Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galaretkagrestowa

Bez prawka nie znajde dziewczyny

Polecane posty

Z tego, co wiem, Hitler to już w ogóle abstrakcją był. O Aryjczykach się wypowiadał, a sam, wybacz, ale z Aryjczyka ni krzty nie miał. Nie twierdzę, że Rosjanie i Ukraińcy Polaków nie mordowali, bo tak było, ale jakoś na kartach historii nie zapisano, że to Ukraińcy uważali się za "nadludzi"

Gość kamelija
Alexis będziesz edukowana jako aryjka. ROR sobie odpuścił bo nie ma pewności, A ja wypadłam zdecydowanie antyrasistowsko. Więc do ciebie pije. :)

"poczytaj ten artykuł i zrozumiesz czemu Hitler obrócił się przeciwko Polakom" nie czytaj - szkoda czasu na bzdury;-)))

"[zgłoś do usunięcia] ROR a który kraj jest twoim ojczystym?" a do czego ci taka informacja potrzebna?;-))) ja naprawde staram sie nie skupiac tutaj na sobie....;-))

Jak ROR by powiedziała: take it easy :D Dobrze BSA, a powiedz mi, jaki region świata uznaje się za kolebkę ludzkości? Dlaczego nie jesteś w stanie zrozumieć, że to nie kolor skóry świadczy o gospodarce, ekonomii, powodzeniu danego regionu. Na to składa się wiele czynników: zasoby naturalne, dominująca kultura (to, co inne od tego, co my znamy, nie znaczy, że jest gorsze), wyznanie, światopogląd...

BSA - naprawdę szkoda czasu na rozczulanie się nad kolorem skóry. Trzeba z życia czerpać to, co piękne i nas uszczęśliwia. Otaczać się ludźmi, którzy nas bawią, wspierają nas, a nie kombinować, czy warto z kimś rozmawiać, bo jest Mulatem, Azjatą albo ukochanym przez Ciebie Aryjczykiem.

Gość kamelija
BSA Przecież ty żyjesz w murzyńskiej chacie, Twoja aryjska rodzina nie rozwija białej cywilizacji tylko wegetuje. Może jednak nie jesteście tak czyści rasowo? ;)

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR- Twoim zdaniem to Bogusław Wołoszański pisze bzdury? Uważasz że program "Sensacje XX wieku" to były bzdury?" nie znam goscia - to jakis nowy celebryta?;-)

Dobra kochani ludzie. Mój organizm domaga się, w stanowczy sposób, snu. Zatem, każdemu mówię "dobranoc". BSA - chętnie się wymienię jeszcze kiedyś poglądami, ale w mniej agresywny sposób i z poszanowaniem zadania innych. Dobranoc :)

Z tego, co ja wiem, to pierwotnie Australię zamieszkiwali Aborygeni, a także był to teren zsyłkowy więźniów...

"[zgłoś do usunięcia] alexis89 BSA - naprawdę szkoda czasu na rozczulanie się nad kolorem skóry. Trzeba z życia czerpać to, co piękne i nas uszczęśliwia" co ty! lepiej siedziec na ojcowiznie i zacsiakc palce ze inni mysla inaczej;-))))))))) mozna tak ponoc dozyc starosci;-)))

Gość kamelija
A to nie słyszał o niebieskich murzynach? Mariah CARREY sobie wnim.

Skoro "biali" to tacy cud - malina ludzie... To czemu zarówno Chińczycy, jak i ich produkty zalewają świat?

"[zgłoś do usunięcia] BSA alexis89-A czemu Australia jest taka bogata? Mają podobny kimat co w Afryce. Czemu Australia jest taka bogata, kto zamieszkał ten kontynent?"" hahhahaahha - a ilke lat mieszkales w ozzzi?;-)))) bogaty kraj - ten wyloszynki tak ci powiedizal?;-))))))))) to jak z testami inbteligencji najlpeij wypda ta rasa kt testy przygotowuje - cofnij sie do prawdziwych poczatkow - i porownaj co sie dziala w azji i w europie;-))))

BSA - Ani jedna, ani druga moja siostra szmatą nie jest. Zdefiniuj szmatę. A i wyjaśnij mi ten fenomen. Jak to możliwe by z jednych rodziców jedno dziecko, czyli ja miało cechy aryjskie, wg Ciebie, a drugie nie? Druga siostra ma z natury brązowe włosy i oczy.

"[zgłoś do usunięcia] BSA kamelija- czystość rasy jest oceniana po wygladzie. Moja rodzina uległa praniu mózgu, dlatego moją siostrę może mieć każdy, jest zwykłą szmatą i k**wą. Mimo że Aryjka, ale lewactwo zrobiło ludziom pranie z mózgu" po psrosu siostrzyczka lubi sie puszczac - a bratu skacze gula (wlasna seksulanosc sie klania) wiec dla "zaslony dymnej" wymyslil sobie teorie o aryjczykach i szmatlawieniu siostruni;-))) to nie psycholog - to seksuolg sie klania;-)

"[zgłoś do usunięcia] BSA alexis89-Ciekawe jak by twoja siostra była dupodajką, czy też byś dobrze o niej mówiła. Poczuj ten ból, gdyby twoja siostra była szmatą" ludzie dziela sie na dwie kategorie - na tych ktorzy maja udane zycie seksualne oraz na tych ktorzy im zazdroszcza;-))) as easy asit is;-)) widac w ktorehj grupie jest siostrunia a w ktorej ty;-))))

Gość kamelija
Za gwałt pewnie siedział, tam go w cwela zamienili porządni faceci.

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR- Masz pecha, bo skinem jestem od 15 roku życia. Nie chciała byś widzieć moich dokonań..." nie jestem zaskoczona - bowiem skini to tandeciarze;-)))) i to ze rozwaliles samochod i straciles prawko pasuje idealnie tdo takiego smiesznego skina;-))) nie robia na mnie warzenia ich dokonania - ani mnie to grzeje ani zibie, ze tak powiem;)

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR-Zostań dziwką, będziesz mieć najlepsze udane życie seksualne....." jak sie przejal;-))))) mowilam ze ma jakis problem z wlasna seksualnoscia - skoro ciagle zyje seksualnoscia innych: a to o moja sie dopytuje/martwi a to siostruni zyciem intymnym sie ekscytuje;-))))) nie rozumiem co ma piernie do wiatraka? "dziwka" to zawod - ja wybralam inny, mnie meczacy - a na zycie skesualne i tak nie narzekam;-))) poza tym jestem przeciwniczka laczenia rzeczy przyjemnych ze sposbem zarabiania na zycie;) "Według twojej teorii to wszystkie dzi**i mają życie seksualne jak w niebie" a to jest twoja teoria - ja tak nie pwoiedzilam - ale widocznie jak typowy skin - albo raczej maly skinek;) - boisz sie powiedziec swoej zdanie - wiec podsiwdomiesz dla wiarygodnosci podpierasz sie faktem ze ktos inny tez tak mysli;-)))

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR-Wątpię żebyś umiała patrzeć na to......" na co?;-)) na przerazenie w twoich oczach?;-)))))

skup sie lepiej chlopcze-skinie na wlasnym zycou seksualnym to moze wypieki z twarzy ci zejda;-)))))))

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR-Szkoda że w realu byś taka mądra nie była, wręcz przeciwnie, była byś przerażona" e, atm;-) to tylko twoja fantazja;-) a czego mialabym sie bac - ze mi opowiesz o aryjskosci?;-))))

"[zgłoś do usunięcia] BSA Mnie wręcz przeraża wasza nie wiedza o swojej tożsamości. Ten topik jest jesgo przykłedem, że nawet nie wiecie z jakiej rasy pochodzicie. A takie kundle jak ROP to nawet się wstydzą z jakich ras pochodzą" obrazaj sobie ile wlezie ;-))))))))) wiesz niewydalana regularnie sperma zaczyna w mozg uciskac;-))))