Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co byscie powiedzialy

gdyby wasze dziecko po szczepieniu

Polecane posty

a o powiklaniach typu goraczka i rozwolnienie czy niepokoj dziecka- wyczytalam w kalendarzu szczepien po narodzinach ktory dostalam. Nikt mi nic nie mowil

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wyglada wiec ze Twoja córcia to cud ;) nie szczep jej przynajmniej do 5 lat, dbaj o nia :) życze jej duzo zdrówka

Gość mamusia synusiaaaaa
Moniaaaaaaaaaaaaaaa ty tutaj sie rzucasz, bluzgasz na mnie a twoje dziecko jest bardziej zaszczepione niz moje....

dziekuje ci bardzo - sama lerka dzis byla zdumiona ze szok - ale jednak to prawda chodzbym nie wiem co sie dzialo wiec o tym pisze publicznie . Zero informacji oprocz tego ze tak trzeba i koniec - a ja glupia wierzylam. juz nie dodam ze 2 tygodnie po szczepieniu ostatnim na rota - moja corka go przeszla:)

ale moniii dziecku nic po tym nie bylo jak wiekszosci :) nie ma po co na nia sie rzucac- bo gdyby mojemu dziecku nic nie bylo po szczepieniach - to malo tego ja bym na wszystko szczepila co jest mozliwe nie doswiadczysz to nie znasz

i nie bede jej szczepila przed przedszkolem - z reszta w ogole sie boje szczepic juz teraz :((((

p.s rota pila a nie w zastrzyku :/

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mamusia synusia no własnie szczepiłam tyle że nie wmawiam nikomu ze jak moja córka zniosła super szczepienia to powikłania poszczepienne i autyzm to stek bzdur, a Ty tak własnie probujesz robic mój synek ok po szczepieniach wiec inni rodzice to kretyni i gadaja bzdury ze ich dzieciom szczepionka zaszkodziła. Sa plusy i minusy szczepien i to powinien wiedziec kazdy rodzic i kazdy ma prawo decydowac czy zaszczepi czy nie

Gość rerwrfs
szczepienie zawsze niesie ryzyko komplikacji i pewna część(nieliczna) dzieci dozna reakcji poszczepiennych mniej lub bardziej groźnych dla zdrowia

Gość rerwrfs
ja szczepiłam dziecko tymi zwykłymi, nieskojarzonymi i obowiązkowymi szczepionkami i nic poza tym. Szczepić siebie i mojej rodziny na grypę, pneumokoki i meningokoki nie będę.

monikaaaaaaaaaaaa piszesz że szczepisz z głową to po co te rota i meningokoki? Kiedy wreszcie zrozumiecie że szczepienia nie wywołują aaaaaautyzmu? Co najwyżej są elementem spustowym tej choroby, tak jak naprzykład alkohol i narkotyki shizofreni? masz zachorować to zachorujesz, najwyżej troszke później

Gość n mhvjkfcg
up

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
manawi weź sie puknij w głowę czy tylko autyzm wam w głowach siedzi? są wiele ciekawsze choroby jako powikłąnia poszczepienne niz popularny autyzm