Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexis ;)

ZACZYNAM - KTO ZE MNĄ?

Polecane posty

Gość Alexis ;)
Panterka - właśnie nie. Zbadam mam nadzieję już niebawem.

Gość Alexis ;)
Ja także życzę spokojnego popołudnia i wieczorku. Zdam relację jak wrócę od lekarza, co mi tam "Przykazał" :)

Gość Doris23451
Trzymam kciuki za wizyte :)

Gość mania3333
Dziękuje ślicznie za informacje. TSH już miałam badane i mam ok. Pozdrawiam

Gość Alexis ;)
Dziewczyny, ja już po ;) Jestem zadowolna z tej wizyty, tak właśnie ją sobie wyobrażałam, nic nie musiałam lekarzowi mówić, sam proponował co i jak. No i oczywiście mnie zbadał, powiedział, że z owulacją ok. Więc leczenie będzie wyglądało tak: - teraz globulki, na zaleczenie stanu zapalnego (mam niestety ;( ) - pozniej hormony, - w międzyczasie powtorka badan męża (z przed dwóch lat były dobre), - później badanie drożności. I to mi się podoba, że wkońcu będę działała :)

Gość mania3333
Cieszę się razem z tobą z postępów w leczeniu i wierzę że już niedługo będzie sukces w postaci ciąży.... Pozdrawiam cieplutko.

Gość Doris23451
Alexis- Ciesze się że wizyta przebiegła tak jak sobie ją wyobrażałaś:)

Gość Alexis ;)
Cześć dziewczyny ;) Ja dziś się nie wyspałam, mój M. sobie urządził nocne przytulanki, bo stwierdził - że skoro mam brać przez 10 dni globulki, to On wtedy będzie "pościł" hehe :) Więc dzisiaj ruszam z globulkami. Dzwoniłam do laboratorium, ile kosztują badnia, nie są drogie, więc też dobra wiadomość. W środę prawdopodobnie zrobimy te powtórne badanie nasienia. Moje hormony muszą poczekać, tak do połowy listopada. Poza tym, wczoraj usłyszałam od lekarza, że ma pewne podejrzenie w związku z macicą (tłumaczył mi zresztą bardzo dokładnie, że do zapłodnienia może dochodzić, ale zarodek się może nie zagnieżdżać i to jest związane z macicą), ale chce najpierw wykluczyć te przyczyny, które są najczęstszym powodem niezachodzenia. Poza tym podnisół mnie na duchu, widział chyba, że jestem zrezygnowana, powiedział, że podziwia moją cierpliwość przez tyle czasu i obiecał, że teraz wszystko będzie działo się szybko. Mam nadzieję, że podołam finansowo, wizyty są jedne z najdroższych w okolicy...Wcześniej chodziłam do niego jeśli potzrebowałam coś pilnie, a moja lekarka na NFZ przyjmowała. Ale jak widać przez 2 lata się męczyłam bezskutecznie....

Gość Alexis ;)
Cześć dziewczyny ;) Ja dziś się nie wyspałam, mój M. sobie urządził nocne przytulanki, bo stwierdził - że skoro mam brać przez 10 dni globulki, to On wtedy będzie "pościł" hehe :) Więc dzisiaj ruszam z globulkami. Dzwoniłam do laboratorium, ile kosztują badnia, nie są drogie, więc też dobra wiadomość. W środę prawdopodobnie zrobimy te powtórne badanie nasienia. Moje hormony muszą poczekać, tak do połowy listopada. Poza tym, wczoraj usłyszałam od lekarza, że ma pewne podejrzenie w związku z macicą (tłumaczył mi zresztą bardzo dokładnie, że do zapłodnienia może dochodzić, ale zarodek się może nie zagnieżdżać i to jest związane z macicą), ale chce najpierw wykluczyć te przyczyny, które są najczęstszym powodem niezachodzenia. Poza tym podnisół mnie na duchu, widział chyba, że jestem zrezygnowana, powiedział, że podziwia moją cierpliwość przez tyle czasu i obiecał, że teraz wszystko będzie działo się szybko. Mam nadzieję, że podołam finansowo, wizyty są jedne z najdroższych w okolicy...Wcześniej chodziłam do niego jeśli potzrebowałam coś pilnie, a moja lekarka na NFZ przyjmowała. Ale jak widać przez 2 lata się męczyłam bezskutecznie....

Gość Alexis ;)

Gość Alexis ;)
Przepraszam, jakiś kłopot z netem i trzy takie same wypowiedzi ;(

Gość Alexis ;)
Kobietki życzę Wam milego weekendu - mnie przez weekend nie będzie :)

Gość Alexis ;)
Witam Was w niedzielny wieczór, mam nadzieję, że weekend Wam minął dobrze. Napiszcie co u Was słychać. Pozdrawiam :)

Gość Alexis ;)
hej dziewczyny :) co taka cisza? Ja wczoraj ustaliłam z mężem, że w czwartek jedziemy na badanie jego "chłopaczków" :) W piatek, który minął dzwoniłam do prywatnego laboratorium, ceny są porównywalne do NFZ, a wyniki ma się w ten sam dzień pod wieczór, lub jeśli badanie robi się po południu - to rano. Nie wiem jak u Was, ale u nas na NFZ badania laboratoryjne czeka się conajmniej kilka dni....Wiem, że to dziwne, ale małe miasta mają chyba to do siebie. Napiszcie co u Was :)

Gość Alexis ;)
topik umarł :(

Gość mania3333
U mnie starania w toku ale jestem prawie pewna że nic z tego nie będzie bo boli mnie jajnik od miesiączki i mdli wiec podejrzewam zapalenie przydatków i w czwartek umówię się prywatnie do gina. Pozdrawiam

Gość Alexis ;)
Witaj Mania :) Nie nastawiaj się tak pesymistycznie, do wizyty najlepiej nie gdybać, a wszystko będzie dobrze...

Gość motylek 1985
Hej dziewczyny! Moge sie dolaczyc? Ja tez sie staram jakies 1,5 roku... badania przede mna.... a narazie czrkam na @ dzis albo jutro powinnam dostac ale narazie cisza.... Cos dziwnie bo oprocz sutkow nic mnie nie boli... :( a zawsze mam bole kregoslupa i brzucha... a teraz cisza cos sie boje ze ki sie poprzestawialo wszystko ;/ Pozdrawiam!

Gość Doris23451
Hej pewnie że możecie dołączyć będzie nam raźniej :) Motylek trzymam kciuki aby ta wstrętna @ nie przyszła :) Pozdrawiam

Gość Alexis ;)
heyo, motylek - witam Was kochane :)

Gość mania3333
Jestem zrezygnowana na całej linii, już nawet nie liczę nie testuje dni płodnych bo wiem że nic z tego, a czasem myślę że nie będzie mi dane być po raz drugi matką a synek zostanie jedynakiem. Mój brat ma córeczkę 5 letnią i synka 8 tygodni. Malutki jest słodki spędzam z nim dużo czasu a mój synek opiekuję się nim, aż mi się łza w oku kręci....Dziś wyjątkowo boli mnie jajnik i otrzewna aż boję się co mi powie gin. Może któraś tak miała?

Gość Doris23451
Maniu kochana wiem jak się czujesz sama mam jednego synka i też chciałabym aby mój synek nie był jedynakiem sama mam bratową która jest w 8 miesiącu ciąży niedlugo bedzie rodzić i cały czas mam myśli że wszystkim się udaje tylko nie mi to uczucie dołujące gdy znów ta wstrętna @ przychodzi.Wierze że w końcu i nam się uda trzeba w to wierzyć i nie tracić nadziei. Trzymam kciuki za wizyte u gina :) Pozdrawiam

Gość Alexis ;)
Mania, dokładnie - musisz być silna i nie tracić wiary! Dziewczyny, wszystkie nie lubimy @, ale nie poddawajmy się....

Gość Alexis ;)
Motylek, daj znać co u Ciebie :)

Gość Doris23451
Kobietki kochane muszę już lecieć trzymajcie się miłego wieczoru życzę :)