Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Otyła Karolina 30 lat

RESTRYKCYJNA DIETA + ĆWICZENIA / 35KG DO ZRZUCENIA

Polecane posty

87 to Ty lufa jesteś jak tralalala Ja nie wiem zawsze miałam jakies 96-98 zmierze dokłądnie w domu, bo ja w pracy nie będe mierzyła;-)poza tym mam dzinsy więc wiecej by wyszło:-)

juz dalam w stopke zeby nie pisac kolejny raz wzrostu;d czy czegos:D haha taaa lufa..... :) czasem sie zdarza ze przez biodra mam problem z kupnem kiecki :P hehe albo ze no fajnie lezy a na dupie najciasniej:D

87 to ja słonica jestem przy Tobie;-) adziam miałam kiedyś, ale wszystko usunęłam tzn. fc nigdy nie miałam.

ciekawie jest wykreowac sobie czyjsc wizerunek w glowie:) blondynki czy brunetki ?:D a ja czekam na te cholerne papiery i mnie cholera juz bierze, jak zwykle beda spoznione a potem oczekuja ze zrobie wszystko w 2h zamiast w 5! aaaaaa

ja mam wlosy w kolorze dziwnym :D hehehe ciezko mi powiedziec jakim;p a juz tam słonica - wymyslila;P ja mialam nk... ale hahah odhaczylam wszystkie zgody jakie byly i nagle mi wyswietlilo - Twoj profil zostal usuniety :D mialam ubaw z samej siebie:)))) no i zalozylam pozniej fejsa:)))

Adziam no właśnie chodzi o to, żeby chociaż przez godzine się zajeła czyms. W tym czasie ja naprawde mogłabym dużo rzeczy zrobić. Wszedzie jej pełno -potrafi mi z szuflady wyrzucic wszystkie ubrania:-D -przebiera raczkami w misce z psia karma, albo moczy rece w miesce z psią woda, -przepycha się z psem, włazi mu do legowiska (swoja droga komicznie to wygląda) Dlatego czekam na tego kuriera, bo przynajmniej razem bedziemy urzedowac w kuchni.

przeslalabym Ci linka do fb zebys nie musiala kreowac sobie wizerunku:) ale nie widze jakos mozliwosci a nie chce wklejach linku tak tu w forum:) bo inni tez wlaza poza naszymi dietetykujaco-cwiczacymi:D

Ja nie bede sie opisywac, ale jak któras chce to na maila dam linka do fb:P

ale ja podolaczam Was jak wroce do domku bo czemu? oczywiscie fb zablokowany :P ogolnie wszystkie fora tez poblokowane ale angielskie:P nie pomysleliby nawet zeby jakas kafeterie poblokowac :D

No tak laski się powymieniają a ja dupa, dalaj wyobraźnia musi działać

asmana :P hehe zawsze mozna wyslac tez zdjecie na mejla nie ?:) chyba ze chcesz rozwijac wyobraznie :P

asmana:) no... kawka by sie przydala zaraz sobie zrobie :D a zdjecie wysle jak wroce do domq ok ?:)

kujonka masz bajeczny kolor włosów, a ten jęzor to dla kogo?;-)dziękuje

tak wogóle, to przypominasz mi jedną aktrokę, ale nie wiem jak ma na nazwisko:-)

Do mojego męża hehe dzięki, ale troche musiałam pomóc naturze Wiecie co jest najlepsze? 87 ma w swojej galerii osobny album poświecony deserom hehehe Asmana czekam na rewanż:-D