Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rr3232

BSA !!!

Polecane posty

Można mieć ciemno-niebieskie oczy. Ja takie mam i sporo osób ze strony mojego ojca. To żaden niezwykły kolor oczu.

Nie mam siostry. A nawet gdybym miał to byłbym spokojny bo pewnie byś nie wiedział jak sie do tego zabrać :D Co wolisz, skina czy murzynkę? :D

No ale nie mam jasnych oczu. Są niebieskie, ale w zależności od światła mogą być chabrowe, zielonkawe albo po prostu granatowe :D I sama uważam, że prowadzę się nad wyraz dobrze...mnie policja nigdy nie spisała ;)

Jestem lewicowcem, jak sam powiedziałeś dodając chamskie epitety. I wiesz, chyba z człowiekiem jest się dlatego, że to dobra osoba, że mnie kocha, jest wierny, pracowity, inteligentny...ponieważ ja go kocham. Mógłby być w kolorach tęczy i i tak bym z nim była.

Stefan, ej jak by trzeba było mnie zastrzelić to mogę na ciebie liczyć? :classic_cool:

no niech Ci będzie, może po prostu się nie znam, ale jak dla mnie to ciemny odcień. Inna sprawa, brązowo-zielone oczy też nie są do końca ciemne.

Stefek, ale Moorland nie daje doopy tylko jest w związku, to róznica co nie? :P

Nie jest gruby, to po pierwsze, po drugie ma ponad dwa metry wzrostu, więc tym bardziej nie jest "mały" ;) I mało jest teraz osób niebędących mieszankami.

GDZIE? On ma 6.6ft, to jakieś 202cm wzrostu. Nie wiem też skąd wytrzasnąłeś informację, że jest gruby - napisałam kiedyś, że ma lekki brzuszek, ale nie jest gruby!

No nie wiem, jestem pewna, że ma "mieszanych" przodków, ale przez to jest taki przystojny ;) I do póki siebie nie zdradzamy to olać rasę.

Lewicowcem w twoim pojęciu pewnie sam jest bo nie przeszkadzają mu homoseksualiści, nie jest rasistą, nie jest seksistą i chyba jedyne skrajnie prawicowe poglądy jakie wykazuje to niechęć to Turków, ale to się często zdarza :P

a przy okazji, na swoich w miarę ciemnych włosach (szatyn) ma latem blond pasemka, czyli mieszaniec jak nic :P

Nie, lepiej patriotycznie siedzieć u mamusie na ganuszku i wymyślać sobie coraz bardzej nieżyciowe ideologie. Tak, tak Stefek.

Ciemny blond to taki kolor prawie brązowy, ale szatyni często latem mają blond włosy, albo tak jak beliar są prawie brunetami.

Ej chwila, moi rodzice sami się tu wyprowadzili, w pudełku mnie przecież nie wysłali ;)

a ja ciemniejsze niż mam. Bo zimą mam piękne kasztanowe, a latem coś co określam "sraczkowatym blondem" :P

Stefan, jesteś nieszczęśliwy bo nie poznałeś jeszcze Murzyna który by cie wyruchał w kakało. 🖐️

No widzisz Stefan, mamy nie widziałeś bo uciekła od ciebie, a gdyby nie uciekła to może by z ciebie jeszcze ludzie byli 🖐️

ej, ja mam włosy czyściutkie :P A co do mieszkania z rodzicami - w młodym wieku lepiej się zająć edukacją, niż na siłę za łebka udawać dorosłego.

Lewaki dbają o higienę jak cholera, faszole się nie myją jeśli mydło nie zostało wyprodukowane w fabryce Polonia Deutschland. 🖐️

Stefan, nie zadawaj takich pytań Moorland bo jeszcze dostaniesz niekontrolowanego wzwodu i poplamisz spermą portret fuhrera wiszącego nad monitorem.