Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Centki na lamparcie

Gdzie kupujecie buty na zimę dla maluchów?

Polecane posty

Gość ale czemu uwazacie ze
ściemnia? Ja kupiłam dla dzieci z ecco, a córce jeszcze dwie pary takich niby dorosłych kozaczków jedne z ccc za 70 zl a drugie na allegro za 45. Bo jej pasują do sukienki i płaszczyka na wyjście a te z ecco są takie typowe na śnieg do sportowego kombinezonu.

Gość ja kupuje geox ricosta
primigi, naturino, kennedysko itd, ale z przecen i na prommocjach w zyciu nie kupilabym dziecku uzywanego buta- to kalectwo na cale zycie, a chodzenie na zajecia korekcyjne, lekarze to tez kosztuej czas, pieniadze i nerwy

Gość do fajna babka
czemu uwazamy, ze sciemnia? przeczytaj uważnie: "tylko bartek, dziecko uczy się chodzić wiec buty musza być dobre. Ja córce od 2 lat kupuje tylko bartka na jesień zimę i lato, jestem bardzo zadowolona. Teraz też kupiłam na zimę, cena 170zł prawie ale wiem że warto." jednak nie TYLKO BARTEK :D

Gość patryszja:)
A butki na takim nawet niewielkim obcasie,jak te saszki,co kupila fajna babka, dla malego dziecka to dopiero jest kalectwo:O

Gość ale czemu uwazacie ze
No ok. Jednak nie tylko bartek :) Ja nie mam parcia ze tylko bartek czy tylko ecco. Kupuje tam gdzie mi się podobają.Moja córka też ma taki obcas właśnie w tych saszkach z allegro. Tyle ze ona ma 5 lat. Bardzo ładnie te buciki wyglądają na nóżce do spódniczki albo jeansów rurek.

Gość fluorescencee
:D Fajna babka chyba dalas dupy po calosci!

Gość fluorescencee
FAJNA BABKA-POFATYGUJ SIE I ODPISZ CHOCIAZ COS!!!

Gość co wy macie wszyscy
z tym bartkiem ;/ jatam niekupuje i nie kupie choć mnie stac;/ szkoda mi wydać tyle kasy na buty które dziecko będzie miało na 3-4 miesiace;/ ja kupuje w Boti buty i sa idealne i na lato i na zime jesień itp.. i nie daje wiecej za buty niż 50 zł . teraz kupiłam zimowe dałam 49 zł i buty są rewelacyjne.. a jak mała zaczynała mi chodzić to kupiłam w kolorino buty za 70 zł to były najdroższe buty jakie kupiłam i żałowałam bo mała w nich w sumie nie chodziła były do wózka.. Czasami szkoda wydac tyle kasy np 150 zł za buty ja za to kupie jej 3 pary również dobrych butów uztywnianych ciepłych ... szkoda dawać kase tylko za napis

Gość Zakopover
Ja kupiłam z ecco, z tym że nie z nowej kolekcji bo musiała bym dać 300 zł. Kupiłam z ubiegłego roku z kolekcji za 149 zł. Pierwszy raz kupiłam z ecco - zobaczymy jak się sprawdzą. Tak to zawsze miałam Bartka i byłam zadowolona :) Dziecko chodzi do przedszkola, więc musi mieć porządne buty :)

Gość ale co wy z tym bartkiem
te buty sa w g mnie za miekkie i wzornictow tez takie sobie. pstroakcizna.

Uważam wręcz odwrotnie ,wzornictwo wcale nie jest takie sobie ,jest nawet w wybór podobnie jak w butach geox ,rozważałam dla młodszego ecco z nowej kolekcji ale po oglądnięciu buta na żywo zdecydowałam się na bartki mają solidną gumę na noskach dzięki czemu nie będą zaraz obdarte na przodzie ,po za tym cena jeszcze raz tyle co bartki uważam że na jeden sezon dać tyle za buty dla roczniaka to trochę za drogo ,starszemu też kupowaliśmy zimowe bartki noga zawsze sucha nie spocona w tym roku kupiłam mu buty Timberland .

Gość wrrraah
ja kupiłam sniegowce za 49zł i jestem mega zadowolona

angeloveee masz racje ! a kombinezony zapewne z tchibo,coccodrillo itp :D hehe uzywane z ciucholandu ze skandynawii itp :D tak to juz jest,ludzie sie przechwalaja a ne maja czym,sa anonimowi wiec pozwalaja sobie na wywyzszanie się

Gość do evangelia czy jak ci tam
a skad maja twoje dzieci plaskostopie?to nie jest wad awrodzona tylko nabyta!

Na bilansie 4 latka pediatra stwierdziła płaskostopie u syna. Córka ma taką samą stópkę. Brak u nich tego łuku na wewnętrznej części stopy. Byliśmy z dziećmi u ortopedy i powiedział, że płaskostopie u dzieci może się samoistnie wyprofilować do 6 roku życia. Póki co mamy inwestować w solidne, profilowane buty. I jak najmniej pozwalać biegać boso.

Gość uojojoj
Boze jakie tu sa glupie pizdy no moze sie zle wyrazila i co z tego? a moze kupuje w tym bartku i dokupila jakas tanioche na wszelki zreszta co mnie to interesuje w czym chodzi babka z forum i jej dzieci :O

Gość lukrecja***
Ale wy jesteście WREDNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-O Teraz bedziecie przeszukiwac jej konto, żenada. moze podajcie swoje, tez popatrzymy :-D

Gość podwójna mamuśkaaaA
A ja moim bliźniakom kupuję na targu. Za 50-40 zł po jednej parze koło domu ( na jeden sezon po 2 pary zużywają) a lepsze buty na wyjścia (kościołowe he he) kupuję w bartku, ccc. Teraz możecie mnie zmieszać z gównem. Mam to gdzieś kupuje to na co mnie stać.