Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagin

Najlepsze sklepy internetowe z kosmetykami naturalnymi

Polecane posty

Gość gość
Na mnie dobre wrażenie zrobiła drogeria na stronie www.nocanka.pl . Raz u nich kupowałam jak na razie ale na pewno jeszcze będę. Kosmetyki pierwszej klasy, lakier radzi sobie świetnie, kolor nawet lepszy niż się spodziewałam. Zdecydowałam się na Semilac, bo już mi kilka osób polecało tę markę.

Gość Edyta6
Ja polecam www.piwniczka-kosmtykow.pl mają tam dużo naturalnych kosmetyków, ja ostatnio zamawiałam puder marki Felicea, jak narazie jestem z niego mega zadowolona. A co do sklepu, mają naprawdę fajne opakowania, idealnie nadają się na prezent.

Gość gość
Ja dość często kupuję kosmetyki a aptece internetowej w www.aptekipodlasie.pl. Mają bardzo fajne ceny promocyjne i szybko realizują zamówienie.

Gość pauLinaXxX3
Zdecydowanie KochamZdrowie.com - fantastyczne produkty z kolagenem moge polecić kazdemu sama tam kupuje.

Gość gość
Lubię kosmetyki Natura Siberica, bardzo mi podchodzą. Głównie je zamawiam internetowo bo stacjonarnie to ciężko jest dostać. Na pewno na stronie www.nocanka.pl mają bo stąd kupuję najczęściej. Warto ich facebooka obserwować, często wrzucają kody rabatowe, więc zawsze te kilka czy kilkanaście procent można dzięki temu mniej wydać.

Gość gość
Ja bardzo lubię Floslek, fajne delikatne kremy na każdą kieszeń.

Gość Aądy1
Dobra jest jeszcze Efektima, najlepsze masła do ciała jakie znalazłam

Gość gość
Ja polecam produkty marki Botanicu chyba jedyne skoncentrowane kosmetyki z dużą ilością składników aktywnych bez dodatku wody leczniczo pielęgnujące dopiero od niedawna dostępne na rynku polski bo do tej pory dostępne były tylko w salonach urody w Anglii. www.bioecolife.pl

Gość gość
Z tych drogerii które znam i z których zamawiałam to najlepiej oceniam firmę Nocanka ze strony www.nocanka.pl . Wybór ogromny, w tym szczególnie jeśli chodzi o markę Semilac jest u nich wszystko. Także jeśli ktoś potrzebuje rzeczy do pielęgnacji paznokci, manicure czy pedicure tu u nich na pewno znajdzie.

Zapraszam do mojego sklepu https://herkbeauty.pl/ :) jest to sklep właśnie z kosmetykami naturalnymi i w dużej mierze polskimi, może znajdziecie coś dla siebie :) mam kosmetyki takich marek jak Resibo, Hagi, Fresh&Natural, Clochee

Gość Najka82
Ja już od dłuższego czasu zamawiam na http://www.dotykmaroka.pl. Całkiem spory wybór kosmetyków, które naprawdę super mi przypadły do gustu :)

Gość gość
Nie musiałam jeszcze nigdy zwracać kosmetyków które mi przysłali z drogerii online na www.nocanka.pl także ich mogę ewentualnie doradzać. Najbardziej jestem zadowolona z hybrydy Semilac którą tutaj sobie dobrałam. Zupełnie inna jakość niż te kosmetyki co wcześniej stosowałam do paznokci.

Gość gość
Niezłe rabaty robią czasami w sklepie na www.nocanka.pl . Ja mam ich FB polubione, także na bieżąco mam info o kolejnych kodach rabatowych czy wyprzedażach i trochę tego jest w ciągu miesiąca. Fajnie, że wysyłkę dużo nie biorą, bo ja raczej hurtowych zakupów nie robię, więc dla mnie to ile zapłacę za dostawę ma znaczenie. Czasami zamówię coś razem z siostrą, więc nam się koszt rozbija na dwa.

Gość gość
Zdarza mi się czasami coś zamówić online do makijażu jeśli akurat trafię na promocję, ostatnio kupowałam kilka rzeczy od Revlona z rabatem na stronie prouroda24.pl, dobra obsługa, krótki czas oczekiwania na przesyłkę, a sam towar się zgadza, świeże kosmetyki z ważną datą przydatności.

Gość gość
Nie narzekam na drogerię internetową ze strony www.nocanka.pl . Szybka dostawa, kosmetyki zapakowane bardzo pieczołowicie, także nic się gdzieś w paczce nie rozlało. Sprawdziłam też od razu daty ważności i wszystko było okej, jeszcze mam sporo czasu, żeby szampon i odżywkę zużyć.

Jeśli szukacie kosmetyków bez chemii a nie znacie się na czytani składów, to najlepszym sklepem będzie www.naturalo.pl Nie znalazłam innego, gdzie można sortować kosmetyki według takich kryteriów jak: bez parabenów, bez oleju mineralnego, silikonów, pegów sztucznych barwników etc. To naprawdę ułatwie życie!

Gość gość
Naprawdę porządne peelingi sprzedaje sklep online e-naturalne.pl. Z jednej strony są skuteczne z drugiej delikatne dla skóry wrażliwej. Ostatnio głównie na tych peelingach robimy wellness i klientki są zadowolone. Co do sklepu to na pewno na plus jest to, że wysyłają świeże kosmetyki a nie jakieś na ukończeniu, które lada dzień się przeterminują.

Gość gość
Doskonałe rzeczy sprzedaje Efektima, cudowne maski do twarzy jak Lift&Correct.

Gość waskana
organicznewlosy.pl - masz tam nie tylko do włosów ale i kosmetyki do ciała i do twarzy *.*

Gość gość
Zobacz również na www.KolagenColway.com mają bardzo dobre i skuteczne kosmetyki naturalne z kolagenem.

Gość Natkaa346
Dobry sklep z naturalnymi kosmetykami i naturalnymi suplementami to http://naturazdrowia.pl/ Jak ma się wątpliwości itd, warto zadzwonić, bo babeczka która to obsługuje naprawdę zna się na rzeczy - jest zielarką i świetnie doradza, i co ważne - dokładnie zna to, co ma na sklepie. Na plus też - szybka obsługa, paczka najczęściej jest wysyłana jeszcze tego samego dnia, co robię zamówienie (płacę paypal) :)

Gość gość
Ja już kilka razy skusiłam się na kosmetyki z =e sklepu internetowego www.kwiatyupominki.net mają super masła do ciała, peelingi, kosmetyki do włosów. Wszystkie mają super skład bez parabenów sls, sles i innych. Polecam wszystkim. Moje włosy odżyły, a skóra ciała jest nawilżona i miękka :)

Gość Marlena321zns
Bardzo polecam wszystkim stronę https://eko-banka.pl/ ,na której znajdziecie wiele ekologicznych kosmetyków pochodzenia naturalnego , organicznego w naprawdę atrakcyjnych cenach :)

Gość gość
mi bardzo podpasowały kosmetyki ze strony skarbiec-natury :)

Gość gość
Strona: https://hedoni.pl/ Mają kosmetyki zarówno naturalne jak i kosmetyki profesjonalne. Atelokolagen polecam ;) najlepszy na działanie przeciwzmarszczkowe.

Gość Sklep
Według mnie najlepszy jest sklep: http://leadmy.pl/p/L6vP/cnmW/kTla Mają wszystko co potrzeba a w dodatku w najlepszych cenach, dużo promocji itp. Generalnie gorąco polecam! :)

Gość Ewelina

Ja mam sprawdzony sklep domiuroda 🙂 szybko wysyłają i zawsze jakiś gratis dostanę w paczuszce no i ceny maja przystępne jak za tak dobre produkty