Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rr3232

BSA !!!

Polecane posty

Zwróć uwagę, że ludzie jako dość złożony gatunek mają wpływ na środowisko, a ono na nich, czyli ciężko w tym momencie powiedzieć co dla nas jest naturalne

Ja mam jak bardzo ciemne włosy. Ale jeszcze nie brunet. Jak się dobrze przyjrzeć to ciemny brąz. Ale jak morke to nie ma szans zauważyć że to nie kolor czarny. I powątpiewam w pochodzenie aryjskie, bo dziadek i cała rodzina dziadka miała oczy piwne. Dopiero pokolenie mojego starego ma szaro-zielono-niebieskie oczy. No i teraz ja mam takie :P Stefan, a z ładną, ciemnooką Polką byś się nie chciał związać? :P

E, gdzie tam horror od razu, bardziej groteska. :classic_cool: Ja już muszę lecieć, trzeba coś się przykuć do szkoły. Tu masz zdjęcie wieńczące dzisiejszą rozmowę: http://s.v3.tvp.pl/images/8/f/c/uid_8fca532dddf91cc3d89b81aa73aec8ab1226742534591_width_633_play_0_pos_3_gs_0.jpg Trzymta się (najlepiej krzesła, bo znowu gdzieś odpłyniesz w krainę fantazji:P). ;)

"I powątpiewam w pochodzenie aryjskie, bo dziadek i cała rodzina dziadka miała oczy piwne." A u mnie wszyscy mają błękitne oczy- nawet kot. :)

"Stefan, a z ładną, ciemnooką Polką byś się nie chciał związać?" Beliar, dziecko, nie rozumiesz, że dla BSA ładna ciemnooka Polka nie istnieje.

Ja tak, ale np. mam znajomą która jest poligamistką i jej taki układ nie przeszkadza. To co uważamy za normalne jest nabyte, nie wrodzone - czyli w dużej mierze charakter. Świat się cały czas zmienia, my się zmieniamy...i zmieniamy otoczenie i kulturę. Weź pod uwagę, że wspomniane obrzezanie jest teraz porównywane z okultyzmami w europie - tylko zacofane jednostki to kontynuują. Inna sprawa, z biologicznego punktu widzenia cechy aryjskie są nieprzydatne biorąc pod uwagę zmieniający się klimat.

Gość IMO13858
No i płynnym ruchem zwiała Kocica, aż jej futerko falowało. :P

Stefan, ale ja już napisałem co ci w głowie siedzi i nie wierzę że byś odmówił jakiejkolwiek panience.

No i jak to się ma do rosnącej temperatury i większej ilości promieni UV które docierają do ziemi? I powiedz mi o tych oczach...

Stefan, czy dlatego że innym rasom słonko świeci 12 godzin na dobę są gorsze? :classic_cool:

Pytałam co, jeżeli kobieta ma ciemne oczy, ale niebieskie. Tak z ciekawości.

Stefan, ale ja ci mówię że twoje ideologię znajdują pokrycie na kafe. Gdyby cie chciał ktokolwiek to byś to wszystko porzucił. I przyznaj sie że tak do końca to hetero nie jesteś 🖐️

No to odpowiedz na pytanie, wolisz sie przespać z białym skinem, czy z czarnoskórą kobietą. Masz tylko dwa wyjścia. Co wybierasz?

studencki (dokładnie nie powiem, bo bym się popłakała nad moją uciekającą młodością). Więc czemu pytasz? :P

Ale dlaczego? Nastki mi się już skończyły, po 20 jestem. Numer buta też podać?

Dlaczego Stefan nie chce odpowiedzieć na moje pytanie? Dlaczego nie skomentował mojej amatorksiej analizy jego mózgownicy? Czyżby Stefan Hitlermucha miał skłonności homo? A może boi się przyznać że dla Beonce byłby w stanie złamać swoje ideologie? :classic_cool: