Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatalista z hiroszimy

w poszukiwaniu dobrej kandydatki na żonę udałem się do....

Polecane posty

Gość fatalista z hiroszimy

duszpasterstwa akademickiego. podobno tam można znaleźc wierną kobietę, która nie będzie się puszczać. bo takich latawic mam już dość w swoim życiu. poznałem już wiele ciekawych dziewczyn stamtąd, a nuż coś z tego wyjdzie z jedną z nich...

Tak tak a w Częstochowie w czasie pielgrzymek wzrasta trzykrotnie sprzedaż alkoholu i prezerwatyw. Pewnie przemywają stopy a prezerwatywy do żucia

i bardzo dobrze... niech każdy znajdzie swoje miejsce, gdzie spotka podobnych do siebie... tylko szkoda, że z taką pogardą piszesz o tych, które myślą w inny sposób, niż Ty... szkoda, że to takie częste u katolików...

PPL, a zakręć się może przy seminarium, święceń jeszcze nie mają, ale zasady i owszem :D Nie tyle u katolików co u wszystkich ludzi częste. Ktoś ma inne poglądy niż ja? To jest głupi....jak dzieci Lukas🖐️, a Ty spać nie możesz?;)

mam dzisiaj ochotę robić sobie z wszystkiego jaja, nawdychałem się Toluenu przez przypadek może przez to

Lukas, a coś nim rozpuszczał?:P PPL, jak któryś by się skusił (a nie wątpie) to prędzej czy później by to się stało;) Ale i tak żartowałam :D Ech, a nawet jak znajdziesz to nie zawsze się uda. Same zasady to nie wszystko

On jest zawarty w takim środku go konserwacji profili zamkniętych. jak się go rozpyla to się przy okazji można nawdychać. Mam urlop cały tydzień i stwierdziłem że coś zrobię w domu żeby samara nie rosła.:)

A skąd wiedziałaś że przy samochodzie? Może mi jeszcze powiesz ze ten środek to się nazywa tak i tak i jest takiego koloru? :)

Przy hortensjach ślicznie zasady wychodzą :P O, wzorowy facet;) Dbajcie o siebie byśmy miał w czym wybierać :D Ej, a może Ty lukas masz zasady?;)

Ale to nie powód żeby ci co ją przestrzegają zmienili zdanie. A poza tym napisałem staram się święty nie jestem. :)

Ogólnie piszę. Ludzie mają tendencję do rozwijania sztandarów i postępowania wbrew "swoim" wartością. Nie piję do Ciebie, nie znam Cię;) Ale na tyle ile mogę powiedzieć chyba da się Ciebie lubić:P Ale to dobrze, że święty nie jesteś, tacy są nudni:D

Moja odpowiedź nie miała zabrzmieć jak kontratak.:) Ja siebie lubię i jest jeszcze parę osób. Ale apropo mojej zasady jej ważność wygasa jeśli ktoś jej nie odwzajemnia. Nie nadstawiam drugiego policzka, raczej prostuje nogę w stawie kolanowym :) żartowałem nie stosuje przemocy fizycznej, czytałem konstytucję:)

Konstytucja stanie się niedługo moją "ulubioną" lekturą....niestety Skoro kontratak to musiał być atak;) A nie przypominam sobie go :D

No ja też dlatego ..... Toluen zrobił swoje :/ A co studiujesz że będziesz czytać Konstytucję tylko?

Prawo...se wybrałam Nie chcę iść spać, bo wtedy czas szybko minie i w końcu będzie trzeba siąść przy książkach, już i tak wszyscy praktycznie kują oprócz mnie, jak zwykle. Boję się kurwa