Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Otyła Karolina 30 lat

RESTRYKCYJNA DIETA + ĆWICZENIA / 35KG DO ZRZUCENIA

Polecane posty

Kalina - dlatego ja bardzo rzadko werbalnie wyrażam to że się "odchudzam" he he :D moja babcia stwierdziła ze schudłam, ale ze dobrze wyglądam he he tzn porównywala mnie z moja siostra ktora to no coz.... jest cieniem człowieka - wiec najlepsza dieta odchudzajaca to zwiazac sie z psychopata:P

he he a z praca zobaczymy co wyjdzie... bardzo by mi pasowała praca w policji ale nie majac "pleców" może byc ciężko :D w planach mam tez napisanie podania do WKU - ale raczej jesli do stycznia pracy nie dostane...bo urzad teraz ciagle twierdzi ze nie ma pieniadze na staze;]

z tym "super laska" to nie wiem... jak w rozmowie ze znajomymi wychodzi ze czegos tam nie jem.... bo sie odchudzam to zwykle pytaja z czego i po co itp... za to oczywiscie pełen szacun za to ze cwicze:D hehe nie mam wyjscia szczerze mowiac, bo nie widze innego sposobu na pozbycie sie celulitu na udach i pupie, bo brzuch juz mam raczej ok :) chociaz oczywiscie i jego maltretuje... wiec jak widac bycie szczuplym - nie wyklucza celulitu niestety

ja za 10 minut uciekam... i raczej moze mnie dłuuuugo nie być:D bo zanim oblatam wszystkie miejsca + jakas kawe bachne z przyjaciółką to troche zejdzie :D (bo idziemy razem zeby sie nie nudzic; ona - niemiecki ja rosyjski..mówi sie ze w kupie siła :D zobaczymy heheh

jestem! dajscie mi przeczytac co naskrobalyscie ja jestem cholernie wkurzona bo mi skradziono telefon dzisiaj rano wrrrrrr juz zablokowalam ale kurde feralny poranek mialam w ogole zapierdziel caly weekend mam w domq internet ale nie mam kiedy laptopa wlaczyc caly czas na kartonach i codzienie maluje wieczorami pokoje ehhh.. duzo duzo duzo roboty!

Hej Adziam, to przykra sytuacja z tym telefonem :( Pamiętam ja my się wprowadzaliśmy do własnego domu, też nie miałam na nic czasu i schudłam siłą rzeczy, bo ważyłam nawet 56 kg, ale za chuda wtedy byłam .

Kalina :) no ja szczerze powiem na te pare dni to diete odstawilam :D nie powiem abym przejadala sie czy jadla jakos wiecej niz 2000kcal dziennie ale nie bylo to dietetycznie na pewno mam tylko nadzieje ze malowanie pokojow i noszenie pudel liczy sie jako cwiczenia :P jutro sie zwaze choc juz czuje ze tych 68.5 nie mam :P

Pewnie że się liczy, to też są wyczerpujące ćwiczenia, jak się zważysz to na pewno będą efekty :)

Pewnie że się liczy, to też są wyczerpujące ćwiczenia, jak się zważysz to na pewno będą efekty :)

Gość osiemdziesiat siedem
a ja wracam do domu. Oczywiscie z buta. Wiec nadaje z komorki... Mam dosc cztery h chodzenia. Ale ostatnie dwa km i dom. Zapomnialam kupic drozdzy a chleb chcialam piec no ale..... Kupilam krotka czerwona sukienke hehe taki czasoumilacz w roznoszeniu cv.....

heheh fajnie - na komorce wyswietlilo ze blad polaczenia internetowego a tu patrze wysłalo pol wiadomosci... hahaha... zdycham od rana zjadlam tylko 2 kawy.... a łazenia wyszlo mi 5h bo podochodzil czas na dojscie z domu i do domu.... padam na ryjek;D nie wiem jak ja dzisiaj pocwicze...wykoncze sie chyba;] ide przetracic obiad:)

ale mam dzisiaj zakwasy haha :D no cóż zycie:D Dzisiaj ide tylko do 2 firm ale blisko wiec nie bedzie mnie tylko chwilkę;) hehe kawa masakra- mam koncówke capuccino :D bo czarnej nie wypije bo sie smietanka skonczyla haha :D

hehe - nie no jeszcze nie ide :D mysle ze moze koło 11 mi sie uda ruszyć zadka :D hehe... w powodzeniu - potrzebuje jednego - zeby tam za biurkiem siedział facet:) nie wiem ale mam odczucie ze z nimi "łatwiej nawiązać dialog" hehe moze to po wczoraj i po sytuacji gdy kilka kobiet siedziało w tych biurach jak na skazanie (nie mowie ze wszystkie bo część była przyjemna w rozmowie) hehe.... Kujonka - cóz powodzenie mi juz tylko potrzebne...w urzedzie dowiedzialam sie ze do konca roku nie bedzie juz stazów ani ofert pracy ;] nie wiem ale jak widze te kobiety mam ochote im głowy poukręcać:)

zreszta wiesz - ja po prostu wyszukuje formy w necie i chodze... nie patrze nawet czy maja informacje ze szukaja pracownika... mysle ze jak wysle z 200 cv to ktokolwiek zadzwoni hehe... bo szczerze mowiąc to wiekszosc ogloszen o prace to "przedstawiciel handlowy" a wiadomo na czym takie cos polega;) a ja juz sobie powiedzialam... ludziom gówna wciskać nie będę

Cześć dziewczyny, ja też chcę kawkę :) Zaraz wstawiam wodę i będę się delektować.

87-to ja zapraszam do siebie na kawkę;-) Tej to od razu facet w głowie, aby był szefem...., liczysz że urzekną go Twoje walory:-P

wrocilam :D hhehehe parze zielona herbatke;D asmana - ja nikogo urzekać nie chce :D po prostu z facetami sie lepiej gada :D a kobiety bardzo często są takie nie wiem zahukane :D nawet na rozmowach o prace jakos mniej zestresowana czuje sie przy facecie :D hehe no poza sytuacjami gdy rekrutujacym jest facet wymiarów karła :D bo wtedy jest mi nie swojo jak sie z nim witam a on mi siega glową do cycek:D

chociaz asmana - cos w tym jest faceci są wzrokowcami :D hehe moze dlatego jak koles z ing mnie zaprosil na klolejny etap i odmowilam, to gadal; ze mna jeszcze przez telefon 15 minut twierdzac ze jak nic nie znajde i sie rozmysle to mogę sie na niego powołać i bedzie czekal na maila... haha moj problem polega na tym ze ja nie chce w banku pracowac - a za 1 razem złozylam cv do ing z braku laku :D chyba wole prace fizyczna od banku... nie wiem... po prostu jakos tak :D

Wariato, ile Ty już masz szmat w domu? Wg mnie dla mnie lepiej byłoby przyjąć posadę w ING i cały czas szukać czegoś co mnie usatusfakcjonuje. Nie bądź zakapior.

asmana - wiesz gdyby to bylo takie proste z tym ing :D wiesz to wygladalo super pieknie...ale albo robisz na jakas tam stala... albo na prowizje..wiec wiadomo jak to wyglada..... stala - pewnie niska, a prowizja - mozesz robic za 2 tys a mozesz za 0 zl... porazka.... do tego - trzeba przejsc miesieczne szkolenie, zdac egzamin i uwaga uwaga - podpisujesz umowe na 2 lata z ktorej nie mozna zrezygnowac ;] gdyby to mialo byc takie ze wiesz - bede pracowac i szukac to ok... ale jakbym chciala odejsc i na odejscie dostala z chamstwa dyscyplinarke to hmmmm... ;| ojj duzo mam kiecek :D za to spodni mam kilka par z 4 i w nich nie chodze :D

aaa to tak się sprawy mają, to zmienia postać rzeczy.... A ja znowu spodnie sobie kupiłam;-) jakos mi się ostatnio moje nogi nie podobają

no wiesz - ja chwytam każda prace jaka sie da bo dostane szału siedzac w domu.... ja po prostu musze miec kontakt z ludzmi bo inaczej oszalejeeeee :((( ja w spodnie nie inwestuje bo w sumie skoro leza hehe :) ostatnio kupilam z 2 miesiace temu na allegro jeansy za 20 zl nowe... haha zalozylam z 3 razy... kupilam zeby byly na wszelki wypadek jak mi w domu zimno bedzie :) no i sprawa wyglada jeszcze tak ze mam kozaki (oprocz wiazanych) takie czarne skorzane za kolano i nie ma sily zeby na nie spodnie zalozyc:D wiec kolejna zime przechodze w sukieneczkach :D siala la la la:)