Gość gość Napisano Styczeń 17, 2018 Ostatnio mam fazę na Ed Red ;) mają super tatara z polędwicy wołowej :) ceny przystępne, dobre porcje, fajna obsługa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 Jeśli jesteś fanem burgerów polecam CI https://www.bartsburger.pl/ na Grójeckiej na Ochocie. Pyszne, zawsze świeże mięso, dobra bułka, dużo składników. Można się najeść do syta, najlepszy burger w Warszawie, uwielbiam! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2018 teraz najlepiej daje jeść ed red w wawce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2018 Ed reda testowałem, ale polecam przede wszystkim lunche za 24 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2018 o si en Polonia tienes buena comida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2018 Oprócz jedzenia, podoba mi się też wystrój i dużo przestrzeni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2018 W Blue City Tokyo Sushi jest bardzo niezłe w kategorii sushi. Główne dania tam średnio mi podchodziły, ale ogólnie nie lubię makaronu i kurczaka. Sushi natomiast uwielbiam i tam wracam chętnie. Na sushi się na pewno nie zawiedziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośka776 Napisano Wrzesień 1, 2019 Na Wilanowie polecam Milanovo, fajna restauracja z jedzeniem typu pizza, makaron, sałatka, mają też dobre desery. Lubimy tam chodzić, często zamawiamy też na dowóz, jak nam się nie chce wychodzić Ja najbardziej lubię tam właśnie makarony i pizzę, naprawdę smaczne jedzenie mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna Staszic 0 Napisano Styczeń 25, 2022 Bubbles, Bubbles, Bubbles - mogę to powtarzać jak mantrę bo jeszcze nigdy się nie zawiodłam! Kiedy tylko tam idę wracam bogatsza o kolejne wspaniałe doznania kulinarne - bo nie można tego inaczej nazwać! W tym miejscu wiedzą jak jeść i co z czym łączyć - koniecznie tam zajrzyjcie - super lokalizacja i umiarkowane ceny!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach