Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra 777

Czy powinnam schudnac?

Polecane posty

Gość sandra 777

Mam 15 lat, waze 56 kg przy wzroscie 1,60m, moje wymiary to 92/72/90. Myslicie, ze to duzo?

Duzo w talii. Ale moze to byc po prostu Twoja budowa, a moze tez byc tluszczyk, nie widzimy, wiec nie jestesmy w stanie powiedziec. To tylko trzy liczby, sama lepiej wiesz jak wygladasz niz kafeteryjni prorocy.

zgadzam sie z te verde,ale jeżeli jednak to nie budowa to maksymalnie dwa moze trzy kg to wszystko. Także nie przejmuj sie. :-) spójrz na moja stopke to jest problem. Ty jeszcze mlodziudka samo spadnie.:-) . Pozdrawiam.

Pas masz troszkę duży, ale to może wynikać z twojej budowy ciała, a nie otłuszczenia. Zamiast odchudzania proponuję, byś wykonywała ćw - jakieś brzuszki, skłony, skręty (poszukaj w pilatesie) i talia ładnie się wyrzeźbi.

Gość glassofwine3434
bleee ale tłuścioch. ja mam 163 cm waze 48 kg i chce z 2 kg schudnac bo sama jestem gruba, to co dopiero ona

Gość taka jaedna 444888
Ja mam 172 cm i gdyby wazyla 66-68 kg co odpowiada twojej wadze i wzrostowi to bym sie czula nieco grubo

''Ja mam 172 cm i gdyby wazyla 66-68 kg co odpowiada twojej wadze i wzrostowi to bym sie czula nieco grubo'' Bzdura, nie ma czegos takiego, ze taka waga przy takim wzroscie odpowiada takiej u innej osoby. Rozne osoby sa ROZNE, jak moze zauwazylas, i takie porownania to sobie mozna o kant d*.

Nie martw się i nie przejmuj tym co niektórzy tutaj wypisują. W Twoim wieku ważyłam dokładnie tyle samo przy takim samym wzroście. I nie przeszkadzało mi to zbytnio, dopóki nie dopadły mnie zaburzenia odżywiania. Ale nie wynikały one z tego, że nie podobała mi się moja figura. Były inne powody, ale ja nie o tym. Mam na myśli to, że odchudzanie w tak młodym wieku nie jest dobrym pomysłem, zwłaszcza, że Twoja waga jest w normie. Nie ma sensu zaczynać diet, bo jeszcze się wkopiesz w to co ja kiedyś i będziesz bardzo żałować. Jeśli Ci się coś nie podoba w Twojej figurze, załatw to ćwiczeniami. Teraz potrzeba Ci wiele witamin i składników odżywczych, więc po raz kolejny mówię - odradzam dietę. Nie oznacza to, że zachęcam do złego odżywiania. W systemie żywienia zawsze można wprowadzić zmiany na lepsze, jak ograniczanie słodyczy czy fast foodów i innych śmieci, jedzenie warzyw, owoców itd. I nie kieruj się opinią innych czy powinnaś się odchudzać czy nie. To Ty jesteś najważniejsza i sobie masz się podobać. I nikomu nic do tego. Jeżeli Ty się dobrze ze sobą czujesz, to jest fajnie i tak ma być. Nie zwracaj na innych uwagi.