Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rr3232

BSA !!!

Polecane posty

Stefan przegrał bo za dużo nienawiści w jego życiu. Doskonale wiem że on przed snem, każdej nocy marzy o zmianie swojego bezsensownego żywotu. Chciałby mieć panienke, mieć się do kogo przytulić. Dla niego awaryjnie może być nawet i facet. I wiem że tak naprawdę jak już nie może wytrzymać w tej samotności byłby gotów się skumać nie tylko z białą osobą. Gdyby ktoś okazał mu sympatię to byłby w stanie porzucić swoje ideologie. Jednak tak żyjąc czuje się bezpieczniej. Zamknął się na wszystko bo nie ryzykuje w ten sposob zawodu miłosnego. Udaje obojętnego, samotnego samca, jednak on aż woła o pomoc. Jak na moje oko jeszcze troche czasu i koleś po pijaku sobie palnie w łeb. Myślisz Stefan że nie wiem co ci w mózgu siedzi? :classic_cool:

Gość IMO13858
Kocico - strasznie lawirujesz. A pomimo swej wrodzonej, futrzanej giętkości, nawet Ty popełnisz kiedyś błąd i zaplączesz się w swych zeznaniach. Błąd ten pewnie będzie w formacie JPG. jak zawsze kiedy chodzi o charakter. Natomiast konsekwencje będą straszliwe. http://www.youtube.com/watch?v=vWz5uI2_51A :classic_cool:

najwyraźniej 11 lat to za mało żeby poznać swój ojczysty i jedyny język któremu się tak "chołduje" :D

Moorland, skoro dla niego każdy bez wyjątku powinien się rozmnażać to sam sra na swoje poglądy, bo jest prawiczkiem żyjących na odludziu, bez szansy na spłodzenie czegokolwiek oprócz bzdurnych tekstów na babskim forum.

Stefan, a nie śniło ci się przypadkiem coś niepokojącego? :D 🖐️

Stefan, aj mi numer do swojego dilera bo cholera... widać że działa a ja czasami lubię się nayebać :D 🖐️ Poza tym nie skomentowałeś tego co o tobie napisałem i nie odpowiedziałeś na pytanie.

BSA, jest też opcja, że do wojny nie dojdzie i co wtedy zrobisz? Nie dość, że nikt Cię nie zabije to jeszcze będziesz samotny- bo zrezygnowałeś przecież z potomstwa na rzecz wojny. :)

Rozy - on i tak byłby takim ojcem jakim jest polonistą, więc może to i lepiej.

Polakiem jest każdy kto się w tym kraju urodził - nie wymyślaj sobie nowego prawa. Kiedyś uraczyłeś nas opisem tego jak wyglądają Aryjczycy - oliwkowa skóra, piwne oczy i ciemne włosy chyba go dyskwalifikują jako aryjczyka :P

Stefan, teraz mnie ignorujesz? :D Poruszyłem coś co cie zabolało? :classic_cool: Przecież sam wiesz że coś jest nie tak.

BSA, konflikty są i będą, ale nie myśl sobie, że nagle rozpęta się III wojna światowa i krew się poleje.

Ma korzenie ukraińskie i nie, nie jest "bardzo gruby" :) Poza tym "żydzi" to religia nie narodowość, ignorancie. Przestań z siebie idiotę robić.

Gość IMO13858
Pink_Panther "Możesz liczyć na moje zrozumienie i empatię." Kocico - zachowujesz się tak, jakbym wysłał Ci zdjęcie. ;) Dziękuję za piosenkę, nie wiedziałem, ze mam tylu twórczych fanów. :D

Stefan, a kim ja jestem twoim zdaniem? Szatyn, szaro-niebieskie oczy? :D

I przed wcześniejszymi też. Wojny są co jakiś czas (uwaga, uwaga, wojna trwa w tej chwili w północnej Afryce). Nie wszystkie bomby muszą spadać BSA do ogródka.

Dokładnie są "etnoreligijną" grupą, jak już mamy być bardzo dokładni, ale ciężko ich nazwać "nacją" samą w sobie.

Twoje zdjęcie mi nie potrzebne, widzę Cię oczami wyobraźni, przecież tyle doniesień na temat Twojej prezencji. Nawet Cię kiedyś narysowałam, pewnie już nie pamiętasz. ;) Wierzę, że wrócisz do rzeczywistości, że jeszcze będziesz wśród Nas, nie tylko filigranowym ciałem, ale i duchem. :classic_cool:

a wiesz, że są różne odcienie tego koloru włosów? Więc można być "jasnym szatynem" (często mylone z ciemnym blondem), a można mieć bardzo ciemne, brązowe włosy i to też jest szatyn.

Tak, jeżeli jest to jasny odcień (np. ja jestem jasną szatynką, latem wybarwiam się na ciemną blondynkę), ale jak ktoś ma włosy kasztanowe to aż tak koloru nie zmienią.

Gość IMO13858
Kocico - moje ciało, chociaż filigranowe, jest od 21 lat wzwyż - dlatego wstydziłabyś się tymi wszelkimi wyobrażeniami. :P I pamiętam. Nawet "punkt widzenia" pamiętam, ale to, jeśli brać pod uwagę Ike i Drabinę, był rysunek z pogranicza horroru. ;)