Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma wsparcia, sa zaparcia..

Siedze juz jakis czas na kafeteri...

Polecane posty

Gość nie ma wsparcia, sa zaparcia..

... i coraz bardziej jestem zalamana:/ nie wiem, czy to forum odwiedzaja po prostu sami gowniarze, czy ludzie tutaj zwyczajnie wyrazaja to, co naprawde mysla o innych, ale wychodzi na to, ze nasze spoleczenstwo jest bardzo nietolerancyjne, atrakcyjni sa tylko piekni, szczupli i mlodzi, facetom podobaja sie tylko superlaski, a mniej urodziwi ludzie najlepiej, zeby sie zabili.

Gość Paniczka.wka......
to forum jest zayebiste siedze tu już tyle czasu że zaczełąm myslec tak jak wy ;)

Jestem tu od kilku lat i uważam, że jest bez zmian. Im bardziej głupia wypowiedź, tym bardziej zjadliwe i obraźliwy teksty. Jeśli temat jest poważny i historia jest prawdziwa, zawsze pojawi się kilku idiotów podszywających się, kilku szyderców i kilka osób poważnie coś doradzających.

Gość rozumiem was dobrze ....
ja tez tu siedze jakis czas, wiele rzeczy sie dowiedzialam ciekawych na zdrowie i uroda, ogolny to taki syf, zbior najgorszych elemntow :D

męskich opinii też tu nie brakuje więc równowaga myśli zostaje zachowana. co prawda część nie zgodna z rzeczywistością...

Jacek: Ta zjadliwość, cynizm, kpiny, podszywy i szyderstwa też wynikają z określonych cech psychicznych. Nie w każdym kraju, w tych samych warunkach, byłoby tyle tego. Zgodzisz się?

Gość brak jakiegos nicka
a ja zagladam ty raz na kilka miesiecy (6-8) od kilku lat. i stwierdzam ze nic sie nie zmienia. chamstwo, prostactwo, glupota.... nigdy nie zastanawialem sie czy to obraz mysli polskich kobiet. przychodzac tu nie zakladam ze dowiem sie czego kolwiek madrego. z rególy mam zamiar po prostu sie posmiac z glupoty innych.

O tak, a niektórzy obrażają się, nie mając ku temu powodu, nie podając nawet powodu, albo też są takimi durniami, że sama opinia im wystarczy, nie zaś rozmowa z tym człowiekiem, co niejako zgadza się ich stopką...

Ja też tu siedzę od kilku lat. Najważniejsze to nie brać tego wszystkiego do siebie czy też na serio. Ubaw po pachy, o! Chociaż - nie powiem - kiedyś to spotykało się tutaj zayebistych ludzi :)

Gość gghthth
atrakcyjni sa tylko piekni no trudno zeby atrakcyjnym byl ktos brzydki...:)

Z wielu postów niniejszych kobitek m.in. wynika, że: chcą lukrowych ruchaczy z kasą z którymi będą się rżnąć od zmierzchu do świtu, a potem leżeć i pachnieć. Ewentualne dzieci można zabić bo to jest prawo kobiety, a jeśli jeleń daje za mało kasy to trzeba go olać i szukać następnego.

@babeczki w kropeczki To jest specyficzne forum, bo anonimowe. Nie mogę porównać do forów zagranicznych, gdyż nie piszę na zagranicznych forach w tej tematyce (czasami piszę ale w kompletnie innej). Myślę, że tutaj jest dużo kobiet - a to oznacza że bardzo łatwo i szybko wchodzimy na wysokie emocje. Po drugie - jest tu dużo facetów (chłopaków) którzy mają na celu - ponabijanie się, obrażanie, podszywanie, poniżani kobiet/dziewczyn. Tylko dla samej zabawy. Zgadzam się - to jest forum jedyne w swoim rodzaju :P

Gość KSU Jaboł Punk
:o

No ale te zachowania w cywilizowanym świecie stawiają Polki w szeregu prostaczek nie różniących się od Ukrainek czy Rosjanek. Dobrze wychowane społeczeństwo nie schodzi aż tak nisko chcąc się zabawić. Jestem na kilku zachodnich forach, w tym jedno jest odpowiednikiem kafe (lub odwrotnie może) i z bólem przyznaje, że jakość i forma rozmów tamtejszych dziewczyn i kobiet jest nieporównywalnie bogatsza. Zachowań lżących czy złośliwych praktycznie w ogóle nie widać, a wypowiedzi są rzeczowe, pełne ekspresji i jak się czyta całość to wygląda to jak stenogram ze spotkania przy stole w kawiarni. A tutaj w Polsce niestety wyłania się obraz powykrzywianego bydła, które próbuje zaistnieć chamstwem i tanimi zagraniami bo nic innego - po prostu - nie potrafi.

Gość brak jakiegos nicka
chcesz powiedziec ze rosjanki i ukrainki sa synonimem prostaczki?

Tam jeżeli kobieta ma jakiś problem to wątek momentalnie ugina się od pełnych, dojrzałych treści wypowiedzi z przykładami, radami, zaangażowaniem emocjonalnym, delikatną i kulturalną polemiką, itd. Tego nawet moderować nie trzeba... a jak pojawia się jakiś debilowaty osobnik to sama społeczność robi z niego gówno w parę minut. Porównajmy to z zachowaniami niektórych bywalczyń tego forum, które wręcz lubują się w robieniu syfu, myślą, że są przy tym elokwentne i górujące nad resztą, itp. itd. Zaznaczam, że mówię o niektórych osobach, a nie uogólniam bo spotkałem tu sporo fajnych dziewczyn/kobiet i mam o nich wspaniałe zdanie. Ale to jest naprawdę może 10% całości niestety.

Nigdy nie myślałam tak o Rosjankach, czy Ukrainkach. Nie pozwoliłabym sobie też napisać czegoś takiego. Myślę, że takie uogólnienia są dowodem niedojrzałości i złej energii w człowieku.

I miałem na myśli cały blok centralno-wschodni, a podałem przykłady pierwsze z brzegu. Przepaść jest ogromna i nie do nadrobienia, a każdy kolejny rocznik jeszcze bardziej przypomina dziwki i łatwodajki, a nie rasowe kobiety mające w sobie jakiekolwiek wartości. Ich dzieci będą takie same albo jeszcze gorsze.

Gość hihot losu
JacekJ Jestem tu od kilku lat i uważam, że jest bez zmian. Chcę zobaczyć Twoją minę jak to mówisz

@hihot losu Ja zmian nie zauważyłem. Jeśli masz inne spostrzeżenia, napisz. Nie jestem alfa i omegą - coś mi mogło umknąć.

Gość hihot losu
Jestem tu od kilku lat - tylko to cenię ludzi którzy umiejętnie zakładają maski

Gość hihot losu
Nie jestem alfa i omegą tak myślisz, kiedy nie jesteś łagodny

@hihot losu Widzę, że mnie nie lubisz, nie wierzysz. Masz prawo. Ja też nie przepadam za wszystkimi których znam. Nie podoba mi się że stosujesz wjazdy osobiste. Jeśli uważasz, że jestem dwulicowy lub kłamię - podaj przykłady (cytaty z forum najlepiej). Wolę dyskusję na argumenty. Jeśli podasz jakieś argumenty, przykłady - chętnie podyskutuję. Jeśli dalej będziesz tylko oczerniać - nic już nie napiszę, bo po co? Nie umiem udowodnić, że nie jestem wielbłądem ...