Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexis ;)

ZACZYNAM - KTO ZE MNĄ?

Polecane posty

Gość mania3333
Dziękuję wam kobietki za słowa otuchy, to dla mnie dużo że ktoś rozumie i jest z kim o tym popisać. Piszcie co u was, jakie postępy w starankach, ja mam doła ale dam znać co dalej. Dobranoc....

Gość motylek 1985
Czesc! Ja z samego rana... @ przyszla... ;( Nie no ja bez badan co i jak napewno nie zajde ;( Jeden plus to to ze @ przychodzi prawie ze punktualnie... i nie mam zadnch opoznien...

witam się i ja:) dzięki za miłe przyjęcie mania - podpisuje się pod tym co dziewczyny napisały... ciężko jest czasami, nawet bardzo ciężko, ale nie wolno się załamywać, tylko walczyć i iść do przodu! ściskam kciuki, żeby niebawem było dobrze :) Motylek - przykro mi bardzo, że ta wredna @ przyszła :( który to cykl u Ciebie? ja się staram w zasadzie od roku, ale miałam 3 miesiące przerwy (przez zmianę pracy) i od sierpnia znów się staramy. Ale lekarz powiedział, że po przerwie - rok trzeba liczyć od nowa :( i tak czekam... u mnie @ powinna być w przyszłą niedzielę, ale już cycki bolą i brzuszek i jajniki... więc za tydzień ja będę potrzebować Waszego wsparcia ;) pozdrawiam Was serdecznie i miłego dnia!

Gość Alexis ;)
Cześć dziewczyny! Doris - jak Ty się czujesz kochana? Mania - pamiętaj, że po to jest ten topik, po to jesteśmy My, żeby się wzajemnie wspierać :) Podczytując inne tematy tego typu wiem, że kiedyś w końcu padną słowa "gratuluję 2 kresek, zasłużyłaś na dzidziusia jak nikt inny". Musimy być silne dziewczyny, musimy... Motylek - kochana przykro mi z powodu @.... Idź na badnia, naprawdę nie ma co zwlekać....Ja tak zwlekałam, później trafiłam na ginekologa, który nie bardzo się do leczenia przykładał.....Teraz poszłam i ruszyło coś - po ponad 4 latach starań.... Heyo - robiłaś jakieś badania? I nie przejmuj się na zapas, może akurat ten cykl będzie szczęśliwy :) Panterka - co u Ciebie? Nie odzywasz się

jeszcze nie miałam badań, lekarz powiedział mi, że to za szybko sprawdził tylko jajniki i powiedział, że wszystko ok... więc ja grzecznie czekam :) chociaż już baaardzo niecierpliwie a w tym miesiącu chyba raczej się nie uda. byłam na wakacjach, później jak wróciłam byłam chora i chyba wszystko się poprzestawiało :(

Gość Alexis ;)
heyo - a może te wakacje właśnie "pomogły" :) Oby :) Ja uciekam załatwiać sprawy różne, zajrzę później :)

Gość Doris23451
Hej kobietki :) Motylek bardzo mi przykro że ta wstrętna @ przylazła:( Alexis jak sie czuje czekam na @ nie nastawiam sie ze sie udalo bo chyba szans nie bylo w tym miesiacu aby zaskoczylo wiec czekam powinna sie pojawic kolo 10. Tak sie zastanawiam nad testami owulacyjnymi albo monitoringiem sama nie wiem co lepsze

Hej:) Można się przyłączyć? Ja miesiąc temu poroniłam.. Wczoraj lekarz oznajmił mi, że wszystko jest w normie i możemy znowu zacząć się starać.. Także zaczynamy jak tylko skończy mi się @ :)

Gość Doris23451
Hej pewnie że możesz dołączyć :) Bardzo mi przykro z powodu Twojego poronienia :(

Gość Alexis ;)
HotOrCold - witaj wśród nas :) Jest mi przykro, że tak Cię życie doświadczyło....ale wiedz, że słyszałam gdzieś tu na forum zresztą taki piekny zwrot "że dzieci, które traimy opóźniają tylko moment przyjścia na świat". Także kochana wierzę w to głęboko, że Twój Aniołek doczeka się jeszcze uśmiechu mamy :) Głowa do góry, z wiarą i nadzieją zaczynamy starania, tak? :)

Alexis tak, oczywiście :-) Mam nadzieję, że tym razem nie będę musiała długo czekać tak jak za pierwszym razem :-) i miło mi gościć wśród Was :-)

witam nowe staraczki ! u mnie nic sie nie dzieje podczytuje was tylko my nie mamy szans na ciaze naturlana takze nie staramy sie ani nic tylko kochamy sie wtedy jest poprostu ochota w przyszlym tygodniu powtórka badan i z wynikami do gina mam nadzieje ze uda mi sie zapisac albo na 18 albo 26 listopada jeszcze w tym miesiacu bo przyjmuje tylko co piatek takze u mnie nic nas ratuje jedynie ktoras z kolei IUI nie wiem moze 1 ,2 3 a moze czwarta cza pokaze powodzenia w staraniach

Gość Alexis ;)
panterka - ja też nie wiem, co przede mną....ale...cokolwiek nas nie czeka, to warto walczyć DO SAMEGO KOŃCA! :)

A mierzycie sobie tempke? :-) Ja od tego cyklu zaczełam :-) polecam wam też 28dni.pl :)

Gość Alexis ;)
Ja osobiście nie mierzyłam nigdy, zawsze wiem, kiedy mam owu, bo mnie jajnik pobolewa i tylko liczyłam dni.... Ale to i tak nie miało znaczenia, bo gdzieś w podświadomości czułam, że to coś poważniejszego uniemożliwia mi zajście....:(

Gość motylek 1985
Dobry wieczor ;) Dziekuje dziewczynki za wsparciee... mam nadzieje ze kiedys napisze ze "jutro testuje" ;) Poki co ...@ Czasmi sie zastanawiam czy sobie odpuscic ;( Poczekac troche... Heyo Alexis mam nadziej ze wam sie uda.... ;) co do moich staran to byl juz 14 ;( Witam nowe staraczki ;)

Alexis ;) tak zgadzam sie z toba nic nie wiadomo ale my juz wiemy na 100% ze jestesmy bez szans na ciaze naturalna i musimy prubowac IUI tylko to nam zostalo !!!moj wrogi sluz w sluzie i we krwi mi niestety nie pozwala na zajscie w ciaze

Gość Alexis ;)
Panterko - wiem, wiem jak to u Ciebie. Ale wierzę, że inseminacja przyniesie Wam małe szczęście :)

Gość Tarot kochani zapraszam !!!!
ZAPRASZAM NA KORZYSTANIE Z TEJ O TO WROZBY!!!! TAROT 10pytań +analiza problemu+tarot na miesiąc http://allegro.pl/tarot-10pytan-analiza-problemu-tarot-na-miesiac-i1909437393.html TAROT 15 ANALIZ Bardzo Obszernie Moje Podsumowanie http://allegro.pl/tarot-15-analiz-bardzo-obszernie-moje-podsumowanie-i1912906078.html

Gość mania3333
Witam. Ja mam dziś zakręcony dzień, jajnik boli bardzo zresztą cały dół brzucha oby to była owulacja bo dziś miała być, synek znowu dostał skierowanie do szpitala już mi ręce opadają, obym nie musiała jutro tam jechać.... Dobrej nocki i pozdrawiam cieplutko

Gość motylek 1985
Czesc! Ja znowu z samego ranca... ;) Normalnie to co przezylam dzis w nocy to koszmar..... jescze nigdy nie mialam takich boli ;/ Myslalam ze mi sie flaki przewracaja... :( Zaczelo sie niewinnie wieczorem .... bol sie nasilil i wyszlam z lozka do drugiego pokoju bo draznil mnie kazdy ruch( moj N zasypial wiec sie wiercil). W koncu wxielsm sobie Mefacit ( przepisany przez ginke bo mam tylozgiecie macicy i czasmi boli...boli) ciutke przeszlo ale pobodka 00.30 a potem 3.30 koszmar... leki nie pomogly ;/ nie wiem czemu tak bylo... w rezultacie przez cwly dzoen pozarlam wczoraj 4 ibupromy i mefacit ;( Ulge przyniosl dopiero termofor... Bol byl straszny jakby w srodku cos mnie rozrywalo, pulsowalo, krzyz no i za przeproszeniem tylek ;( wy taz tak miewacie? No a jak mowilam rano mojemu N to powiedzial ze to Dzidzia ;)) Ma chlopak fantazje :) Ech... my baby mamy przes.... ;(

Witam się i ja :) Motylek - niestety znam ten ból i bardzo współczuję, bo wiem że to masakra dziś już będzie lepiej :) a u mnie dziś 29dc z 31... brzuch już zaczyna odrobinkę boleć, bolą też jajniki i cycuchy... czekam jak na ścięcie na niedzielę :(

Gość młoda żonka:))
Witam Was. To dopiero moj 1 cykl staran, odstawilam tabletki i zaczynam dzialac, @ ma przyjsc 12.11. wiec czekam, od 2 dni tak mnie brzuch boli jak nigdy, wykrzyczalam sie na M i plakalam wczoraj pol wieczora- zeswirowalam normalnie, niepoznaje siebie. Do tego wczoraj mialam dziwny posmak w ustach caly dzien, mam nadzieje ze nie nawkrecalam sobie objawow, ale ten brzuch nie daje mi spokoju, coz trzeba czekac na dzien @, w sumie to chyba malo prawdopodobne zajsc tak w 1 cyklu, ale podobno cuda sie zdarzaja. Heyo- widze ze mamy prawie w tym samym dniu przyjazd @

Gość Alexis ;)
Hej dziewczyny :) Mania - nie stresuj się kochana, tak już jest w życiu, że zawsze kłopoty się piętrzą. Ale pamietaj - co nas nie zabije, to nas wzmocni :) Motylek - współczuję z całego serduszka, ja WIEM jaki to musiał być ból....Kiedyś, lata temu, tak mnie bolało, że mnie z liceum wyprowadzili na pogotowie mnie zawieźli - płakałam z bólu jak dziecko....U mnie to było akurat zapalenie przydatków, później tydzień w szpitalu - ale nie straszę Cię kochana, ogólnie miałam bolesne miesiączki, a u Ciebie na pewno jest to związane z tyłozgięciem... Heyo - postaraj się o tym nie mysleć, wiem, że się nie da, ale spróbuj....ja będę trzymała kciuki, żeby @ nie przylazała... Młoda żonka - witaj, objawy mogą być OCZYWIŚCIE poodstawieniowe, ale równie dobrze mogła się zdarzyć taka szczęśliwa wpadka :) Dziewczyny, ja dziś wieczorem na badanie chłopaków, wyniki będą albo za pół godziny, albo na drugi dzień rano (zależy chyba od laborantki, czy jej się chce kwit wydrukować - tak przynajmniej to odebrałam....) Ja już po owu, nie było żadnego przytulania, bo jestem na globulkach i mój M troszkę już szaleje :) No i On też wstrzemięźliwość do badania... Pozdrawiam Was ciepło :)

Gość chcedziecko
Ja również zaczęłam starania. To mój drugi miesiąc prób. Dziewczyny co myślicie o mikroskopie owulacyjnym np. afrodyta? Nie będzie się bardziej opłacać niż paskowe testy?

Witajcie, również tak jak Wy planuje dzidziusia. Odstawiłam tabletki i czekam aż to sie stanie :) Powiedzcie czy bierzecie jakies specjalne witaminki lub cos co dobrzebyłoby jeść co dobrze wpływa na początkujący płód jeśli zajdzie :)

Gość Doris23451
Hej kobietki :) Sicha 84- ja zażywam kwas foliowy jedynie narazie :)

Gość motylek 1985
Czesc wqm! U mnir mam nadzieje bole juz sie skonczyly... ;) byl koszmar... Jak bede u ginka to musze o tym wspomnoec. Nigdy tak nie mialam. Panterka w centki a kiedy bedziesz miec ta inseminacje??? Juz wiesz dokladnie? Bede trzymac kciuki ;) Sicha84? Nie wiem czy dobrze napisalam nick ;( - ja biore witaminy dla kobiet z zwiekszoana iloscia zelaza i innych miner. i witamin. Do tego jeszcze bralam kwas foliowy ale juz nie biore bo w tych witaminach tez jest i nie chce przecholowac.... A reszte kwasu pakuje w mojego N. ;) podobne tez tam cos pomaga ... ;) Wszystkim zycze milego dnia... ;) Mania3333 co sie stalo synusiowi ze do szpitala trzeba? ;(