Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rr3232

BSA !!!

Polecane posty

Stefek, ty zdechniesz jako cwel nie będąc w pierdolu 🖐️ Przez swoje debilne poglądy będziesz sam bardzo długo, potem trafisz na podobnego neonazistowskiego, łysego poyeba, zakochasz się i będziecie się bawić w kolejarza. Z resztą każdy wie jakie ty masz skłonności, skoro wolisz bzyknąć białego skina niż murzynkę :classic_cool:

"Ciekawam była, jak to zobrazujesz. Może jakiś zaspany, uśmiechnięty złośliwie Krasnal pochylony nad szachami? Musiałby być do tego bardzo stary, no bo przecież ma sklerozę odnośnie odnotowywania apeli" I do tego półnagi z wrotkami na małych kończynach- co byłoby doskonałą alegorią do porażki na tle zawodowym.

Gość IMO13858
co za baby na tym forum "IMO13858--aneta vel bielyje rozy tez ma waidro? jak ike? skad wiesz chlopie?" W myśl zasady 'uderz w stół...'. Wspomnij coś o wiadrze, a zobaczysz, kto się pojawi (tak samo jak na temacie o wzroście). :classic_cool:

"aneta vel bielyje rozy tez ma waidro? jak ike? skad wiesz chlopie?" Ja pierdole...:D Słuchaj Krasnala to daleko zajdziesz.

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "...co byłoby doskonałą alegorią do porażki na tle zawodowym." Porażki niemal równie kolosalnych (:P ) rozmiarów, co dziewica na studiach. :classic_cool:

Gość co za baby na tym forum
imo-p pytalem bo pisalem z nia kiedys

"...rozmiarów, co dziewica na studiach." I tak oto koncepcja przypisywanego mi 'wiadra' runęła w gruzach, a Ty jeszcze dostałeś odłamkiem w pusty łeb. Miotasz się w zeznaniach aż miło popatrzeć. :)

Gość IMO13858
co za baby na tym forum "imo- pytalem bo pisalem z nia kiedys" Ale to musi być ulga! Malo co, a nie WPADŁEŚ po same uszy. :classic_cool: Drabino - błędnie uważasz (tudzież starasz się zatrzeć ślady), iż Wiadro może być tylko nabyte. :P

Stefan, przecież każdy wie że gdyby jakakolwiek panienka obojętnie jakiej rasy okazała ci odrobinę zrozumienia i zainteresowania to byś był gotów Stalinowi obciągnąć żeby z nią być :classic_cool: Jesteś starym, samotnym prawikiem ze skłonnościami homo (nawet nie zaprzeczysz że wolisz ruchać białego skina niż czarnoskórą pannę) więc yebie ci się w głowie od tej samotności. Na pewno nie masz przyjaciół ani nikogo z kim byś mógł pogadać w realu. Jesteś słabiaszczy jak cholera :classic_cool:

To, że BSA ma problemy emocjonalne to już ustalone - i przy okazji, silne osoby ich nie miewają :)

Gość IMO13858
Pink_Panther "No widzisz IMO, da się zmienić płytę." Kocico - jeśli sądzisz, że gadka o Wiadrze w dobie takiego wyczynu, jak wyczytywanie charakteru ze zdjęć jest postępem, to zaczynam się o Ciebie bać. :classic_cool:

co za baby na tym forum "imo- pytalem bo pisalem z nia kiedys" Taa na gg. :D IMO13858 "Drabino - błędnie uważasz (tudzież starasz się zatrzeć ślady), iż Wiadro może być tylko nabyte." Aha czyli można też się z wiadrem urodzić? W myśl przysłowia 'w czepku urodzony'? :D Czyli równie dobrze Ty mogłeś się urodzić z garścią gwoździ zamiast mózgu?

BSA - nie jesteś lwem, jesteś za to ignorantem który nie wie, że ludzie (WSZYSCY) są zwierzętami stadnymi. Więc pieprzysz farmazony i nadal cierpisz, bo rodzice mięli cię w poważaniu.

Macie ludzie, Stefan to specjalnie dla ciebie; http://zapodaj.net/a6b20882d584.gif.html I nie wiem jak można w tym wieku pierrdolić takie głupoty jakie ty wygadujesz. Ja na razie jak sie zastanowiłem jednak nie bardzo chcę mącić i zmieniać czegoś, jednak na pewno nie chce być całe życie ,,samotnym samcem". Kiedyś na pewno kogoś będę miał :P

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Czyli równie dobrze Ty mogłeś się urodzić z garścią gwoździ zamiast mózgu?" Ach, jakże ironiczne słowa znów dobiegają spod paluszków naszej Aryjskiej Blondynki. :classic_cool:

Beliar - BSA już się zdążył przyznać, że jest z patologicznej rodziny, ma tylko 11lat szkoły, był już aresztowany, jest chuliganem i poza szukaniem guza robi niewiele. Czego ty od niego oczekujesz?

Stefek, wiesz ze ja wolę dziewczyny dlatego z zaproszenia nie skorzystam. A na serio, z kim i po co tam jedziesz? I czego miałbym się od ciebie nauczyć?

Że co?:D Coś Ci się chyba IMO całkiem pomieszało, bo ja o wiadrach ani słowa nie napisałam.:classic_cool: No dobra, skoro już się tak tego zdjęcia przeklętego trzymasz, to powtórzę po raz setny, że od ewentualnego gloryfikowania charakteru mam postacie w realu, już nawet pomijając fakt, że to wymysł spragnionego wrażeń Krasnoluda.😴 Czekam, aż stwierdzisz, że jesteś Chrystusem. Nie zawiedź mnie.:classic_cool:

No faktycznie, taka ze mnie dziFFka! Jak ja śmiem mieć stałego partnera od lat! Gorzej, jak ja śmiałam znać go od dziecka!

Stefan, właśnie Moorland to prawdopodobnie najnormalniejsza użytkowniczka tego forum. :P

Gość Imadło pasuje do Lucy Windsor
inna go nie zechce :D

E tam, swoje dziwactwa też mam :) Ale argument BSA jakby potwierdza moją teorię - facet przegrał życie ;)

Moorland, ja wiem co normlani ludzie robią 11 listopada, nie wiem jednak co może robić ktoś pokroju Stefana. Dlatego też się pytam.

"stefan" jest skinem - można się domyślać, ale lepiej żyć w błogiej niewiedzy.

Rozy - no najwyraźniej. Co zabawne, mówiąc, że ja jestem nienormalna bo nie chcę mieć dzieci jednocześnie z siebie robi jeszcze większego odmieńca.