny. ja chce jednak bukiet berło z samych róż białe z fioletem. na poczatku chciałam wiszący ale ze wybrałam strojną suknie to już z dodatkami nie szaleje. Tekst zaproszeń bardzo mi sie podoba, chyba jednak musze nad tym pomyślec;) co do woalki to znalazłam w salonie fajną i nawet wstępnie zamówiłam powiedzcie co o niej sądzicie? na zdjęciu chyba miałam ją troche za wysoko nałożoną, ale nie chce zeby wchodzila mi na oczy dlatego tak. kosztuje 60zł i ekstra pasuje do sukni, brac czy ta z allegro ładniejsza? fotka http://www.voila.pl/392/w1kqb/?1

moim zdaniem jest bardzo ładnie, tylko rzeczywiście tak jakby trochę za bardzo odstawało... może to po prostu kwestia złego upięcia. szkoda,że zamazałaś buźkę, bo pewnie byłoby jeszcze ładniej :) a skoro masz na miejscu takie cuda, to ja bym już nie ryzykowała z allegro, bo niby tamta jest tańsza, ale nie wiesz jakieś jakości...

a mi się wydaję,że to ma tak być- taki właśnie styl, siateczka jest sztywna więc odstaje :) bardzo fajne rozwiązanie ta woalka:) :) ja będę miała 2 metrowy welon i po pierwszym tańcu podejrzewam , że go zdejme :) i myślałam nad opaska.. przymierzałam w salonie i tez jest to bardzo fajna opcja dobrego weekendu buziaki

hej kobietki :) jak tam u Was przedświąteczna atmosfera? ;) u mnie z nowości tyle: w piątek byłam na tym usg i wszystko jest ok :) muszę tylko zlikwidować tymi tabletkami to zapalenie :/ Po wynik prześwietlenia kręgosłupa mam jechać jednak dopiero w czwartek. No i hym hym ... dzisiaj zyskałam status bezrobotnej. Od dwóch tygodni byłam na urlopie niewykorzystanym. Nie pisałam nic wcześniej z pewnego powodu i z tego też nie mogę opisać całej tej sytuacji. Może się domyślacie czemu. Napiszę tylko, że była druga "akcja" o wiele gorsza od tej, którą opisałam kiedyś, po której rozstałam się z pracą. Wiem już gdzie raczej będziemy brać wiązanki, znajoma tam brała - bardzo polecała - i ceny nie są wysokie. Jak będę koło niej przechodziła, to zapytam dokładnie. Teraz mnie wzięło na coś takiego: http://img220.imageshack.us/img220/2906/kwiatyss6.jpg tylko kolory chciałabym na odwrót http://forum.przewodnikmp.pl/richedit/upload/2kad13f67617.jpg http://rokoko.net.pl/grafika/p1020621.jpg albo zupełnie prosty z kremowych róż Kosmetyczka powiedziała, ze dopiero koło wakacji mam się zgłosić na zapis, bo takich dalekich terminów nie zaklepuje. Chyba to już pisałam ... ;) Pati pytałaś czy dobrze mi w tak mocno przedłużonym stanie - w mojej nie będzie aż tak bardzo, w tej sukni ze zdjęcia jest długaśny ten stan, bo to było na wysokaśną dziewczynę. Ja tak chcę do połowy bioderka ;) Woalka - świetna. A jak, doszłaś do porozumienia z Łukaszem w tej kwestii? ;) I jak z zaproszeniami? Przyszły już? Pola wklejałaś bukieciki z gerberów - śliczne po prostu :) Drugi jest pyszny :) Miłego popołudnia :)

Ania ale ładne te bukiety ja też chce takie ułożenie tylko inne kolory, śliczne naprawde, ostatni chyba najładniejszy. Dobrze ze ze zdrowiem już wracasz do siebie, wszystko bedzie dobrze. To teraz troszkę odetchniesz ze już nie bedziesz pracowac z tym szefem. moze i dobrze się stało bo taka nerwowa atmosfera wykańcza. A bedziesz miała tren Aniu? Z Ł więcej nie rozmawiałam na temat woalki, uznałam ze nic nie będę mówic i już. i tak zobaczy mnie dopiero w dniu ślubu;)

nom tren będę miała dopinany na guziczki, tylko do kościoła i na pierwszy taniec :) a później go odepnę. Przy takich tiulowych to tylko taki się sprawdza, bo podpinany do tyłu sukni tiulowej, to tyłek chyba 3 rozmiary większy ... ;) A Ty jak Pati? W bukiecikach też się zakochałam :) a masz rację, ze nie mówiłaś Ł. Stanie przed faktem dokonanym ;) a jak Ci.ę zobaczy w całości, to na bank i tak oniemieje z wrażenia z welonem czy bez :)

ja będę miała bez trenu, ona jest bardzo szeroka na dole i juz nie chce szalec z trenem:) to w koncu obie wybrałysmy tiulowe kiecki, a tak wymyslałaysmy co nie;) jak chcesz to wysle ci kilka fotek z mojej przymiarki zebys wyraziła szczera opinie:)

Pati..... ja tez bym chciała zobaczyć:):):):) poka poka plis plis :):):)

Heh, nie ma tak dobrze:D pokaże jeśli wy mi też pokażecie jak wyglądacie w swoich kieckach, oczywiście na maila;) przed chwilą dzwonił do mnie kurier, wiezie zaproszenia:) ale jestem ciekawa

już mam:) są śliczne, normalnie tak mi się podobają. Starannie wykonane równiutko, każda wstążeczka nawet tak samo ułożona. Naprawdę solidna robota. Jestem zadowolona:) Teraz tylko wypisac, ale to już sama przyjemnosc:)