Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna malinkowa

czy tez tak duzo spicie w ciazy?

Polecane posty

Gość panna malinkowa

duzo spie ostatnio po 10 h a nawet i 11..

Gość MamMałaLaluniewdomu:)
ja tak spalam w ciazy :) spij spij podobna jak mama spioch to i dziecko da pospac U mnie tak wlasnie bylo malutka lubi spac :)

Gość panna malinkowa
:)) oo super

Gość krokodylica
Ja też dużo bardzo dużo śpię. ;)

Jezu... to ja śpię nie raz więcej niż 12 godzin :P A kiedy nie śpię to i tak mi się chce spać :P

Gość panna malinkowa
heh nie w ciagu dnia nie spie, tylko w nocy, ale czuje, ze potrzebuje tego snu, spie np. 7h to jestem jak ledwo zywa

też tak spałam 10h w nocy i do tego jakieś 2-4 godzinek w dzień ale niestety to że mama śpioch u nas się nie sprawdziło :D:D:D dzieci mi zasypiają o 23 a wstają o 7 córa (5 lat) w dzień nie śpi od momentu jak miała 1,5 roku a syn ma 11 miesięcy i śpi raz godzinkę lub 2 razy po pół godzinki :)

w 1 ciąży tak, spałam ile się tylko dało, teraz pomimo zmęczenia, nie da się tak pospać. choć zdarza mi się po południu przymknąć oko na 10 minut :P albo iśc spać wcześniej (ok 21) żeby być w miarę wyspaną na 6 jak wstaję.

W 1 ciąży też spałam ile się dało, teraz już niestety nie mogę sobie pozwolić na drzemki w ciągu dnia, a nieraz chętnie pospałabym godzinkę..

Też bardzo dużo spałam. Kładłam się najpóźniej o 21, spałam do rana i dodatkowo w dzień też musiałam sie zdrzemnąć po pracy :) I tak od połowy drugiego do końca czwartego miesiąca :) Potem już było normalnie.

Gość gość
Ja rowniez spie cala noc po 10 godz wstaje i dalej chce mi sie spac. W dzien sie klade i tez spie min 30minut do 2 godzin czasami :-) i wieczorem padam znowu jakbym dluugo nie spala... Obecnie jestem 8 tyg ciazy.

Gość gość
W pierwszej ciąży nawet nie czułam potrzeby się kłaść w dzień spać, co najwyżej tylko odpoczywalam na leżąco...W drugiej ciąży ok. godzinę spałam w dzień, nie padałam jakoś bardzo, nie codziennie, ale dość często, ale ciąża głównie jesienią i zimą, więc może i to miało wpływ...

Gość gość
Zazdroszczę Wam dziewczyny tego spania. Ja jestem aktualnie w 23 tygodniu ciąży i mam straszną bezsenność. Raz na jakiś czas zdarzy mi się przespana noc. Nie mogę zasnąć czasem nawet do 3 nad ranem i budzę się o 6. Nawet jak zasnę to i tak co chwilę się budzę. W dzień absolutnie nie zasnę. Dobrze, że chociaż zmęczenia nie czuję w ciągu dnia :)