Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galaretkagrestowa

Bez prawka nie znajde dziewczyny

Polecane posty

maribelka0 0 Gdybym nie zdał żadnego prawka to pewnie bym sobie coś zrobił bo bez tego sobie życia nie wyobrażałem, nie wyobrażam i wyobrazić sobie nie będę w stanie. Nie mam dziewczyny (przez głupotę jak wielu mi daje do zrozumienia) ale mam przynajmniej pasję. Bez tego szkoda wegetować :P

Gość galaretkagrestowa
no ja tak mam ze boje sie wypadku. nie chcialbym stracici przez to w jej oczach.ja nie wiem jak wy tak normalnie mozecie jezdzic tymi samochodami nie ojac sie niczego. codziennie tyle ludzi ginie na drogach. masz swiadomosc ze mozesz zginac ale ludzis sie ze nic ci sie nie stanie a przeciez mozesz swietnie prowdzic a wpasc w poslizg, moze ci ktos wyskoczyc pod kola, skrecisz i wpadniesz w slup itp itd mozna zginac z nie swojej winy

Gość porannykac
ROR - Moja niechęć bierze się tylko i wyłącznie z wiedzy jaką zdobyłem przebywając i rozmawiając z kobietami

"ROR-Uwierz mi że to co zrobiłem, było kwestią odwagi kozackiej......Auto po tym pościgu poszło do kasacji.." to zadna odwaga - jak dla mnie;/ kazdy to potrafi zrobic - moj dobry przyjaciel jest zawodowym pilotem i wtedy dochodzi do aktow odwagi - odwagi podjecia decyzji;) a rozpedzic sie i wyladowac na drzewi/ w rowie potrafi kazdy;-)))

" codziennie tyle ludzi ginie na drogach. masz swiadomosc ze mozesz zginac ale ludzis sie ze nic ci sie nie stanie a przeciez mozesz swietnie prowdzic (...)" wiesz powiem ci tak - te smutne statystyki sa glownie w krajach takich jak polskaczy np. osciennych - czyli w krajach jeszcze relatywnie biednych/na dorobku - gdzie spoelczenstwoie jeseszcze sie ekscytuje (i nie mam tu na mysli prawdziwych konesewrow - hobbystow) autkami - stad kozaczy i inne takie. ja kocham np. kocham predkosc i najchetniej pedzilabym ponad 200 km /h po drogach - oczywiscie ze tego nie robie - ale z powodu milosci do [predkosci przerzucilam sie w chmury na szybowce - a wielu zsotalo ze tak powiem na ziemi i dalej kozaczy pwodoujac zagrozenia dla innych;/

"[zgłoś do usunięcia] porannykac ROR - Moja niechęć bierze się tylko i wyłącznie z wiedzy jaką zdobyłem przebywając i rozmawiając z kobietami" a to juz twoj problem;-))) wszak ludzi , zarowno i kobiety i mezczyzn, sami sopbie dobieramy - jesli ty lubisz sie otaczac nudnymi kobietami ....to masz co chciales;-)

Gość porannykac
ROR- nie wiem skąd czerpiesz wiedzę na mój temat, ale panny którymi się otaczałem nie były nudne. Lubiały rządzić i jeśli facet się im nie dostosował to krzyczały i robiły awantury. Wiem że są też miłe i fajne ale po to komu? Mam inne cele w życiu niż wydawanie kasy na żone która i tak ciągle marudzi

"[zgłoś do usunięcia] porannykac ROR- nie wiem skąd czerpiesz wiedzę na mój temat, ale panny którymi się otaczałem nie były nudne. Lubiały rządzić i jeśli facet się im nie dostosował to krzyczały i robiły awantury. Wiem że są też miłe i fajne ale po to komu? Mam inne cele w życiu niż wydawanie kasy na żone która i tak ciągle marudzi" z twoich wypowiedzi;-)) no coz takimi sie otaczales to twoj wybor;) co do nieposiadania zony to uwazam to akurat za sluszny wybor co do pogardy plci, jako calosci, do ktorej odczuwasz pociag seksualny to swiadczy tylko o twoim konflikcie wew. ale to nie moj biznes;-)) ach - i wiedze ze masz glowe tradycjonalizmem napompowana w ktorym to mezus sponsoruje zonke - fatalmny uklad moim zdaniem;/

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR-Nie rozumiesz tego, otóż ty, gdybyś była na moim miejscu, to byś się grzecznie zatrzymała, a ja nigdy bez walki się nie poddaję" alez ty jestes zabawny ;-)))) a raczej zakompleksiony jesli swiat zewnetrzny widzisz jako pole bitwy oraz walki;-)) popracuj nad wlasna samoocena - bo chyba jest niska... "kiedyś mnie na rowerze złapali, bo nie miałem świateł, była noc. Więc wykorzystałem okazję i im sperdoliłem na bagna, bo akurat doskonale znałem teren i udało się" nop coz ludzoi maja rozne hobby - ale irytuje mnie zabawa z policja - no nie mowiac juz o tym ze to jest tania zagrywka raczej;/ "Z tym autem niestety już nie, bo autem źle się ucieka, ale jak byłem nastolatkiem to na Jawie dawałem rady im zwiać bez problemu, ty się po prostu boisz władzy i systemu a ja nie" nie ja po prostu mam wladze i "system" w glebokim powarzaniu dlatego zajmuje sie glownie soba a nie wyimagonowana "walka";-)))) " Teraz i tak bym nie jedździł, bo k**wa ponad 5 zł za litr paliwa to przesada" a to akurat kwestia ile zarbiasz i ile ci pali - dla mnie luzik poki co;-) "Wolę rower, bo rower jest zdrowy, tani i wszędzie wjedzie, nie trzeba stać w korkach" tu pelna racja, ale i tak na co dzien jezdze samochodem - zeby sie nie ochlpac w drodze do biura - no i w szpilakach sie nie wygodnie pedaluje;-))) "Na rowerze zwiedziłem całą Polskę, zakochałem się w tym środku lokomocji. Genijalny Aryjski wynalazek " rower jest fajny fakt - ale czasu na zwiedzanie polski byloby mi szkoda;/

W polsce jest mało rzeczy do zwiedzania. Chyba ze macie na myśli kluby ze striptizem i dzikie libacje w tle to co innego :classic_cool:

bel;iar - ja mysle ze sporo jest - jak wszedzie - ale jest tyle fajniejszych miejsc moim zdaniem - ze szkoda czasu - z reszta hja polske poznalam juz

To znaczy Bieszczdy są piękne naprawdę. Tyle że ja jestem leśny stworek, więc nie każdemu może się to podobać :P

BSA, wojna się skończyła dawno temu, uaktualnik bazę danych w swojej możgowncy 🖐️ Ej a jak by sama Beonce chciała się z tobą bzynkąć to co? Odmówiłbyś? :P

Porównujesz Beonce do kozy? Jest wiele ślicznych mulatek, latynosek i tak dalej, one wszystkie dla ciebie są jak kozy? 🖐️

Gość ismail
BSA woli chłopców co ty na to beliar?

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR-Życie to walka moja droga, jak nie zaczniesz walczyć to murzyni i araby siłą będą sobie na tobie używać, chyba że tak lubisz, jak ktoś siłą cię bierze" widzisz twoja "walka" tak ci na lep spadla ze zatracasz powoli zdolnosc do racjonalnego myslenia;-) a skad ci przyslo do glowy ze nie rozmawiasz z arabka czy tez murzynka, hm?;) juz pomijam to ze fanatyczny rasizm jest gorszy od fanatycznego ....a zreszta;-)) nie bede ci tlumaczyc bo i tak nie zalapiesz;-)) czy lubie? to sperecyzuj pyetanie co lubie;-) " Prawdziwa walka dopiero się zacznie" zakompleksiency zawsze walcza;) "A na rowerze zwiedziłem także Czechy, Słowację itp. Po za tym lepszy od roweru jest zwykły bieg. 10 kilometrów każdy młody i zdrowy człowiek jest w stanie przebiec w ciągu 40 minut. to szybciej niż autem przez zakorkowane miasto" ty na serio zestawiasz sposb spedzania wolnego czasu (rower, bieganie) z konieszcnoscia przemiesczanie sie (samochod)?;-))))

ismail, jeszcze ciebie pedale tu brakowało :O Ale co fakt to fakt, z tego co widzę chyba BSA jest gejuchem. BSA?, zamiast tzipki wolisz pytongi, prawda? :classic_cool: Co do wojen, I i II przegrali niemuchy. Jeśli będzie III to dobrze by było żeby też ją przegrali, bo raczej nie chcę nawijać po szkopsku przez resztę życia. A ty jak tak kochasz niemuchów to weź wyjedź na swoim rowerze do niemiec i tam pierrdol smuty 🖐️

" BSA Beliar-Dokładnie tak, są dla mnie jak zwierzęta a zoofilem tak jak ty, to nie jestem" pamietajmy ze mowi to kolo co to nawet autkiem we wlasnym kraju nie moze pozuwac;-))))))))

Gość ismail
lubie chlopców :) co w tym dziwnego, uważasz beliar, ze nie możesz sie podobać? BSA nadaje sie tylkodo wyrooochania grupowego przez bezdomnych na melinie, ty co innego...

"[zgłoś do usunięcia] Beliar ismail, jeszcze ciebie pedale tu brakowało Ale co fakt to fakt, z tego co widzę chyba BSA jest gejuchem. BSA?, zamiast tzipki wolisz pytongi, prawda? " kolejny z uprzedzeniami;-))))))))) to jak dyskusje o wyzszsci bozego narodzenia nad wielkanoca;/ pochwa czy penis - wiesz jak mowia zeby zycie mialo smaczek.... ja uwazam ze faceci kt maja obsesje na pkcie gejow (bo tym jest chroniczna zlosc pojawiahaca sie wraz z tym slowem) sa niepewni wlasnej seksualnosci;-))) "Jeśli będzie III to dobrze by było żeby też ją przegrali, bo raczej nie chcę nawijać po szkopsku przez resztę życia" a to ciekawe bo polacy rzeczywscie maja duuuuzy problem z plynnym opanowywaniem jez. obcych;-)

"ismail lubie chlopców co w tym dziwnego, uważasz beliar, ze nie możesz sie podobać? BSA nadaje sie tylkodo wyrooochania grupowego przez bezdomnych na melinie, ty co innego..." lol ;-))))))))))))) btw - ja tez lubie chlopcow;-))

BSA, ale koleś, naprawdę nie byłbyś w stanie skumać sie z panienką spoza twojej rasy? ROR, nie mam uprzedzeń ale wolałbym żeby żaden fagas się jakoś dziwacznie na mnie nie patrzył.

"ROR, nie mam uprzedzeń ale wolałbym żeby żaden fagas się jakoś dziwacznie na mnie nie patrzył" jako kobieta - posoadajaca nogi oraz biust i 170 cm wzrostu - nie raz musze znosic "wzrok dziwnych fagaswo" z tym ze ja sie nie cykam - aty ?;-))) "ROR-Czyli jednak lubisz jak cię siłą biorą. Mam nadzieję że spełnisz swoje marzenia" nic takiego nie napislaam ;-))) to ty przenosisz swoje fantazje podswiadomie;-)))))

a z atroske dziekuej - marzenia swoje spelniam zawsze i to na kazdej plaszczysnie;)))

ROR, tyle tylko że Ty jesteś kobietą, a ja facetem. To jest różnica, co nie? BSA, nie wierzę że byłbyś w stanie odtrącić jakąś słodką panienkę tylko i wyłącznie z tego powodu że nie byłaby biała 🖐️

Gość ismail
BSA jest typową ofiara męskiego zbiorowego gwałtu, teraz jego fantazje idą w kierunku odwetu, fantazjuje, że sam kogoś zgwałci z kolegami, że będzie akceptowany w paczce jakis bezmózgów sobie podobnych. takie marzenia wiejskiego pedzia.

BSA, czyli ty jako wilk byłbyś skłonny do zrobienia krzywdy czarnoskórej kobiecie?

Ja mam gdzieś instynkty. Ja chce być szczęśliwy. Ty na tych instynktach wyjdziesz jak Zabłocki na mydle. Siła to umiejętność dostosowania się do warunków i stworzenia sobie możliwości do godnego egzystowania. Czy według tej definicji sily powiedziałbyś o sobie że jesteś silny? Z tak przestarzałymi i nieżyciowymi poglądami?