Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewictwo w kolko

jak to jest z tym dziewictwem-faceci naprawde maja takiego fiola?

Polecane posty

Gość tu na kafe jest taka ekipa
Looooser dyskusja z Tobą nie ma sensu, zresztą dla mnie ktoś kto ma pod 30tkę i nigdy nie pracował bo jest na to zbyt leniwy jest gorszą szmatą niż tirówka dająca za 20 zł 🖐️

Zdesperowana Żona To twoja misja, odebrać im prawictwo :) Całe kafe będzie ci wdzięczne.

Gość żona lepiej uważaj zaraz
zaczną Cię od kurew wyzywać :D

Gość booooooooooooooooo
Loooser- TIRÓWKA KAFETERYJNA to dobre i trafne :)))))))))))) ale obraża tirówki :((((((((((((((((((((

Gość żona lepiej uważaj zaraz
no właśnie, tirówki przynajmniej zarabiają własną ciężką pracą na chleb :( a taki loooser? pasożyt to za mało powiedziane...

Cóż, w ramach romantycznej wizji bycia razem do końca, na dobre i na złe, spenetrowana wielokrotnie we wszystkie dziury weteranka sypialni się raczej nie mieści, nieprawdaż? Przynajmniej nie w wizji mężczyzny. Prawda jest taka, że z nie-dziewicą niejeden zostanie (ze strachu, że nie znajdzie lepszej, albo, że mu się nie chce szukać) ale zawsze, zawsze, będzie marzył, że znajdzie lepszą - najlepiej: nietkniętą. A jak znajdzie: rzuci od razu. Bo takiej zużytej babie facet nie czuje się niczego winien. Tylko ciapciaki do potęgi n-tej kończą z latawicami. Odwagą jest szukać nawet jeśli na poszukiwaniach miałoby zejść całe życie, a nie zgodzenie się na byle kogo ze strachu przed samotnością Amen.

Najśmieszniejsze jest to, ze faceci wymagają dziewictwa a sami już nie jedną zaliczyli bo i takimi przypadkami się spotkałam. Nie wiem o co całe halo, jeśli komuś przeszkadza, że byłam z kimś wcześniej to do widzenia i tyle go widzieli. Nie rozumiem dlaczego tylko kobiety są tak surowo oceniane i jakie właściwie są kryteria. Miałam do tej pory 3 partnerów seksualnych, w każdym przypadku byłam w związku, emocjonalnie zaangażowana. Czy żałuje? Nie bo i czego mam żałować. I gratuluje podejścia do kobiety jak do rzeczy ! " Towar zużyty, towar dotknięty". Może zacznij handlować swoim ciałem a później patrz a innych.

" Cóż, w ramach romantycznej wizji bycia razem do końca, na dobre i na złe, spenetrowana wielokrotnie we wszystkie dziury weteranka sypialni się raczej nie mieści, nieprawdaż? Przynajmniej nie w wizji mężczyzny. Prawda jest taka, że z nie-dziewicą niejeden zostanie (ze strachu, że nie znajdzie lepszej, albo, że mu się nie chce szukać) ale zawsze, zawsze, będzie marzył, że znajdzie lepszą - najlepiej: nietkniętą. A jak znajdzie: rzuci od razu. Bo takiej zużytej babie facet nie czuje się niczego winien. Tylko ciapciaki do potęgi n-tej kończą z latawicami. Odwagą jest szukać nawet jeśli na poszukiwaniach miałoby zejść całe życie, a nie zgodzenie się na byle kogo ze strachu przed samotnością Amen." A ja naiwna do tej pory myślałam, ze ludzie wiążą się z miłości a w związku szukają przyjaźni, ciepła i zrozumienia. A tu patrz co za niespodzianka :p

Gość no Kaliban to niezły ruchaczek
a związał się z tym walniętym żelkiem-dziewicą, ciekawe jak szybko ją rzuci :D a ona biedna używana kogo wtedy sobie znajdzie?

Gość Sorrryyyy
To zależy kogo pytasz. Małolaci dziewictwo przeżywają, starsi już nie. Wręcz nawet często uważają, że lepiej jak kobieta miała jakieś doświadczenia seksualne, oczywiście bez przesady,bo wtedy nie pójdzie bokiem z ciekawości. Dla małolatów to ważne skoro sami mają po 18 lat, żeby dziewczyna w ich wieku nie miała przebiegu jak stara prostytutka. Tu na forum njwięcej przeżywaczy dziewictwa, bo najwięcej małolatów.

Gość ja bym ani używanego Kalibana,
ani Looosera prawiczka ale za to kretyna nie chciała. chciałam porządnego faceta, który będzie dla mnie pierwszy, a ja dla niego - i znalazłam :) strasznie współczuję wszystkim dziewicom, które są z używanymi facetami...

Raz jeszcze zapytam rozmawiamy tutaj o człowieku czy o rzeczy ? Bo się zgubiłam.

Gość Sorrryyyy
Napiszcie jeszcze ile lat macie obrońcy cnoty 15, 20, bo na pewno nie dużo więcej...

Gość obiektywna teraz bede
myślę że prawikom nie tyle co o dziewictwo chodzi co o fakt ''puszczania się'' większość prawików jak i wogóle większość facetów nie ma raczej nic przeciwko uprawianiu seksu ''z miłości'' czy w stałym związku a jak kobiety sypiają z nieznajomymi czy z kolegami itd. to się nie dziwię że nie chca takich jeśli dowiedzą się o wcześniejszych ''przygodach'' takiej - ja sama nie chciałabym takiego faceta 🖐️

Gość no właśnie prawiki chcą
dziewic i uważają za puszczalską każdą, która się bzyknęła :D

Gość gggdgdg
ja bym ani używanego Kalibana,--dobrze gadasz

Gość od forumowych związków
dziewictwa się nie traci :D

Gość moze i slaby
takiego trendu jak tu na forum to w zyciu nie zauwazylem jakos

@ Leah24 "A ja naiwna do tej pory myślałam, ze ludzie wiążą się z miłości a w związku szukają przyjaźni, ciepła i zrozumienia. A tu patrz co za niespodzianka" Szukają tego, ale przyjaźń, którą oferuje zdrajca i wierność, którą oferuje latawica nic nie są warte. Nie wspominając już o tym, że związek to również pętla zwrotna. Może człowiek wzbogacać duchowo, umysłowo i emocjonalnie jak i zubażać. Wywyższać i poniżać. Czemu kobiety nie chcą głupich, małostkowych, brzydkich, niskich (beznadziejnych :P ) , biednych etc. Prócz oczywistości takich jak standard życia również ze względu na impakt jaki miałoby to na wizerunek w oczach własnych. Stąd również i mężczyźni mogą nie chcieć notorycznych seryjnych monogamistek, koszarowych materaców i innych takich co to trują o konieczności nadstawiania otworów komu przyjdzie ochota w ramach realizowania swojej seksualności, a później marudzących, że dżentelmeni przepadli, a mężczyźni nie szanują kobiet i/lub traktują je czysto utylitarnie. Każda kobieta ma takiego mężczyznę na jakiego zasługuje. I nic w tym dziwnego, że ten samo c swoją ex traktował, jak szmatę, dla innej będzie czułym i delikatnym kochankiem, wierny towarzyszem i niestrudzoną podporą.

"Każda kobieta ma takiego mężczyznę na jakiego zasługuje. I nic w tym dziwnego, że ten samo c swoją ex traktował, jak szmatę, dla innej będzie czułym i delikatnym kochankiem, wierny towarzyszem i niestrudzoną podporą." Ja w takie cuda nei wierzę :) albo facet jest mężczyzną albo chłopcem, który kobiet nie szanuje i nei będzie następnej partnerki również

Ale głupoty gadasz aż miło posłuchać. Latawice to masz pod klubami itp. Poza tym wielki hipokryta z ciebie. Jak już się nachapiesz to weźmiesz sobie dziewice tak? pan i władca się znalazł co będzie warunki kobietom dyktował, śmiechu warte.

Gość jakbym się dowiedziała że
facet z którym się spotykam traktował eks jak szmatę, to bym się z nim więcej nie spotkała :D

@ fiku mikuuu "Ja w takie cuda nei wierzę albo facet jest mężczyzną albo chłopcem, który kobiet nie szanuje i nei będzie następnej partnerki również" Rrright. Per analogiam: Arabowie mają powiedzenie "Co się zdarzyło raz może się nie wydarzyć już nigdy, co się zdarzyło dwa razy wydarzy się i trzeci". Miała drugie - będzie miała i trzeciego. I czwartego. I piątego. Ad infinitum bądź utraty atrakcyjności. Po cóż narażać się na pewne poroże. Mężczyznę można poznać po tym, że zachowuje się adekwatnie. Co do sytuacji i co do osoby. Umysłowo ograniczonego chłopczyka po tym, że zawsze zachowuje się tak samo. @ jakbym się dowiedziała że Oj bo któryś ci o tym powie. Kury ci macać dzioucha a nie bzdury na kafe pisać. @ Leah24 Uderz w stół nożyce się odezwą. Pisz co chcesz - pogląd kobiet twojego rodzaju na moją osobę nie interesuje mnie wcale. Arystokratka taborowa... :o

Gość jakbym się dowiedziała że
po cholerę mam macać kury? :D :D

Gość kuźwa kupcie takie kwiaty
Kalibanku my też mamy głęboko gdzieś twoje poglądy na temat dziewictwa i kobiet, wyraziłeś swoje zdanie a teraz papa 🖐️