Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galaretkagrestowa

Bez prawka nie znajde dziewczyny

Polecane posty

BSA - a co ty z tą aryjską nacją?! Co?! Nie masz większych problemów, że zwracasz uwagę na mieszankę genów, jakie człowiek otrzymuje?

"[zgłoś do usunięcia] BSA Beliar-Czy byłeś kiedyś świadkiem jak kobiecie wkładają szklaną butelkę do pochwy i kopią z glana z całych sił? W realu nie znam takiej kobiety, która po takim tekście by nie wymiękła. Chyba że ty znasz, o ja takiej odważniej nie znam....." takimi lekliwymi kobioetam,i soie najwyrazniej otaczasz - rozna sa tortury ale sluchanie o nich jest takie samo dla mezczyzn jak i dla lasek " Nie byłeś świadkiem czegoś takiego i wolałbym nie być. A ty byłeś? Podnieciło cie to? Sugerujesz że alexis za wyśmiewanie ciebie powinno spotkać coś podobnego?" nie on sie tylko "przechwala" ;-)))

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR- Jesteś w pełni Aryjką? Bo jak nie, to dalsza dyskusja nie ma sensu, bo i tak mnie nie zrozumiesz. moje Poglądy to tylko Aryjczyk jest w stanie zrozumieć, a wiec czy twoi rodzice byli Aryjczykami i z jakiej naci pochodzą?" hahhahaha - a to juz pozostanie moja slodka tajemnica;-))) ale dziekuej za uwage oraz zainteresowanie, i pamietaj - bo byc moze odrzucisz aryjke;-))))))) z reszta przeslaes fantazjowac o moich kochankach to zaczales o moich rodzicach - zabawne - moze sie we mnei zakochales - stad ta dociekliwocs?:)))))))

Swoje pytanie sugeruje twoimi wypowiedziami. Daleko mi do Aryjki. Szaroniebieskie oczy i tzw. "mysi blond" (jako naturalny kolor włosów), aktualnie - jasny brąz. Zastanawia mnie, dlaczego tak uparcie zaznaczasz swoje pochodzenie...

Ale tak naprawdę czym się różni Murzyn od Aryjczyka poza kolorem skóry? A Żyd? To też ludzie przecież.

"[ Mam prawo do obrony przed twoim "wyrokiem na mnie"" walsnie chodzi o to ze nie;-)) uroiles sobie prawo - jak i inne rzeczy;))) " Mam prawo bronić swojego imienia, więc sprecyzuj dokładnie swoje oskarżenia wobec mnie" slodziutki jestes;))) "A wiec dawaj oskarżenia wobec mnie, co mi zarzycasz, ale konkretnie, bo faszyzm jest antyrasistowski i nie ma nic wspólnego z Niemcami" coz za glebokie argumenty;-))))))))))

"[zgłoś do usunięcia] alexis89 Swoje pytanie sugeruje twoimi wypowiedziami. Daleko mi do Aryjki. Szaroniebiskie oczy i tzw. "mysi blond" (jako naturalny kolor włosów), aktualnie - jasny brąz. Zastanawia mnie, dlaczego tak uparcie zaznaczasz swoje pochodzenie..." alexi - nie wiesz? bo on jest takim klasycznym przykladem ze jak czlowiek rozczarowany wlasnym zyciem bop np. po poijaku stracil prawo jazdy - to rodzi sie w nim frusttracja i przymus znalezienia innego zrodla satysfakcji (podniesienia samooceny) i szuka sie na zasadzie - ja mama niebieskie oczy wiec popieram ze niebieooki jest "lepszy" niz brazowooki itd. - gneeralnie szukasz zrodla podniesienia swoejje niskiej smaooceny w czyms na co nie masz wplywu - czyli np. pocodzenie;-)))

Gość kamelija
Twoje poglądy wszyscy znamy Nie ma powodu aby je powtarzać, wręcz jest to niewskazane. Nazwij się jak chcesz, Nie o nazwę chodzi a o treści jakie glosisz. Są niedopuszczalne, że też moderacja to toleruje. Bardzo niesłusznie. Jest wolność poglądów ale rasistowskich treści i apoteozy hitlera nie wolno głosić. To szkodliwe społecznie i podpada pod paragraf. A ty Bsa jesteś zdaje się po więzieniu.

BSA, po tym co napisałeś o sobie nie boisz się że któryś z kolegów skinów cie rozpozna tutaj? :D

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR-Nie, po prostu nie rozumiem ludzi, którzy srają do swojego gniazda. Walimy do tej samej bramki, a wy strzelacie sobie samobój" ja mam nadzieje ze nie "walimy do tej samej bramki" - a jelsi tak sie dzieje to chetnie strzele samoboja;-)))))))))))))))))) " Wiec ty chyba nie jesteś Aryjk" nie odpowiem ci na to pytanie - a widze ze cie to meczy;-))) pamietaj jesli mnie "odrzucisz" (a ni wiesz czy jestem aryjka) to zrobisz dokladnie to o czym przed chwila napislaes - zaprzeczysz sam sobie! "Że bronią obce rasy a swoje z premetytacją niszczą. To jest nie do pojęcia że dzisiaj ludzie srają do swojego własnego gniazda" my nie mamy wspolnego gnizada w takim pojeciu jakbys sobie zyczyl;)))

ROR - doskonale Cię rozumiem, ale sama widzisz... Dla BSA moje pytanie o aryjską nację jest równoznaczne z faszyzmem i każdemu jeszcze, tak przy okazji, sugeruje, że chyba ktoś nie wie, czym jest faszyzm.

"[zgłoś do usunięcia] BSA alexis89-Jesteś w pełni Aryjką, tylko nie masz wiedzy o rasie Aryjskiej. Właśnie o to walczę, dzisaij Aryjczycy nie znają swojej tożsamości, nie znają swojej rasy" patrzcie - znalazl sie hobbysta;-))))))))))) jaki nietolerancyjny - nie moze w waskiej lepetynce zalapc ze ludzi oddaja sie innemu hobby niz on;))))) "mimo że ma kompleksy do białych" kompleksy?;-))) to chyba tak "aryjczyk" by sobie zyczyl;)))) w dzisiejszych czasach dobrez zarbiajacy "murzyn" z tarudnia jak ma ochote takiego "pelnego swidomosci aryjczyjka";-))))))))))) Myli to z nacją Nordycką, myśli że tylko nordyk to Aryjczyk, co jest bzdurą, Aryjczycy, nie znacie swojej tożsamoci" z tego widac ze aryjczycy zbyt rozgarnicei nie sa;-)))))))

Skoro BSA lubisz zabawę w "rodzinę pochodzenia", to Sorry Winnetou, ale moja rodzina pochodzi z Kresów Wschodnich i z tego co wiem, to zalicza się do grupy etnicznej Słowian (jedni z obecnej Ukrainy, druga strona - Białoruś). Gdzie tu widzisz Aryjczyków?

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR-Zadam ci proste pytanie. Otóż jaka jest twoja wiedza z antropologi? jaka jest twoja wiedza z filozofii volkizmu? Sugeruję że zerowa, bo gdybyś ją znała, to byś wiedziała na czym poglądy swoje oparłem" nie przepadam za byciem wywoluywana do tablicy ;-)))))) a poglady na czym oparles to widac od pierwszego posta - na strachu i wlasnych komplekasach oraz na niskiej samoocenie ktora probowales "zbic" obrazajac mnie oraz innych inerlokutorow;) as easy as it is;)) twoje pochodzenie, twoj slak - kij mu w ucho czy gorny czy dolny porzeczny czy poziomy, twoja ojcowizna oraz filozfiia zakrapiana dowidczeniami butelek w pochwie - to dosc nudny temat - wiec na czym oparles poglad ze moge roziwnac zainteresowanie- oto jest pytanie?;-)))))

Gość off top- w którą stronę
przesunąć zegarek???:P

BSA alexis89-Obajaśni mi czym według ciebie jest faszyzm, w tym temacie jestem w 100% wyedukowany" patrzcie jak zacheca;-))) jaki zalotnic;-)) skarbie - nie ekscytuj sie az tak bo trysniesz wprost na ekran, ok?

"[zgłoś do usunięcia] off top- w którą stronę przesunąć zegarek??? " w ktorakolwiek wolisz;-)))))))))))) mnie to nie dotyczy;)

Wyedukowany mówisz... Z tego, co wiem, też chodziłam do szkoły, świadectwa z roku na rok nie dawali mi za ładne oczy :P wybacz, ale swoich definicji nie będę przytaczać, tylko po to, by biedactwu ulżyć, albo po żebyś mógł szukać dziury w całym. Po prostu, zaznaczasz wyższość swojej nacji i przy okazji kreujesz się na bohatera.

BSA - pierwszy raz ktoś w ciemno, nie widząc mnie, nazwał mnie piękną. Skoro twierdzisz, że należymy do jednej "rodziny", to czemu Aryjczycy tępili Słowian: Ukraińców, Białorusinów, Polaków...

alexis - on tylko na to czeka;-))))))))))) on nie potrzebuje rozmawiac tylko audytorium - widac w realu go nie znajduje bo ludziom nie chce sie tych rzeczy sluchac - zeby chociaz jeszcze umial ciekawie swoije poglady przedstawic, ao n jeczy - jak taki maly aryjczyk;-)))))))))))))

Gość off top- w którą stronę
alexis dzieki, czyli jest po 1-wszej:D:D:D

Gość ROR a w jakim kraju mieszkasz?
.

wiesz on nie mial na mysli ciebie - tylko, hm twoja rase;///

ROR - wiem, że dolałam oliwy do ognia :D ale zarówno godzina, jak i alkohol sprzyjają pewnym wynurzeniom i swoistej "filozofii" :D

"[zgłoś do usunięcia] ROR a w jakim kraju mieszkasz? " widze ze sie robi temat pt 1000 pytan do;-)))) bylo jkuz owzroscie , o mezu , teraz o kraju - co ja takiego mam ze zawsze ludzie chca o mnie rozmawiac;-))) wracajac do pytania - to roznie - praca wymaga posrozy - wiec ostatnio glownie w samolocie;/, ale liczy sie gdzie place podatki bo tam jest bo to definiuje ojczyne;-0)))

Kto Cię BSA potępia?! Ja zadaję pytania, na które nie chcesz odpowiedzieć. Mnie interesuje, dlaczego wciąż zaznaczasz i mówisz: "Aryjski, Aryjczyk". Co ma kolor skóry, oczu, kraj urodzenia (nota bene, milion razy powtarzane, że nie mamy na to wpływu) na to, jakimi jesteśmy ludźmi? Historię swoich rodzin należy szanować, ale trzeba też żyć własnym życiem i nie narzucać innym swoich poglądów.

"[ To mnie właśnie wkurza w tym świecie" no to ze masz problemy to widac golym okiem ;-))) moze idz do psychologa i zacnijcie jakas terapie poki nie jest za pozno, bo wiesz swiat czy nas niespecjalnie interesuja przyvczyny twoich wkurzen;-))))) to ty masz problem a nie my - my jestesmy zrelaksowane ;-)))) i nie maja tu znaczenia argumenty/ arcje itd. "jesteście tolerancyjne i potępiacie takich ludzi jak ja" ja ciebie nie potepiam skarbie - ty budzisz we mnie raczej litosc;-/ " ale nie wiecie dlaczego, nie macie wiedzy w tym temacie" alez ja ci moge powiedziec - nie chodzi o twoje pogladay choc miejscami rzeczywiscie bywaja zabawne;), tu raczej chodzi o twoja namietnosc i oto jak sie spalasz ....zupelnie bez sensu - az uszami para idzie;/ " To jest największa choroba naszego kraju, czyli lewackie pranie mózgu" nie ma czegos takiego jak nasz kraj skarbie;-)

Gość ROR a który kraj jest twoim
ojczystym?