Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewictwo w kolko

jak to jest z tym dziewictwem-faceci naprawde maja takiego fiola?

Polecane posty

"Niech oni od siebie wymagaja cnoty." Jak jest to nie trzeba wymagać, gimnazjalistko.

Gość czarna tarnina
Bezsensowna ta gadka, bo jak dla mnie każdy ma prawo do swoich poglądów. Ludzie są różni i zawsze trafi swój na swego :)

Gość mireczkaa
Darker- nie kumasz :) Dla mnie to nieistotne ilu babek miał mój mężczyzna przede mną ani jaka liczba stanowi, czy dziewczyna to puszczalska czy nie. Pytam o Twoje zdanie. Ale rozumiem, że nie dopuszczasz żadnej ilości- dziewczyna ma być dziewicą i basta, tak? A dlaczego żaba pisze głupoty? Bo jeśli jestem z moim mężczyzną 9lat, nie zdradzamy się, mamy dziecko, wspólne inwestycje i ciągle kochamy się jak wariaci to prawdopodobieństwo, że on gada przy wódce "moja kobieta to dziwka, bo nie była dziewicą jak ją brałem" jest raczej małe :) Nie sądzisz? :)

"Teraz to się nazywa "doświadczenie życiowe" " bo im bardziej laska jest zużyta, tym większa z niej mistrzyni eufemizmów. "żaba- alez głupoty piszesz Tak wiem, facet po wódce przy kumplach się otwiera. A swojej kobiecie kity pociska" oczywiście. dlatego ja ze swoim facetem i jego kumplami pijam wódkę. :classic_cool: i bez obawy - nie spijam się do nieprzytomności. cobyście o mój rzekomy alkoholizm nie martwiły. "Bo jeśli jestem z moim mężczyzną 9lat, nie zdradzamy się, mamy dziecko, wspólne inwestycje i ciągle kochamy się jak wariaci" a ślub macie? :classic_cool:

Gość mireczkaa
żabciu- ja nie piję wódki z moim facetem i jego kumplami- zostawiam mu ten margines swobody :P:P Nie, nie mamy ślubu.

"Pytam o Twoje zdanie. Ale rozumiem, że nie dopuszczasz żadnej ilości- dziewczyna ma być dziewicą i basta, tak?" Dziewczyna ma mi się podobać i tyle. Wolę dziewicę bo sam jestem prawikiem. Wprawdzie rożnego sortu guru uwodzenia sugerują poszukanie sobie nauczycielki na pierwszy raz ale łatwiej znaleźć dziewię na oddziale położniczym niż taką.

Gość mireczkaa
Darker- ale jeśli dziewczyna Ci się podoba to od razu jej pytasz ilu miała partnerów? Czy jest dziewicą? A jeśli okazuje się, że miała np. pięciu to już Ci się mniej podoba? Czy też doptujesz o szczegóły i wtedy decydujesz czy wciąż Ci się podoba? Pytam, bo zawsze mnie to intrygowało - czy posiadanie innych partnerów na dzień dobry dyskwalifikuje daną dziewczynę, czy też to następuje później... Czy też może w ogóle, jak dziewczyna okazuje się fajna, a prawiczek, który straci swoją cnotę dochodzi do wniosku, że to nieistotne?

Gość liście lecą z drzew....
Ja akurat się nie dziwię, że prawiczek szuka dziewicy. To piękne poznawać wszystko razem :)

Gość mireczkaa
oj tam, ja też się nie dziwe, że prawiczek szuka dziewicy. Ja swój pierwszy raz też przeżyłam z prawiczkiem ;) Ja się tylko dziwie temu uogólnianiu- kto jest szmatą a kto się szanuje. Ze jak nie jestes dziewica to od razu puszczalska itp.

"Darker- ale jeśli dziewczyna Ci się podoba to od razu jej pytasz ilu miała partnerów? Czy jest dziewicą?" Nie muszę pytać, sama mówi. "A jeśli okazuje się, że miała np. pięciu to już Ci się mniej podoba?" To zainteresowałbym się co było "nie tak" z tymi pięcioma. Bo jeśli każdy podobny do poprzedniego to nie warto się taką interesować.

Gość ja miałam właśnie 5ciu facetów
a mój myśli, że byłam dziewicą :D jestem bardzo ciasna, a przecież błonę nie każda ma :classic_cool: chciał swoją dziewicę to ma. mężczyźni są tacy pocieszni, jak im ego rośnie gdy myślą, że są pierwsi...kobiety, to silna broń, więc korzystajcie z niej! ;)

"żabciu- ja nie piję wódki z moim facetem i jego kumplami- zostawiam mu ten margines swobody" zabieranie ze sobą dziewczyny na spotkania towarzyskie to ograniczanie sobie swobody? ciekawe. może po prostu się ciebie wstydzi? spotkania stricte męskie niekoniecznie muszą się odbywać przy wódce. no ale rozumiem, że twój facet może nie mieć innego hobby niż picie. "Nie, nie mamy ślubu." więc nie będzie miał żadnych problemów z kopnięciem cię w tyłek w dowolnym momencie. :classic_cool:

Gość dziewica tylko na zone
!!!!!!!!!!!!!!!

Gość żaba a Ty masz ślub?
czy kalibanek Cię bzyka bez zobowiązań?

"więc nie będzie miał żadnych problemów z kopnięciem cię w tyłek w dowolnym momencie. " Ty też nie masz ślubu i nie narzekasz.

Gość mireczkaa
Darker- w jakim Ty się towarzystwie obracasz, że laski Ci na Dzien dobry mówią ilu miały facetów??? A jak się zdarzy taka, co nie mówi to pytasz? ;) Nie uznaję takich głupich oszustw. Według mnie to nie w porządku i tyle. Kropka. Zabciu- tak, tak ślubu nie mamy, żeby mnie mógł bez problemów kopnąć w tyłek ;P Rozumiem, że Twój facet wszędzie chodzi z Tobą? Bo nie daj boże otworzy się przed kumplami...Współczucia. Ty, jak mniemam, również wszędzie go ze sobą zabierasz? ;) Żeby nie pomyślal, że się go wstydzisz? Oj dziewczyno, dziewczyno...

Gość żaba się uczepiła swojego
faceta i nawet łyka jego poglądy i spermę :D wszystko, żeby jej nie zostawił :D

Gość zaba nie ma zadnego
taka iluzje stworzyla a wy wszyscy to lykneliscie bez popitki :O🖐️

Gość pewniepewniepewniee
dziewictwo jest wazne. nie chciałbym żony która miała innych. matka moich dzieci musi byc czysta kobieta a nie taka która dawała innym łatwo. no jeszcze inna sprawa jak miała 1 zwiazek i robiła to z miłosci bo była z facetem długo z 2-5l. a nie "związki" kilkumiesieczne i kazdemu dawała dupy. sory. nie dla mnie nich sie inni frajerzy z takimi żenią.

Gość myślicie, że żabol i kaliban
to 2 projekty tej samej chorej osoby?

Gość żaba i kaliban to jedna
osoba barany!! :D 🖐️

Gość naiwne chłopczyki
myślicie, że wam laska powie ilu miała? :D nawet dziewictwo można udawać..

Gość no ale kaliban wypowiadał się
tu od dawna, czyżby ktoś był tak chory, że ciągnął takie projekty parę lat?

Gość kjdsnhfkjchdliues lb
12:46 [zgłoś do usunięcia] pewniepewniepewniee dziewictwo jest wazne. nie chciałbym żony która miała innych. matka moich dzieci musi byc czysta kobieta a nie taka która dawała innym łatwo. czesc looooser

"A jak się zdarzy taka, co nie mówi to pytasz?" Tak się złożyło, że każda jaką się interesowałem to mówiła.

Gość pewniepewniepewniee
niech frajerzy sie zenią z tymi puszczalskimi;d

Gość mireczkaa
Darker- wymiękłam :) Albo sobie jaja ze mnie robisz, no autentycznie :P

Gość dlatego zeby miec pewnosc
100% z zadna sie nie zwiaze i nie bede miec tego dylematu :classic_cool:🖐️

"Darker- wymiękłam Albo sobie jaja ze mnie robisz, no autentycznie" Prawdę piszę.

Gość mireczkaa
prawdę, że każda laska jaką poznajesz mówi Ci z iloma spała?? Nie wierzę, no nie wierzę ;P;P