Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galaretkagrestowa

Bez prawka nie znajde dziewczyny

Polecane posty

Gość ROR bo pisałaś już o tym.
i o tym ze masz 175cm a nie 170cm wiec jestes kłamczuchą

Gość ismail
beliar jest homofobem, a to kryptogeje jeszcze sie nie chce z tym pogodzić ale ja to już u niego widzę :)

BSA - a ta matka co to sie na tej samej ziemi/wiosce co babka urodzila to nie nauczyla cie dobrych manier?;-))) to przez rodzine takie spiety jestes?;-))) " Za tą ziemię moi przodkowie przeleli krew. ja mam swoją tożsamość, a twoja to jedynie kurestwo" czlowiek nie ma wplywu na to gdzie sie urodzil/wychowal - a jelsi w pozniejszym zyciu brak mu i innych powodow do satysfakcji to zaczyna sie przywiazywac do tak malo znaczacych faktow jak ten - gdzie stoi jego domek;-)))) to cos ale - jestem dumny bo mam niebieskei oczy - czyli z czegos na co sie ni ma wplywu ;-))))))))) "Nie masz żadnej ideii, jedynie dać d**y i materializm, taka jest twoja idea " jaedno zdanie - a samobie dales rade sam zaprzeczyc;-))) to nie mam idei czy mam?;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nie wiem po co uzywasz wulgarnuych zwrotow pt "dawanie d//y" ale i owszem uprawiam rajski i nieskrepowany seks z owa ...hm....jakby to elegancko powiedziec cyt. "d...a" w roli glownej;-))))) a ty najwyrazniej masz z tym problem.wiec w tym sensie z rozkosza daje partnerowi d..y;-))) as easy as it is;-))) \z prostytucja nie ma to nic wspolnego ;))) z czego innego czerpie pieniadze oraz dobrze sie bawie;) ot, taki styl zycia. czy ja jetsem wieksza matrialistka - czy ty - kto sie w koncu podnieca wlasna chalupa, hm?;-)))

"[zgłoś do usunięcia] Beliar BSA, hahahaha Zamiast siedzieć na ,,ojcowiźnie" to mógłbyś w tym wieku już się uniezależnić.Ponad to jacy twoi przodkowie przelali krew za te ziemie, skoro jesteś w połowie niemcem? Co najwyżej twoją prababkę jakisz szkop wyruchał w stodole i szlos" ;-)))))))). .

"[zgłoś do usunięcia] Beliar ROR, nie podoba mi się to co sugerujesz" ja niczego nie sugeruje - ja tylko wnioski wyciagam;-))

"[zgłoś do usunięcia] ROR bo pisałaś już o tym. i o tym ze masz 175cm a nie 170cm wiec jestes kłamczuchą" a boja nie zwracam uwagi na sczegoly ;-)))) mam gdzie pomiedzy tym - biorac pod uwage ze czlowiek sie na starosc kurczy to niedlugo moge miec 165cm;-)))

Zapomniałaś dopisać przymiotnik ,,błędne" do rzeczownika ,,wnioski". Epitet ,,błędne wnioski" byłby najbardziej na miejscu jeśli chodzi o mnie. Tak czy inaczej te błędne wnioski mi się nie podobają. Nie lubię pedalstwa, szydzę z tego i się tym brzydzę. Czy Hitler mordując Żydów tak naprawdę ich kochał? :D

Gość kamelija
czasem czytam tego przypała BSA mam niebieskie oczy włosy ciemny blond, rodzina polska z domieszką niemieckiej po prapradziadku, żadnych żydów, jestem ładna, wysoka, jestem patriotką i nie dałabym sie dotknąc tkaiemu rasiście faszystowskiemu skąd sie tacy biorą ? jaka patologia w domu musiała być, ąz trudno zgadnąć, ale sie domyślam.

"[zgłoś do usunięcia] BSA Beliar-Jesteś taki tępy czy tylko udajesz? Znasz historię ludzi Górnego Śląska? " a bo to kluczowe w zyciu znac historie regiony kraju kt i tak niewiele znaczy z globalnego pkt widzenia;-)))))))) "Mam dom, w którym mieszkam sam, mam mieszkanie w Katowicach, które wynajmuje" i on mowi ze nie jest materialista tylko ja;-))))))))) powiedz co jeszcze masz - az mi sie uda z wrazenia spocily;-) " Jeden członek z mojej dalekiej rodziny ma Pomnik w moim mieście za patriotyzm i za oddanie życia za Polskę" a widziecie, nie mowilam?;-)))) jak ktos nie ma wlasnych 'osiagniec" to sie bedzie "pocieszal" ze ktos zrodziny chociaz?;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) "Więc co do mnie masz, jako Polaka?" a skad taka agresja - to foryum , tu nikt cie nie ostrzela, nie "zaatakuje" - take it easy;-)))

"[zgłoś do usunięcia] ismail beliar jest homofobem, a to kryptogeje" nie wiem czy beliar - ale ogolnie z pogladem sie zgadzam, a jakze;-)))

Jakim yebanym cudem ktoś kto nienawidzi pedałów miałby być jednym z nich?! Tymbardziej ktoś kogo pociągają kobiety.. Poyebało was wszystkich. ROR, napieprzaj się za BSA ile wlezie, jest z czego, ale ze mnie się nie napieprzaj akurat w taki sposób 🖐️

"[zgłoś do usunięcia] Beliar Zapomniałaś dopisać przymiotnik ,,błędne" do rzeczownika ,,wnioski". Epitet ,,błędne wnioski" byłby najbardziej na miejscu jeśli chodzi o mnie. Tak czy inaczej te błędne wnioski mi się nie podobają. Nie lubię pedalstwa, szydzę z tego i się tym brzydzę. Czy Hitler mordując Żydów tak naprawdę ich kochał? " a daj spokoj z hotlerem - i cop mnie zydzi obchodza;'--))))) natomaist bledne - to twoim zdaniem;-)) "ROR - kobieto, jesteś boska. Uśmiałam się jak norka z Twoich kontr-wypowiedzi z BSA" wiesz nie jest moim celem kontrowac - ot tak luzno gawedze, bez emocji;-))) ale fajnie ze sie usmialas - wszak smiech to zrowie;-))

"kamelija czasem czytam tego przypała BSA mam niebieskie oczy włosy ciemny blond, rodzina polska z domieszką niemieckiej po prapradziadku, żadnych żydów, jestem ładna, wysoka, jestem patriotką" to czy jestes ladna tpo rzecz gustu - jak zawsze, ale dobrzez ze tak o sobie myslisz - najwzani8jsze to podobac sie samemu sobie - to akurat mowie serio !

Śmiechu akurat dzisiaj mi się trochę przyda... Ciężki dzień w pracy... :D Zatem, dziękuję za rozrywkę :D

No mi się wyblakło-niebieskookie blondynki specjalnie nie podobają. Lepsze ciemnookie brunetki 🖐️ Fakt, to czy jest ładna to kwestia gustu.

A dlaczego by się miała nie śmiać? Smiała by się w najlepsze, a ty nie mógłbyś nic zrobić :D 🖐️

Nie byłeś świadkiem czegoś takiego i wolałbym nie być. A ty byłeś? Podnieciło cie to? Sugerujesz że alexis za wyśmiewanie ciebie powinno spotkać coś podobnego?

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR- I nadal mnie nie rozumiesz i chyba nie zrozumiesz" i vice versa;-)))) "Moja chałupa to rudera, gówno warta pod względem materialistycznym. Mam mieszkanie(też w spadku) ale jest ono w centrum dużego miasta, gdzie jakoś się źle czuję. Bo ja jestem volkistą, ja wrosłem w tą ziemię w której mieszkam" i to mnie wlasnie rozczula zarazem bawi;-)))) "Ty jest Kosmopolitką, nie masz swojej ziemi, swojego miejsca na ziemi, raz tam, raz tu, to samo z seksem, raz z tym , a raz z innym, nie masz wartości, honoru itp" zraz, zaraz - ja nie pisalm tu nic o swoim posiadaniu zeimkim - wiec twoje wnioski, juz po raz wtory sa bledne;))) to samo co do seksu - tak sobie sam dopowiedziales (z reszta nieprawdziwie;) i do tego sam sie bie "zatakowales" oraz skontrowales;-)))) wiesz z awartosciami to jest jak z pogoda - zawsze sie jakies ma - tak samo jak nie moze nie byc pogody - ludzie stosuja ten skrot myslowy , majac na mysli "ladnna pogode" lub "identyczne wartosci" a z honorem - szukasz latwej zaczepki;-))) co do kosmpolizmu jako takiego - juz ci obkjaznilam ze ludzi nie maja wplywu na warunki wychowania - i fakt np. ze ich rodzice pochodza z roznych kontynentow, co nie? " Po prostu nie możesz mieć, bo w nic nie wierzysz, nie masz żadnej ideii, prócz kasy i dawania d**y śmieciom" pisz. pisz - obrazaj mnie - jesli tylko ci to pozwoili obnizyc napiecie wewenetrz - po mnie to i tak wiesz...jak po kaczce;-))) ale widze ze tamt moich domniemanych partnerow seksulanych nie schodzi ci z eksranu- no co glodnemu chleb na mysli;-))) sa wartosci w ktore wierze - zalicza sie do nich dobra muzyka, mily humor i smak truskawek maczanych w szampanie, a ty w tym czasie siedzisz na ojcowiznie i tez sie cieszysz - whatever you like;-)) zarzucasz mi materializm - ja w pieniadzach lubie tylko jedna rzecz - niezlaeznosc;-)))) a sam ciagle wymieniasz swoj stan posiadania;))) " Takie to twoje życie, wiem co pisze bo mam przykłady z rodziny, którzy opuścili swoją ojcowiznę" amen;-)) " Wyrzekli się jej i stracili wszystko" naprawde wszystko co milei to ojcowizne?;/ smutni ludzie ktorzy postawili na "miec" a nie "byc" , a bogactwo polecam mierzyc iloscia zgromadzonych przezyc a nie rozmiarem w materach kwasddrwtowych ojcowizny oraz mieszkan w bloczkach;-)))

BSA - wybacz, ale ja nie otaczam się skinami i innymi dziwadłami... Owszem, różnią nas doświadczenia życiowe, ale z tego, co piszesz... No nie wiem, daleko mi do fanatyzmu, a tobie ledwie krok.

"[zgłoś do usunięcia] Beliar BSA, cholera ja wiem! Ty masz 13 lat. Zgadłem?" jelsi pytanie bylo do mnie - to tak - oczywiscie ze zgadles;-))) za miesiac koncze 14 !;-))))))))) " Poyebało was wszystkich. ROR, napieprzaj się za BSA ile wlezie, jest z czego, ale ze mnie się nie napieprzaj akurat w taki sposób " wyluzuj sloneczko bom nie nawykla do sluchania rozkazow;-))))

Beliar - dziękuję za obronę. Swoją drogą BSA, gdzie ty się szlajasz, że takie rzeczy widujesz? Czy to może już twoja wyobraźnia?

ROR, pytanie dotyczące wieku było do BSA. Nie podzielam twojego poczucia humoru w tej kwestii.

"[zgłoś do usunięcia] BSA kamelija- A wiec dlaczego uważasz że jestem faszystą? Wiesz co to jest faszyzm? Bo chyba nie. Co ci się w moich poglądach nie podoba, słuchamniby polskiej patriotki, co się jej w moich pogladąch nie podob" a co z sie moze nie podobac?;-))) prezentujesz poglady jak wiekoszosc w polsce - zero orginalnosci;/

Gość kamelija
Jestem ladna, Pisze to by zaznaczyć że nie mam kompleksów. Mam też dwójkę bardzo urodziwych dzieci po mężu herbu Jastrzebiec i są kompletnie aryjskie ideały wg Bsa. Zatem nie mam żadnego powodu żeby jakiś faszysta się mnie czepial za wyglad jak to oni lubią. Ale nic wspólnego bym nie chciała mieć z tak ograniczonym człowiekiem. To nawet wstyd mieć takiego znajomego

"[zgłoś do usunięcia] BSA Beliar-człowieku nie widzisz że po prostu intelektualnie nie pasujesz do tej rozmowy?Odpuść, bo tymi pedałami to sam sibie kompromitujesz, za młody jesteś i za mało inteligentny, żebyś mógł dyskutować na tym poziomie BSA, ty to dopiero jesteś ęteligient- rasista po budowlance " ;-))))))) " alexis89-Ciekawe czy w realu też byś się śmiała. Jestem tego naprawdę ciekaw...." nie w realu to slyszac to - pewnie by sie rozplakala;-)))))