Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadia!

Stypendium socjalne-dokumenty pocztą?

Polecane posty

Wystałam dziś poleconym. Kompletne(taka mam nadzieję). Dlatego pocztą, bo jestem pewna że robiliby mi problemy znów o jakąś głupotę a polecony to polecony:P Termin składania wniosków był do 20 października. Mam szansę dostać stypendium za ten miesiąc jeszcze?

Gość sryrektorke
Jestes głupia :o🖐️ twój wniosek w ogle nie zostanie uwzgledniony :o termin składania do 20 paxdziernika i potem JUZ NIE PRZYJMUJA

Gość a co mi tam!
przyjmują tylko kase dają za nastepny miesiąc

Gość sryrektorke
dziwne "termin składania wniosków 20 października " Oni to muszą rozpatzryć i stworzyc liste kto dostanie, nie bedą zcekac na jakś królewnę co sie obudziła z reką w nocniku 🖐️

Gość a co mi tam!
u mnie na uczelni tez jest termin, tylko do 31 października i jak ktoś złozy w tym terminie to dostaje kase za październik, ale w listopadzie. Można składać nawet w grudniu papiery, np jak komus sie sytuacja w rodzinie zmieni, utraci dochód

Jasne, zawsze mozna złożyć. Za listopad dostanę. Pytanie co z październikiem.. pewnie już nie.. chociaż powinno być do ostatniego dnia(jak na wielu uczelniach) Nie moja wina, że robili mnóstwo problemów i wymagali kilkunastu dokumentów. Niektórzy po 13 razy byli:D Za pierwszym chyba nikomu się nie udało.. Napisaliby JASNO co jest potrzebne to nie byłoby problemów tylu i wiecznych kolejek na kilometr:P.. Za rok będę mądrzejsza:D