Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galaretkagrestowa

Bez prawka nie znajde dziewczyny

Polecane posty

Gość dsfsfsddsf
zbaczacie z tematu wątku.

BSA, to teraz zadam ci pytanie które rozwieje wszelkie wątpliwości. Gdybyś miał tylko jedne wyjście z dwóch możliwych, to co byś wybrał 1. Związek z atrakcyjną, czarnoskórą kobietą 2. Związek z łysym, białym kolesiem twojego pokroju Możesz wybrać tylko jedną opcję, co wybierasz :classic_cool:

Gość ismail
ale fantazję to ten pedał ma zajebistą akcja w autobusie przedni hicior ROR-nie przejmuj sie, na słowo pedał nikt sie już nie obraża, uaktualnij sobie dane ;)

Z czego, z gumki recepturki? :D Odpowiedz na proste pytanie, masz tylko jedną możliwość z dwóch. Co wybierasz? :D

Gość ismail
spoko, temat nudny, a czytać BSA to jakby do ZOO iść on-line ;)

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR- nie zaprzeczyłaś stanowczo, na coś co poniża kobietę, więc myślałem że to lubisz" to co poniza kobiete - to rzecz subiektywna ;-)) moim zdaniem np. religia katolicka poniza kobiete z reszta los kobiet jest mi obojetny - jako zbiorowosci - poniewaz sie z nimi nie utozsamaiam , pomimo ze kobieta i kobieca, mam nadzieje, jestem;-0))

"[zgłoś do usunięcia] Beliar BSA, czyli ty jako wilk byłbyś skłonny do zrobienia krzywdy czarnoskórej kobiecie? " przypominam ze robienie krzywdy komukoliwke jest karalne;/ chyba ze komus sie tutaj podswiadomie (glowa przepelniona patriarchatem) myli seks i rozkosz seksualna kobiety z niego plynaca z tzw. "krzywda" - zenua...

" budzi się w wilku ogromna agresja. Ja też posiadam te naturalne instynkty, bo nie uległem lewackiej propagandzie i praniu mózgu lewackich mediów!!!" agresywni to bywaja najczesciej ludzie kt nie potrafia napiecia seksualnego rozladowac - moze masz z tym problem?:-)

"Beliar ROR, tyle tylko że Ty jesteś kobietą, a ja facetem. To jest różnica, co nie?" no z pewnoscia - ja sie nie np. nie cykam ze jakis "fagas" mnie zaczepia bo umiem sobie poradzic z taka sytaucja, a ty najwyrazniej nie;-)))) tak wynika z twojej wypowiedzi

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR- nie zaprzeczyłaś stanowczo, na coś co poniża kobietę, więc myślałem że to lubisz" awidzisz BSA - bo ty lecisz sterotypami - byc mozesz tak sobie "ulatwiasz" swiat kt ci trudno pojac - ale ci wyjasnie: nie zaprzeczanie czemus nie oznacza ze sie cos lubi, prezentujesz emocjonalnosc dziecka na zasdzie "krecik jest zly ";-)))

No koorwa, ale jak zdrowy, rozsądny facet miałby się zachować gdyby zaczepiał go pedał? Przecież wiadomo co ten pedał miałby na myśli. Jesteś kobietą, więc to normalne że Cię faceci zaczepiają, jeśli mnie by któryś zaczepił w tym kontekście to by to nie było normalne 🖐️

" Ale wiedzę żeś podatny na pranie mózgu i zatracenie naturalnych instynktów " a korzystasz z toalety czy nie ograniczasz soich intynktow i oddajess to czego nie spaliles akurat w miejscu w kt jestes?;-) " Siła to umiejętność dostosowania się do warunków i stworzenia sobie możliwości do godnego egzystowania" 100% racji;-)))) BSA jest zalekniony dosyc;-))) dlatego "walczy" z wyimaginowanym wrogiem;)) "Dodam że przed skinami obroniłem dwa razy murzynkę, jedna była mulatką, była dzieckiem i chcieli ja z autobusu wywalić, ale źle y to wpłeneło na naszą opinię że dzieci wywalamy z autobusu, więc uspokoiłem towarzystwo. A druga sprawa to była dyskoteka i murzynka. Pijani skini itp, wiedziałem że jak nie uspokoję towarzystwo, to ją zapie**olą a tam kamery itp, wszyscy poszli by siedzieć, wiec jakoś mi się udało....." byloby dobrze jakby poslzi siedziec - mnie smiesza ci wszyscy ideowcy;-))) oni dla mnie tymi spwimi "alkacjami" desperacko wolaja o pomoc - prosza o chocby odrobine atencji - czyzby niekochane dzieci?:-)))

"[zgłoś do usunięcia] BSA Beliar-Nie lubię murzynek, bo jak by nie patrzeć to są to samice, a z takimi to cholera wie jak postępować" o BSA tez jest gejem czy sam sie zadowalsz - pytam z ciekawosci?;-) "ROR-nie przejmuj sie, na słowo pedał nikt sie już nie obraża, uaktualnij sobie dane " sorry - nie jestem na biezaco z polskim slangiem;-))

"[zgłoś do usunięcia] BSA Beliar-po prostu strzelił bym ci w potylicę Beliar Z czego, z gumki recepturki? " ;-))))))) dobre ! I like it !;-)

"Dlatego ja jestem za pogaństwem, gdzie była byś równa mi(a nawet wyżej w hierachi) i każdemu polakowi" polacy mnie nie specjalnie interesuja;-)) a religia ktolicka nie dosiega mnie swoimi mackami - tak wiec jestem nie tyle rrowna co nawet wyzsza;-)) "Ale ty pewnie wolisz lewicowe feministki, które ci każą być samotną i zapie**alać na chleb jak niewolnik" nie fantazjuj tyle na moj temat ;-) feministki, sutannicy, skini, nacjonalisci - to wszystko dla mnie jeden kij;-)) ot banda zakompleksinych ludzi bez pomyslu na zycie;-))))

"[zgłoś do usunięcia] Beliar No koorwa, ale jak zdrowy, rozsądny facet miałby się zachować gdyby zaczepiał go pedał? Przecież wiadomo co ten pedał miałby na myśli. Jesteś kobietą, więc to normalne że Cię faceci zaczepiają, jeśli mnie by któryś zaczepił w tym kontekście to by to nie było normalne " anie mowilam ze masz obsesje na tym puknkcie? ;-)))) zdarzenie sie jeszcze nie wydarzylo - a ty juz czujesz sie zdenerwowany pt "a co ja zrobie jak sie stanie"?;-)) a dlaczego to normalne ze mnie zcazepiaja faceci?;-)))))) a skad wiedza jakie ja mam preferncje seksualne??????? smierdzi mi tu patriarcjhatem;-)))) kobieta taka jak ja nie panikuje tak bardzo jak facet taki jak ty - i spokojnie dajke sobie rade z natrtem - ktoremu sie wydaje ze mialaby ochote sluchac jego zaczepek ;-))))))))) .

Gość ROR jakiej narodowości
jest twój mąż?

"[Trudno patrzeć na coś, co jest da ciebie najważniejsze a ktoś chce ci to podpalić. Gdyby ktoś chciał spalić twój dom, to czybyś patrzyła na to z spokojem i z tolerancją?" hhahaha;-))) w zsadzie tak - mam ubezpieczenie i jeszcze drugie lokum - a poza tym nie przywiazuje sie do rzeczy materialnych takich jak dom;-) as easy as it is;-)

Gość ismail
pedalstwo cie nie dosięgnie jesli ja cie zdobędę nikomu ne oddam ;)

Ha ha ha, BSA wolałby bzyknąć kolegę skina niż murzynkę :D A skoro podobają mu się typowe, niekobiece Helgi i Gertrudy to to kolejny dowód że jest gejem. Oj BSA... :D

"Beliar ROR, też jestem przeciwko kościołowi" ja nie jestem przecxiwna nieczemu - no moze zlemu humorowi;-)) i nie wiem o ktorym kosciele mowisz? " ROR-no tak, zapomniałem że ty zdradziłaś kraj. Jedynie to ten utwór mogę ci zadydykować: http://www.youtube.com/watch?v=GipOqQSuzDE " nie otwieram linkow - a ty nie wiesz w ktorym kraju sie uriodzilam i ktorego krakju jestem obywatelka - a fakt znajomosci lokalnego jezyka chyba jeszcze nie swiadczy o tym, ze jest sie obywatelem danego kraju - czyz nie?;-)) wiec jak zwykle masz problem z mysleniem przyczynowo-skutkowym co cie doprowadza do falszywych wnisokow;-)))) as easy as it is;-))) a wierna jestem tylko sobie ;-)))

"ROR jakiej narodowości jest twój mąż?" adlaczego zakladasz ze mam meza?;-))) z reszta i tak uwazam zeby to niczego do rozmowy nie wniolao;-))

BSA, hahahaha :D Zamiast siedzieć na ,,ojcowiźnie" to mógłbyś w tym wieku już się uniezależnić. Ponad to jacy twoi przodkowie przelali krew za te ziemie, skoro jesteś w połowie niemcem? Co najwyżej twoją prababkę jakisz szkop wyruchał w stodole i szlos.

"[zgłoś do usunięcia] Beliar Pedalstwo nie jest niczym normalnym, więc wolę żeby mnie nie dosięgło" jasne - moziwe jedno, mysle drugie;-)))) strasznie sie ekcytujesz tym pedalstwem - wiec twoje zachowanie coraz bardziej potwierdza moja teorie;-))) " ismail pedalstwo cie nie dosięgnie" ismail - pozostaw strzepek nadziei belarowi;-)))

"[zgłoś do usunięcia] Beliar Ha ha ha, BSA wolałby bzyknąć kolegę skina niż murzynkę A skoro podobają mu się typowe, niekobiece Helgi i Gertrudy to to kolejny dowód że jest gejem. Oj BSA..." a nie martwi cie wlasna ekscytacja wynorami seksualnymi innych?;-)) pytam bo ciagle o tym nawijasz;))) .