Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewictwo w kolko

jak to jest z tym dziewictwem-faceci naprawde maja takiego fiola?

Polecane posty

Gość dziewictwo w kolko

i nie liczy sie nic wiecej, tylko to, czy wczesnije nikt nie penetrowal jego potencjalnej laski? czy naprawde trzeba udawac, ze nie mamy na niego ochoty skoro may, tylko dlatego, zeby sobie nie pomyslal,ze jestemy latwe? prawdziwi faceci w realu tez tak mysla, czy tyko to tendencja forumowa?

Jasne, że nie. Weź pod uwagę, że to co tutaj piszą to pochodzi albo od frustratów, albo od ludzi którzy robią sobie jaja.

Gość As Kier
Jak ktoś jest prawiczkiem 25+ to chce czystej dziewczyny

Gość dziewictwo w kolko
tego forum nie powinno sie czytac, bo wypacza.

Wielu ma fioła, ale dla nich nie warto udawać. Lepiej szukać kogoś normalnego. Oczywiście, tu również jest problem - bo o ile mi obojętnie, ile fiutów przyjęłaś, o tyle dla wielu liczba 10 to za dużo...

Gość Ty jestes wlasnie nienormalny
.

Gość As Kier
Jeżeli byłaś z kimś to z nim bądź. Dla mnie taka dziewczyna co bawi się seksem jest dla mnie szmatą. To jest dla mnie zdrada

Gość dziewictwo w kolko
czaje. tak sie nad tym glebiej zastanowic, to dlaczego wmawia sie dziewczynm, ze sie nie szanuja, gdy uprawiaja seks? o co chodzi z tym szacunkiem? wiadomo, nie mowimy o patologii upijajacej sie w dyskach i dupczacej w kiblach, ani lazenie z 1 lepszym, le jesli ktos nas pociaga i jest to obustronne, dlaczego udawac snotke? oraz dlaczego dziewictwo ma swiadczyc o mojej wartosci, a nie to kim jestem?

Gość dziewictwo w kolko
i znow nie wiem, czy te slowa padaja z ust normalnych facetow, czy nieudacznkow zyciowych, ktorzy boja sie porownan itp

Gość As Kier
Sama jesteś nieudacznikiem bezmózga krowo

Gość As Kier
Dziewczyna musi być czysto bo niby dlaczego ktoś ma brać zuzyty towar

Gość dziewictwo w kolko
ok, juz wiem, bezmozgi;)

Gość w którym każdy ma prawo do
Czy ma czy nie ma zależy od osoby właśnie,ja uważam,że taka która była od najmłodszych lat ostrą lasencją to jest przeważnie inny świat niż chociażby prawiczek,nie mają się ku sobie,więc czemu nie może sobie popisać,że woli dziewicę,aż tak cię to rusza.Tak jakby się synowa z teściową się kłóciła z kompletnie innej bajki,nie mają szans się zrozumieć.

Gość w którym każdy ma prawo do
Tak jakby dyskutowali ze sobą zwolennicy zmieniania majtek raz na tydzień i codziennie,co z takiej dyskusji wyniknie,nic.

Ale ja myślę, że prawiczki typu "kobiety powinny czekać aż się wezmę w garść" są nie warci wysłuchania. Po co spełniać ich wymogi, jeśli macie mnie :D

Gość weź przeczytaj sobie
tylko ci co przedawkowali mgłę smoleńską z helem.

W rzeczywistości jest tak, że przeciętny facet wybaczy 1-2 jak są młodzi, no z wiekiem to traci na znaczeniu. Im więcej facet miał kobiet tym większa tolerancja. A prawiczek boi się być oceniony, porównany.

Gość dziewictwo w kolko
mi chodzi onormalnych facetow, a nie o tych z kafe. ciekawa jestem, czy to ogolna tendencja, czy tylko tutj gosci. ja sama nie chcialabym babiarza, ktory mial co druga z ulicy, ale przeciez wiadomo ze czas leci, my mamy rozne doswiadczenia i to, ze laska nie ma dziewictwa ne znaczy, ze jest mnije wartosciowa!

Gość As Kier
A kto to jest normalny ? Jakiś ruchacz ? Wolisz ruchaczy ?

Gość As Kier
A z jakiej racji udostępniła swoją pochwę jakiemuś fagasowi. W czym on byl lepszy ?

Dzisiaj takie czasy. Poznasz chłopaka w gimnazjum. Pokochasz i zrobicie to. Jest pięknie. Potem on okazuje się za głupi i nie zdaje raz po raz. Słusznie go rzucasz :) Poznajesz chłopaka w liceum. Pokochujesz go a dajmy na to, ma cierpliwość żeby czekać ;) Znowu to robicie. Ale niestety, on idzie na archeologię do Gdańska a ty na prawo na UJ :) Musicie się rozstać Na studiach poznajesz kolejnego. To dlugi i poważny związek, choć on jest bardzo rozrywkowy. Taki kochany narwaniec :) Studia się kończą, a on dalej się bawi. W końcu oznajmia - nie chcę mieć nigdy dzieci. Ty masz w planach dom, którego nie miałaś bo rodzice chlali ;) I nagle masz 28 lat i trzy zaliczone kutasy. Wg niektórych możesz być dziwka, mimo że przecież nie jesteś. Zresztą, jaka kobieta jest dziwką? Taka co daje szybko, ale rzadko czy taka co daje powoli, ale częściej?

Gość As Kier
Za głupote trzeba płacić. Jak miała 3 to znaczy że 3 razy mnie zdradziła

Zdesperowana, założysz się? Zresztą, mówię to po raz kolejny - dla pewnego siebie faceta nie liczy się ile facetów miala kobieta, tylko dlaczego chodziła z nimi do łóżka. Jeśli kochała 10 facetów to jest debilką Jeśli była kłodą do ruchania to jest debilką. Jeśli jest uległa, to jest debilką. Ale jeśli w pełni świadomie dobierała sobie partnerów, lubi seks to jest ok. Inna sprawa, że kobieta musi być odpowiedzialna, żeby później nie żałować.

Gość tu na kafe jest taka ekipa
która lubi w kółko pieprzyć o dziewictwie, a w realnym świecie nigdy nie spotkałam faceta tego typu - nawet jeśli to był prawiczek. moja znajoma, święta nie była, seks nawet dość luźno traktowała, a teraz wychodzi za prawiczka właśnie, który ma głęboko gdzieś jej wcześniejsze doświadczenia. a sory, facet już praw. nie jest, ale miał tylko ją :)

Wiecie, ja wiem że na kafe to jest krzywe zwierciadeło... ale w rozmowach w męskim gronie różne przypadki się zdarzają. I mówię to poważnie.

Gość hestell
As Kier , Ty taki idealny jestes?? i tylko bzkales sie z pierwsza i nigdy z inna. Palant jetes!

Gość tu na kafe jest taka ekipa
Loooser sam jesteś ciota, a temu zayebistemu facetowi do pięt nie sięgasz :D