Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wykończona psychicznie!

RODZICE KAŻĄ MI SIĘ WYPROWADZIĆ DO RODZICÓW OJCA DZIECKA,KTÓRY NAS NIE CHCE!

Polecane posty

Gość ola57321
Idź do gminy, powiedz jaką masz sytuację, może coś dla Ciebie i dziecka znajdą?

Gość coraz wieksze mam przekonanie
Wszyscy ci co poczieszaja autorke to pewnie byliby dumni ze ich corka/ syn zmajstrowal sobie dziecko w wieku 17 lat i poklepywali go po plecach slowami "zdarza sie" co za kurwa hipokryzja 🖐️

Gość a ty co
zabil bys córke albo syna jakbys sie dowiedzial ze jak to nazwales zmajstrowali sobie dziecko??

skoro tak naskakujecie na autorke, napiszcie w jakim wieku wy zaczeliscie wspolzyc? watpie zeby to bylo 25lat!! stalo sie, wazne ze dziecko zdrowe, ze wszystko z dzieckiem ok autorka pewnie wiele zlych slow slyszala, wiele razy pewnie ja oceniano, a prawie kazde z was w wieku 17lat wspolzylo wiec zamknijcie sie do cholery!

Gość kamelija
a twoja mózgownica nie pracuje na tyle, żeby sobie wyobrazić coś pośredniego pomiedzy klepaniem po pleckach , a powtarzaniem "trzeba było nie robić sobie dziecka" ? np jakąś konkretną poradę, jak TERAZ rozwiązać sytuację ? umisz cu,ś czy tylko na " czebabyło..." cię stać? he?

Gość ola57321
do coraz wieksze mam przekonanie Większą hipokryzją jest udawanie porządnego człowieka, a tak naprawdę tylko patrzysz, kogo słabszego można kopnąć. Wtedy czujesz się lepszy??

loooser, ok ty masz 27lat i nie wspolzyjesz ktos ma 16lat i wspolzyje, wpada, i jest ciaza i co, lina i do lasu? bo nie rozumiem twojego myslenia nie ma 100%zabezpieczenia! chyba ze szklanka wody zamiast, ale to nie zabezpieczenie

Na pewno w wieku 17 lat nie myslalem o tym by zmontowac sobie dziecko ze szkolna miloscia 🖐️

Gość Anitkkkka
zawodówka to by wszystko tłumaczylo widzialam jakie dziewczyny chodzą do zawodówek to nie są zakonnice nie chce nikogo obrazac bo kazdy jest kowalem swojego losu i taka prawda na te wszystkie zasilki i dotacje dla puszczalskich panienek placimy my ja ciezko zapieprzam po to zeby sie dowiedziec ze jedna druga idzie do urzedu po jakąs kase nie moja wina ze sie puscila za mlodu dzieci narobią nie maja kasy a potem my wszyscy za to placimy zal te nasze panstwo dobrze ze ty chociaz sama jakąś kase masz ale ja sie twoim rodzicom nie dziwie oni nie mogą sie zapewne pogodzic z tym ze masz taką sytuacje 19 lat dwóletnie dziecko ja sama ma 21 lat i niewyobrazam sobie miec w tym wieku dziecko a jak bym sie tak prowadzila jak ty to moje mialo by juz 4 lata

Gość Anitkkkka
u ciebie to widze tak ucz sie dziewczyno znajdz dobrą prace i wyprowadz sie od rodziców ale niestety nie jest to latwe ale to powinno byc twoim priorytetem

Gość kamelija
jak bym sie tak prowadzila jak ty to moje mialo by juz 4 lata' a ty jak się prowadzisz? jesteś dziewicą ?

Gość Anitkkkka
to kurwa jakby teraz tak wszyscy wpadali to ja nie wiem co by bylo mi specjalnie takich dziewczyn nie jest szkoda po to czlowiek ma rozum zeby glową a nie dupo sie kierowac

Gość eeeeeeeeeeeee..........
Anitka Takaś mądra?? Masz dopiero 21 lat i gówno o życiu wiesz. Sama jeszcze nie wiesz czy mąż Cię z dzieckiem nie wykopie i jak sie twoje życie potoczy. Widziałam nie jedną mądrą z magistrem też taką przemądrzałą co latała po zasiłki. Przeżyj a później krytykuj.

Aaaa czyli to bylo niepokalane poczecie , dobrze wiedziec 🖐️

Gość ola57321
łooooo matko! Taaa a wszyscy inni rodzą dzieci tylko wtedy, kiedy im najbardziej pasuje? Ja urodziłam na studiach, nie planowaliśmy dziecka, ale jest. Kochamy je i nie wyobrażamy sobie życia bez niego. Było ciężko, ale daliśmy radę.

Gość a ty co
dobrze anitko ze ty sie dupą nie kierujesz

proponuje dom samotnej matki. Na pewno będziesz miała spokój. Z czasem sama dojdziesz czy chcesz być z ojcem dziecka. Może jakaś praca? a dzieckiem może się zająć babcia- czy też nie doszła teściowa.

ale o tym mowie dorosle kobiety wpadaja mimo brania tabletek, oni zabezpieczali sie prezerwatywami i wpadli i co trzeba ja obluzgac, i wyzywac? to jest wlasnie kafe i mentalnosc ludzi to sie moze kazdemu z nas zdarzyc, a zdarzylo sie jej lepsze jestescie bo wasze zabezpieczenie nie zawiodlo? masakra jakas

Gość ola57321
A skąd wiecie czy Wam , takim porządnym obywatelom, co żyją moralnie i nie grzeszą, noga się kiedyś nie podwinie?? I co wtedy? Zamiast rady, usłyszycie przekleństwa i obelgi...

Gość ola57321
Małżeństwom z kilkunastoletnim stażem zdarzają się wpadki.

Przestan bredzic "kazdemu moze sie zdarzyc" kazdemu kto mysli tylkiem 🖐️ koncze w tym temacie bo wyglada na to ze same matki milosierdzia tu siedza. I nie widza w tym niz zlego ze dziecko chcialo zabawiac sie jak dorosli 🖐️

Gość kamelija
coraz większe... krzyż na drogę, nic konkretnego nie potrafsiz i tak napisać pamiętaj o gumie, żeby nie wpaść

Nikt nie chwali tego ze wpadła. Ale dziecko już jest. Najprościej teraz psioczyć na dziewczynę- pewnie wystarczająco sie nasłuchała i nie trzeba jej jeszcze dołować ew. podpowiedzieć co dalej. Oby wszystkie mądre dupy nie miały kiedyś takiego problemu.

W sumie możesz się przeprowadzić do "teściów", w końcu to nie tylko twoi rodzice są dziadkami. Dlaczego to zawsze rodzice dziewczyny mają pomagać, a rodzice chłopaka umywać rączki? Nigdy tego nie zrozumiem.

Gość jestem wykończona psychicznie!
właśnie znowu dostałam od matki za to tylko, że się wkurzyłam bo brat miał mi coś kupić dla małego do kąpieli bo mam koniec a on nie dość że nie kupił to pieniędzy nie ma i przymierza sobie może spodnie i je hamburgera a ja chyba mam nos złamany oddychać nie mogłam przez chwilę a mój mały smyk stał obok i mnie przytulal skacząc... I zawodówka to normalną szkoła dla ludzi którzy nie boją się pracy! Nie wiem co robić czy prosić teściów o pomoc czy co?

Gość 987654
Ja bym na Twoim miejscu poszła jednak do gminy i spytała o mieszkanie socjalne.