Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewictwo w kolko

jak to jest z tym dziewictwem-faceci naprawde maja takiego fiola?

Polecane posty

"że każda laska jaką poznajesz mówi Ci z iloma spała?? " Żadna z nich kiedy je poznałem z nikim nie spała i pewnie dlatego.

Gość mireczkaa
aaaa, no to wszystko jasne. Czyli laski Ci mówią, że są dziewicami- czyli wszystko jasne :) Pozdrawiam

"Czyli laski Ci mówią, że są dziewicami- czyli wszystko jasne" Nie tak jasne ja ci się wydaje.

Gość darker to o co ci chodzi?
laski mowia ci ze sa dziewicami a ty co??

"Aaa, i jeszcze jedno- któs tutaj napisał, ze facet będzie nie-dziewice traktował jak szmatę, bo uważa, że na to zasługuje. Ale jak pozna dziewice to będzie szanował i kochał na zabój. Nie wierzę w to. Jeśli facet jest w stanie traktowac jakąkolwiek kobietę jak szmatę to znaczy, że jest zerem." Dramat jest odpowiedzią. Kiepskie romanse kupowane w kiosku, bajki Disneya. Napisano: „traktowana jak szmata. Co się w pustym krowim łbie maluje? Plakt: „bo zupa była za slona. Miotający się furiat idiota. Męski wariant macochy z kopciuszka. Zaprawdę tępy babski łeb nie pojmuje ani istoty władzy ani subtelności jej sprawoania. Widać nie wyrosłyście poza wrzaski i brzęczenie. Jakże potwornie mi żal waszych ewentualnych facetów. Ale w sumie takie ciapki zasługują na każdy czyściec. Może dzięki temu zmądrzeją,.. Traktowanie jak szmatę nie oznacza nic poza czystym utylitaryzmem. On chce ona robi, ona chce, gdy jemu się nie chce jest zlewana. Ona się stawia, brzęczy lub się znudzila jest wymieniana. Tyle. Dramat Idiotki, „Z ust takiego 'mężczyzny' to komplement Jedyny na który pewien rodzaj kobiet zasluguje. „żaba- alez głupoty piszesz Tak wiem, facet po wódce przy kumplach się otwiera. A swojej kobiecie kity pociska Czy naiwnie myślisz, że męzczyzna będzie szczery względem kobiety, zwłaszcza innej niż docelowa? Ha! Mężczyzna wie, że na kobietę nie może liczyć. Oczywiście, jeśli skaleczy się w palec to kobieta będzie koło niego skakać by pokazać swój afekt tanim kosztem. Gdy jednak w wypadku przetnie sobie tętnicę, ona wpadnie w histerię. Ucieknie bo boi się krwi etc. Norma. Jeśli zaś straci pracę i nie będzie mógł znaleźć innej przez jakiś czas kobieta od niego odejdzie wznieciwszy była od groma kłótni, by usprawiedliwić się, tym, że „on się zmienił. Doprawdy! Ufać kobiecie bardziej niż kumplom. Pffff. Z drugiej strony: wlaśnie uświadomiłem sobie, że równie wielu facetów, przy krwotoku tętniczym również by biegalo w kółko, jak kóry z uciętą głową Swiat się feminizuje: w każdym najgorszym tego slowa znaczeniu. :o @ żaba się uczepiła swojego Biedne oj biedne te życie seksualne twojego faceta. Bida z nędzą. Ale przynajmniej ma tą satysfakcję, że kobietę przed nim inni testowali. Jak kosztowacz potraw pożywienie władcy :P @ mireczkaa Natężenie bzdur na linijkę tekstu przepełnia bufor.

"żaba a Ty masz ślub?" czego nie mam na pewno, to rozepchanej waginy i dzieciaka, któremu będę musiała szukać kolejnego "tatusia" oraz 20 kilogramów nadwagi. :D poza tym mój staż w związku w porównaniu do 9 lat płomiennej miłości jest po prostu miniaturowy. gdzieżbym ja popełniała taki błąd i brała ślub z desperacji, jak niektóre kafeterianki :D

"„Z ust takiego 'mężczyzny' to komplement Jedyny na który pewien rodzaj kobiet zasluguje." Traktuj tak dalej kobiety, a na pewno każda dziewica ucieknie, nim sie przekonasz, że jest wyjątkowa 🖐️

Gość mireczkaa
Kaliban- a Twoje wypowiedzi to przerost formy nad treścią...Tak szczerze to ciężko z tego bełkotu coś mądrego wyciągnąć... Ale jedno Ci powiem- tak, żeby była jasność. Otóż tak, mój męzczyzna jest ze mną szczery. Nie wyobrażam sobie trwałego związku bez szczerości- w każdym temacie- to podstawa. I nie muszę wszędzie z nim chodzić, żeby mieć pewność co na mój temat myśli :)

Gość nie wiem jak walniętym trzeba
być, żeby się tłumaczyć ze swojego związku jakimś forumowym kretynom :D

"Kaliban- a Twoje wypowiedzi to przerost formy nad treścią...Tak szczerze to ciężko z tego bełkotu coś mądrego wyciągnąć..." no proszę, sama się przyznałaś, że to przekracza twój poziom intelektualny :D "Otóż tak, mój męzczyzna jest ze mną szczery." skoro jesteś tak głupia, to dużo bajeru mieć nie musi, żeby cię oszukiwać. "I nie muszę wszędzie z nim chodzić, żeby mieć pewność co na mój temat myśli " no teraz to już jestem pewna, że nie rozumiesz tekstu czytanego. :o przerób jeszcze raz program szkoły podstawowej i wróć, bo jak na razie dyskusja z tobą jest jak ogrzewanie wody w wannie zapałką i tyleż samo ma sensu.

Gość mireczkaa
no tak, standard. Jak się nie wie co napisac to się slogany wkleja ;) Tak szczerze to żal mi zarówno Ciebie żabo, jak i Ciebie Kaliban. Bo macie ciasne rozumki- po prostu. Swoje niepowodzenia w życiu realnym rekompensujecie sobie wylewaniem jadu na kafe, obrażaniem, przepychankami słownymi... Nie zauważyliście, że z Wami nie ma dialogu? I to bynajmniej nie z powodu waszej wyższości intelektualnej. Ale skoro lepiej Wam tkwić w przekonaniu, ze jesteście zajebiści, mądrzy, elokwentni- to OK. Może chciaż w ten sposób zrekompensujecie sobie własne, smutne, szare życie... Pozdrawiam. Miłego weekendu!

Gość hej janicku siwy wlos
bardziej niż ilość liczy się to z jakich powodów i z kim(no i czasami też ''gdzie'') i chwileczkę, ale dlaczego tylko kobiety się nie zmieniają? a myślicie że facet-ruchacz zmieni swoją naturę? to w większości kobiety naiwnie twierdzą że ''przeszłość się nie liczy'' i inne szmery-bajery bo są idiotkami po prostu, naiwnymi i durnymi idiotkami które myślą że facet ''się zmieni'' buahaha czy wogóle ktoś słyszał o tym zeby jakiś ruchacz nagle cudownie się zmienił? :D no właśnie, nawet jak mają żony i dzieci to zdradzają na boku także kalibana wywody są żałosne i bardzo nie-naukowe jeśli twierdzi iż TYLKO kobiety nie zmieniają swojej natury, bo nikt nie zmieni swojej natury ani wewnętrznego systemu wartości/moralności bez względu na płeć i z tym doświadczeniem to też głupia gadka- jak facet jest beznadziejny w łóżku to pozostanie beznadziejnym bez względu na to ile przeleci/przeleciał no ale naiwne kobiety zawsze się muszą jakoś pocieszyć :classic_cool:

"Tak szczerze to żal mi zarówno Ciebie żabo, jak i Ciebie Kaliban. Bo macie ciasne rozumki- po prostu." ty zdaje się, rozepchanie swej waginy ekstrapolujesz na poszerzenie rozumu. a niesłusznie. "Nie zauważyliście, że z Wami nie ma dialogu?" gadanie z głupim to wątpliwa przyjemność. "myślicie że facet-ruchacz zmieni swoją naturę?" a po co komu brać faceta ruchacza? i kto pisze o zmienianiu natury przez mężczyzn i gdzie? o_O mówimy o facecie, który się nie zmienia. porządne kobiety szanuje, a puszczalskich - nie. takle to trudne do zrozumienia waszymi "szerokimi" umysłami? :D

Gość Zuzanna Amelia !!!
Ciekawy temat. Piszcie dalej:

Gość żabo, ciągle piszesz o tym
rozepchaniu. czyżbyś już odczuwała skutki Kalibanowego pchania? współczuję....

no to chyba oczywiste ja sie jeste prawiczkie to najlepiej dziewice zeby zaczac wszystko od poczatku a po co mi jakas ruchawica ktora bedzie miala widro zamiast pizdy i ktorej nawet niezadowole:D

żabo, ciągle piszesz o tym - oho, trafiłam w czyjś czuły punkt :classic_cool: nie przypominam sobie, żebym ciągle o tym pisała, ale skoro zwróciłaś akurat na to szczególną uwagę, to coś jest na rzeczy :classic_cool:

Gość żabo, ciągle piszesz o tym
jestem facetem kretynko :D

Gość ludzie dajcie spokoj
Nie ,mysle ,ze faceci nie maja takiego ani zadnego innego fioła...to raczej kobiety zadają tak głupie i durne pytania,zapewne z powodu braku innych problemow ,nad ktorymi warto by bylo sie zastanawiac...

Gość gb ghnjhmnjm
buahaha letycja nie pierdol, wszyscy wiedzą że kaliban to ruchacz nieraz się chwalił swoimi ''podbojami'' na kafe puszczalskich to nie lubi, ale sam taki był :D🖐️

Gość TopStar
To niezła z niej dupodaja