Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galaretkagrestowa

Bez prawka nie znajde dziewczyny

Polecane posty

Gość galaretkagrestowa

czuje sie jak nieudacznik ale boje sie prowadzic samochod, nie chce umrzec w tak tragiczny sposob.

bez autka tak - jak najnardziej - ja mam swoje mozemy jezdzic wiec moim, bez prawka - nie;/ bo nie lubie ludzi kt nie pokonuja wlasnych lekow (jak autor) nie mowiac ze to nie pasuje do mojego stylu zycia za bardzo;/

Gość porannykac
ja mam prawko i auto a nie mam laski bo to zbędny gadżet

Jak można bać się jeździć samochodem? :o Taż to sama rozkosz (na szutrowych trasach :classic_cool: )

Gość galaretkagrestowa
no boje sie i wiem ze nie nie bede mial prawka a zadna normalna dziewczyna nie bedzie chciala sie wozic komunikacja miejska pzez cale zycie

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR- A jeśli by komuś zabrali prawko właśnie za nadmierną odwagę, to czy skreślasz takiego faceta?" tak;-)) za "nadmierna odwage" to nic nie zabieraja - ale za glupote i przekraczanie predkosci/narazanie innych na niebezpieczenstwo itp. tak - nie lubie frajerow;-)))) zreszta jak ktos wwyzej napisal - nie ma to jak licencja na samolot -;-)) wiem bo sprawdzilam;))

"[zgłoś do usunięcia] Beliar Jak można bać się jeździć samochodem? Taż to sama rozkosz (na szutrowych trasach " no na szutrowych to moze i tak;-))) ale podniecac sie przesadnie prowadzeniem autka tez nie ma co ;-)) chodz uwielbioam mistrzow kierownicy - ale tych prawdziwych a nie cwiokow kt wyprzedzaja na tzrciego i narazaja innych;-))))

Gość a po co ci dziewczyna
poza cyckami i cipa nie ma nic ciekawe do zaoferowania tylko multum problemow i pretensji

"[zgłoś do usunięcia] galaretkagrestowa no boje sie i wiem ze nie nie bede mial prawka a zadna normalna dziewczyna nie bedzie chciala sie wozic komunikacja miejska pzez cale zycie" glowa do gory - ty mowisz o laskach - cielecinach tutaj ;-))) normalne kobiety jak nie lubia komunikacji - to robia prawko i nabywaja autko - a nie czekaja az koles im to zpaeni (tak robia cieleciny wlasnie;-))) wiec masz szanse na normalna kobiete;)

Gość porannykac
dziewczyna to zło, równie dobrze możesz wyrzucać co miesiąc 5 stówek do kosza

" Beliar Śmiejcie się ale Poldkiem na rondach po deszczu w nocy jest superaśnie " amozesz jasniej - bo nie lapie slangu;//

"[zgłoś do usunięcia] porannykac dziewczyna to zło, równie dobrze możesz wyrzucać co miesiąc 5 stówek do kosza" no juz wiemy ze giustujesz we wlasnej plci - po co sie powtarasz?;-)))

Gość porannykac
ROR* masz racje wole z facetami wyjść na piwo niż słuchać marudzeń baby

ROR, chodzi o to że FSO Polonez ma napęd przenoszony na tylną oś, to daje ciekawsze możliwości niż auta przednionapędowe. Rondo, tj skrzyżowanie o ruchu okrężnym ma to do siebie że można fajnie objechać wysepkę bokiem. A że poldek słaby to najlepiej żeby było mokro, łatwiej traci się przyczepność. :P

Gość galaretkagrestowa
w materialistkach nie gustuje i ta co mi sie podoba taka nie jest jednak na pewno w duchu szuka takiego co ten samochod chocoiaz ma. jakies minimum pzywoitosci powinno byc zachowane. chocby dla wygody. przeciez dziewczynie jak sie z nia umawia nie wysyla sie sms z rozkladem jazdy tylko mowi sie "przyjade o ciebie"

"[zgłoś do usunięcia] porannykac ROR* masz racje wole z facetami wyjść na piwo niż słuchać marudzeń baby" kazdy ma prawo do wlasnych preferncji - w tym seksualnych;-)) ale po co sie tak podnieczasz wlasna niechecia/pogarda do kobiet? ;-) pamietaj ze te tez facet sam wybiera - i jesli masz takie dos to rezczywiscie raczej kiepsko wybierasz - wiec zostan juz lepiej przy facetach;-))) " ROR, chodzi o to że FSO Polonez ma napęd przenoszony na tylną oś, to daje ciekawsze możliwości niż auta przednionapędowe. Rondo, tj skrzyżowanie o ruchu okrężnym ma to do siebie że można fajnie objechać wysepkę bokiem. A że poldek słaby to najlepiej żeby było mokro, łatwiej traci się przyczepność" mam nadzieje, ze mowisz o zamknietym terenie - bo jesli o publicznych rondach - tpo zaliczasz sam siebie do mojej kategorii "ulomnych zyciowo ludkow" kt samochod tralktuja jako super zrodlo ekscytacji;/ jest tyle fajniejszych doznan - polecma np szybowce;-))) " w materialistkach nie gustuje i ta co mi sie podoba taka nie jest jednak na pewno w duchu szuka takiego co ten samochod chocoiaz ma" jezeli takiego szuka to jest materialistka;/ "jakies minimum pzywoitosci powinno byc zachowane. chocby dla wygody" zgoda . tyle ze nie-materialistki zapewniaja sobie je same - mezczyzna moze sie w to tylko wlaczyc - a takie kt taki "obowiazek" przerzucaja na mezczyzne to niezaradne cieleciny albo materialistki wlasnie. talk mysle. "przeciez dziewczynie jak sie z nia umawia nie wysyla sie sms z rozkladem jazdy tylko mowi sie "przyjade o ciebie" mozna sie tez umowic o wyznaczonej godzinie w wyznaczonym miejscu;-)

ROR, jak na lap'y (okrążenia) to najlepiej zamknięty teren. Ale jak na ćwierć mili to raczej problem ze znalezieniem kogoś kto ma lotnisko pod domem. O trzeciej w nocy zarówno na dwupasmówkach jak i na rondach i tak mało kto jest. Wystarczy postawić po jednym ludku z każdej strony z walkie talkie i już można rozpoczynać zabawę. W gruncie rzeczy nic karalnego ani nic niebezpieczengo dla ogółu (dla kierowcy może już bardziej) :P

"BSA Beliar-Zabrali mi za wódę i za nie zatrzymanie się do kontroli" jakie szczescie ze ci zabrali;-)))))))))))))))))) i to op czym [iszesz to nie odwaga - a skrajna glupota;-))))))) nawalic sie i z sasuwac po ulicach - hahahhahahahahha;-))))))) no tak to trzeba byc "odwaznym inaczej" ;-)))))

Gość tran85
ale jesli znajde kobiete z ktora ede chcial byc do konca swych dni to przeciez nie bedziemy ciagle sie poruszac komunikacj a miejska. niby ona tez bedzie mogla sobie zrobic prawko ale to bedzie slabe, gdy ona bedzie prowadzic a ja caly czas na miejscu pasazera. raczej nie ma takiej kobiety na swiecie ktora by cos takiego zaakceptowala. nie zaleznie juz od tego czy jest ta materialitka czy nie. dla kobiet posiadanie prawka oznacza bycie zradnym

BSA, nie bulwersuj się ale taki ,,prawy" Volskista, abstynent, biały mensz i tak dalej, który traci prawko za wódę to niezły przypadek. Nawet taki świr jak ja wie, że na drogach publicznych jeździ się spokojnie i zgodnie z przepisami (przynajmniej za dnia) no i że się nie tyka procentów :classic_cool: Nie ładnie BSA, nie ładnie. Dostałeś może zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych? :P Poldek z silnikiem Rovera 1.4 (seryjnie montowane) wcale nie jest taki słaby. Spokonie wystarcza.

Gość porannykac
ROR - nie wspominałem o moich referancjach seksualnych. Jestem w 100% hetero ale to nie znaczy że muszę kochać wredne babska

" raczej nie ma takiej kobiety na swiecie ktora by cos takiego zaakceptowala. nie zaleznie juz od tego czy jest ta materialitka czy nie" mam kolezanke kt wyszla za bardzo meskiego goscia bez prawka i jej to nie przeszkadza;)) wiec roznie sie zdarza

Gość maribelka0 0
no jak nie ? Mój nie ma prawka ale potrafi jeździć. Ja też. Ale żeby odrazu myśleć o śmierci ? Chłopie ...

"[zgłoś do usunięcia] porannykac ROR - nie wspominałem o moich referancjach seksualnych. Jestem w 100% hetero ale to nie znaczy że muszę kochać wredne babska" oczywiscie ze nie musisz kochac - ale zastanawiajaca jest twoja niechec - a wszystkie niecheci biora sie z strachu a strach ma polozez w psychice, rowniez seksualnosci. sama mam sporo kolezanek -[przyjaciolek - ktore tez sa hetero - i myslsa dokladnie taka jak ty - faceci sa dobrzy do seksu - a poza tym nudni, tyle ze one nigdy same nie truja i nie mowia o tym dlaczego i jak nudni sa faceci. as easy as it is;-))

Gość porannykac
maribelka0 0 ciekawe gdzie się nauczył